icon

Prekročila som 30-tku a ešte stále nemám dieťa

makda
1. okt 2009

Ahojte snazilky 🙂

myslim, ze takato tema tu este nie je. Takze kocky, ktore ste prekrocili tu magicku "30" a este stale nemate dietatko, ale mate cas a chut sa podelit o vase pocity, problemy ... , kludne sa pridajte 😉 .

majuska7979
18. dec 2009

matka hlavne klud a nestresovat sa 😉

mimuska77
18. dec 2009

No matuš ja som dneska nejako pozadu s tým sledovaním koníka,vždy až po funuse napíšem....
a to je jasna treba aj s maminkou poklebetit,tá Ti povedala niečo na to špinenie?

mata1001
18. dec 2009

mimus ja som ti hovorilla aby si pockala este vikend.v pondelok sprav testik a chod k dr. 🙂 🙂 🙂
majus snazim sa.

mata1001
18. dec 2009

nie chuda aj ona je totalne mimo a nestastna z toho. ☹ ☹ ☹

majuska7979
18. dec 2009

no mimka, chytila som par vyrusikov od mati, no dufam ze mi poslala tie prave 😀
baby to je jedno, vsak co bude to bude, 😉 ale bol by to najkrajsi darcek pre mojeho manzelika, 😅 a pre mna tiez, vsak tuzime po malej skrupinke, neviem si predstavit kolegyne ake by boli v soku, lebo ja sa spravam v praci ze ja deti nechcem 😅 aspon 2 najblizsie roky 😅
ale dakujem baby, ste fakt moja podpora, a mimus, ako hovori mata, asi to bude najlepsie, v pondelok testik a dr 😉

mata1001
18. dec 2009

majus jasne ze som ti poslala prave.ty prosim ta nepochubuj o pravosti mojich virusikov 😀 😀 😀

majuska7979
18. dec 2009

mata dozvieme sa za par dni 😀 ak si mi poslala falosne to vies co , budes musiet drzat palusky buduci mesiac 😀 😀 😀 😀 😀

mimuska77
18. dec 2009

To mi je lúto matuška,ale neboj bude dobre,vieš ako každá sme iná a každá tehotenstvá prežívame inak jaká som múdrá jak keby som mala už pár porodov za sebou a čo sa týka mna ozaj to tak urobím a vpondelok po nočnej kým ešte robí skočím za dokynou,,,tak som sa tomu chcela vyhnút,ale inak aj tie vaječníky ma moc bolia,a gynastan od včera nepijem ,lebo ak je to špinenie u mna začiatok ms,nech si to zas nedodžubkám.... ☹

mata1001
18. dec 2009

nebudem ti nic drzat lebo toto su tie prave. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
na buduci mesiac musime drzat mimuske. 😉

mimuska77
18. dec 2009

majuši no jasnačka matuškyne tehu vírusky zaberú ja to cítim a budú dve kolajničky uvidíš 😅 😅 😅

mata1001
18. dec 2009

mimus dakujem...
som zvedava ze co ti povie...to by bolo keby sme boli vsetky tri tehule...

majuska7979
18. dec 2009

mata, nevrav hop kym nepreskocis 😅
mimuska,prajem ti z celeho srdiecka, baby vsak vy ste moje najblizsie osoby, s ktorymi kecam o takychto veciach, nikto inny to nevie, 🙂

mimuska77
18. dec 2009

matuš aj majuš Vy ste také zlaté ani neviete kolko mi dávate sily 😅 😅 ,pretože čo sa mna týka kludne som mohla s mm "tutulkovat",ale ja krava nebeská furt som myslela že sa mi spúšta tá mrcha mrchovatá a nakoniec ako inak len "ticho pred búrkou",len stále chodit s krídelkami je veeelmi nepríjemné,raz ju mám raz nie ....aaaale slubujem dám sa do porádku,ved čo nejako to začat riešit musím koli uzlíčku aj nám s mm a budúci mesiac budem dostávat aj matuškine aj majuškine tehu vírusky, 😀 😀 😀

mimuska77
18. dec 2009

A maji Ty si myslíš,že u mna to je ináč aj mne ste najbližšie osobky ved ako seeegri a inak ja mám bračeka o dva roky mladšieho a viete kedy sa ženil?10.10.2009 a my po nom 16.10.2009,urobili sme dvoj týždnoý mulatšág.... 🙂

mimuska77
18. dec 2009

A matuš no to by bolo najbombovejšie tri tehule...... 😉 Tri "seeegri" koníkové tehule,boooomba 😀

