Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
@daniwaugh juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj mnamiiiiiiiiiiiiiiii , toto mi nerob ... ja uz tyzden nejem sladke kvoli mykozam 😖 😠
@nativanativa
jejda na to som ja zabudla, prepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac 😖
caute koceny moje.......mam pre vas jedno prekvaaaaaaaaaapko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nemam sice // ale mam O
haaaaaaaaaadajte na co myslim ha?
no predsa mam kruzooooooook nie ciarky 😀 😀 😀 😀 som zasnuuubenaaaa 😉 😉 😉 😉
@labanka ale ale micka sa nam okruzkovala , jupiiiiiiiiii , gratulujem cmuuuuk 😵 😵
Ahoj, tak jsem si hned po ránu zopakovala testování a odvažuji se tvrdit, že už to není jen duch ale slaboulinká čárka 🙂 Přikládám odkaz na fotku https://www.modrykonik.cz/fotoblog/saaralota/al.... Něco se tedy očividně děje...jen doufám, si to naše potenciální mrně ještě nerozmyslí a pořádně se u mě zabydlí. Držte palce.
@labanka Gratuluji k zasnoubení!
@daniwaugh @nativanativa Díky holky, ale zatím negratulovat moc nahlas, abysme ho/jí nevyplašili 🙂 Je to teprve úplný začátek. Ale i tak je to super pocit 😀 😀 😀 😀
ahojte, poradi mi niekto? som 24dc, mam kratky cyklus, a mam uz nejake tehu priznaky, ale dnes v noci ma chytil hrozny krc v podbrusku, na ktory som sa zobudila, trval par minut, nekrvacam ani nic, len sa bojim ci je to v poriadku, brusko neztvrdlo, len to velmi bolelo.. som zhruba 10dc... nestalo sa niekomu nieco podobne? moze to byt uhniezdovanie alebo roztahovanie maternice?
@monika2712 ahooj , no podla toho ako to tu citam u tehuliek je to dost mozne ze sa roztahujes 😉
cizee kedy mozme vidiet // hm ?? 🙂
@nativanativa no to netusim kedy to bude vidiet.. kedze som mala od kyretu iba tru cykle, dva 26 dnove a posledny 24, tak mrcha by mohla prijst kedykolvek.. takze fakt neviem, ale kedze uz som raz tehu bola, aj ked kratko, tak citim podobne priznaky, aj taketo bolesti v podbrusku som mala, len vtedy mi aj ztvrdlo brucho dokonca dva krat, tak som nejak tusila, ze nieco nie je v poriadlu. testovat planujem zajtra mamatestom 10tkou, tak snad uz tam nieco bude vidiet.
@nativanativa no ja si hovorim aby uz bolo o 9 mesiacov, nech uz mam zdrave babo v naruci 🙂
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, je tu několik změn 🙂 všem těhotným blahopřeji!!
My ještě nic (4.cyklus, teď půjdem na pátý), ale neztrácím naději, všem snažilkám přeji hodně pozitivního myšlení a ono nám to vyjde 😉 vůbec o tom nepochybuji.. tento cyklus jsem měla jiné věci na přemýšlení (tím pádem jsme se ani moc nesnažili) a můžu říct, že mi je mnohem lépe, přestože zatím nic.. akorát vždycky s blížící se menstruací jsem nervózní jak sáňky v létě 😀 a ta nejistota je skoro horší než smíření se s tím, že tento cyklus zatím mimi nebude... holky, věřte, že vše má svůj smysl a dočkáme se taky, až miminko bude mít přijít! ukážeme, že své přání mít miminko myslíme vážně,nevzdáme to a vše dobře dopadne 🙂
@daniwaugh no radsej ano 🙂 aj to neviem ci uz zajtra bude nieco vidiet.. ja len dufam, ze nepride znova v noci ten krc.. :(
@daasenka85 ale iste , my sme silne zeny a mame pevne nervy !!!! dz sa aj ty , vsetko sa raz na dobre obrati 🙂
@monika2712
no ved uvidis, hadam aspon ducha v pondelok uvidis, potom v stredu kolajnicu a tramtadaaaa 🙂
@daasenka85
jasne, vsetko pride kedy ma. a na dobre veci sa dlhsie caka 🙂 vsetko ma svoju pricinu, aj ked my o tom nevieme. ale mas pravdu, neistota je ovela horsia ako neprijemna pravda..
Jinak jsem byla tento cyklus dost nachlazená (začalo to před týdnem), takže jsem samozřejmě měla pocit, že za to může těhotenství a nebýt negativního testu, tak si namlouvám, že mě i více bolí prsa 🙂 podle mě se to zkrátka nedá poznat takhle brzy!

no kocky ja sa idem trosku k muzickovi pritulit. Majte sa fajn.
@daniwaugh tebe nech bublinka pekne rastie
@nativanativa tebe aj sebe zelam nech nam to vsetko uz zafunguje tak ako ma
No a nam vsetkym zelam sladke snicky 😉