majuska7979
18. dec 2009

tak mimus, to musela byt oslava, a to teda riadna, my sme mali svadbu 6.6.2009 😀
to si mala svadbicku nedavno vsak 😀

mimuska77
18. dec 2009

uhm majuš aj bolo veselo mali sme ju nedávno ,ale to už je dva mesáce po....strašne to letí a Vy ste tiež čerstvý manžílkovia,no to je tiež bomba a inak pekný dátum ..... 😀
A to sme s mm hovorili,že mi sa nechceme zobrat nám je takto dobre už totiž dva roky bývame v spoločnom byte a sme spolu dokopy 8 ročkou.......ako starý apuškovia....he,he 😀

mimuska77
18. dec 2009

matuš ale Ty si zdrhla? 🙂

mata1001
18. dec 2009

jaj baby tak strasne ma boli brucho a zase som hnackovala ja si idem lahnut.nie je mi dobre.pekny vecer ☹ ☹ ☹

mimuska77
18. dec 2009

baby inak ja som už dnes o 9:30mala napečené a ozdobené medovníčky,lepšie povedané pofrkané,lebo sa mi stále zdobítko upchávalo asi s cukra,alebo z čoho a potom som rozbombardovala bytík a tak postupne upratujeeeem,ale som šikovná že??????????????

mimuska77
18. dec 2009

Matušík len si chod lažkat zlatko a radšej oddychuj,nech Ta to prejde aj Tebe pekný večer a hlavne nebud smutnučká,neboj to nič nie je,uvidíš mooc Ti držím palce aby Ta to prešlo!!!!!!!!!!!!!!

mimuska77
18. dec 2009

majuš a Teba tiež nikde?asi aj ja pojdem bachnút piect mm na zajtra kuracie stehná do trúby 😉

majuska7979
18. dec 2009

mata chod si laskat, a pekne sa o seba staraj a samozrejme som nezabudla o skrupinke, neboj, len nerozmyslaj privela o tom 😠
mimus, ty to si ale sikulka 😀

mimuska77
18. dec 2009

dík majuš,mrzí ma tá matka,ale radšej nech si oddýchne ....A Ty máš víkend pracovný?.....

majuska7979
18. dec 2009

mima, dobre ja tiez padam, idem sa pritulit k mm 😉 vikend pracovny, 😒 ale co uz, ranne to nejako vydrzim vzdy mam cely den pred sebou tak papap 😵

mimuska77
18. dec 2009

o.k. majinka tak sa pritúl pa,pa,ja idem na nočnú ☹ mám ich tri...

ejasmeja
19. dec 2009

ahojte dievcata!
tu su novinky, ked uz nestiham si s vami pisat: v stvrtok som bola na UZV. babo ma vsetko, co ma mat, brali mi aj krv, cakame na vysledky do dalsej poradne - 21.1. drzte palce!
tuzila som aj vediet, ci bude chlapcek, alebo dievcatko, ale otocilo sa ritou!!! 😀 no teda vlastne chrbatikom... 🙂 ale mi to prislo take smiesne, chce nam urobit prekvapko a "potrapit" nas pri hladani aj muzskeho mena 🙂

a ako sa mate vy? mozete mi napisat aj do IP, lebo uz nestiham citat veci dozadu. prerabame bytik, tak sa tu stavim iba obcas.

pekne a pohodove predsviatocne obdobie zelam! 😉

majuska7979
19. dec 2009

ejasmeja, jej super, tak babatko je v poriadku, len tak dalej 🙂
baby ja dnes takto asi sa mi zas teplomer zasekol 😀 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4

mimuska77
19. dec 2009

ejasmeja tak to je supeeer,aj ja Ti držím palčeky a bytík dorobte čo najskôr aby si friško bola medzi nami 😅
maji kukám ten Tvoj graf ale moc sa v tom nevyznám 😒 nakoľko si ja teplotku nameriam lebo to neovládam 😕 ,ale asi je to supeeeer teplotka no nie? A ozaj Ty si ju dokážeš merať aj na nočných?,ked si zmenárka jak já 😉

ejasmeja
20. dec 2009

dakujem dievcata!
Maji! vyzera to slubne ten graf! 😉
izba je uz hotova skoro komplet, ale este triedime stare nepotrebne veci a riesime predvianocne upratovanie. ach jaj! nech je to uz hotove! som z toho unavena... ale toto asi riesime teraz vsetky, vsak? 🙂
tak nech sa nam dari! 😀