Príznaky tehotenstva veľmi krátko po ovulácii
Ahojte moje babuľky!!!
Takže zakladám staro novú tému 😉
Ale musíme mať aj nové motto!!!.............a to,že v tejto téme všetky otehotnieme!!! 🙂
Javiem,že v poslednom čase som vás zanedbávala,ale po dovolenke som tu každý deň!!!
Tak žienky moje,nech sa v tejto téme preberá len tehotenské radosti!!!
Moni fakt? Tak ted bude více snaženíčko úspěšnější, držím Vám holky palečky, chodím koukat s napětím kdo ted napíše radostnou zprávičku a věřím, že všechny brzy !!! 😵
Mscat zatím nové nic, budu zase vědět víc ve středu kdy jdu na vyšetření. Hematon není moc veliký, tak snad ho s mimčem porazíme 🙂 A ticho už 😀 Začnu na to zase myslet, tak začlu bečet. Ten můj drahý už musí být na nervy každý horor mu do telefonu bulím. 😅 😉
Ááá tady se testuje, tak držím palečky aby se obj. dvě //
Miri pozerala som tvoj album...tie torty sú nádherné... no ale tak malý je krajsí... 😉
Mscat, já Tě plně chápu, my přes ten rok jsme si taky užili své a ještě zaživáme teror. Není to jednoduché za žádných okolností, dnes má každá druhá těhotná problémy, je to děs. Babička mi říkala, že oni kdysi to některé nechtěli a že potraty nebyli, tak skákali do stropu, nosili dost těžké věci a ani za boha nic, donosili je a ty se ted kontroluješ, bereš vitamíny, děláš maximum aby jsi měla dítě, nebo ho donosila, tak je pořád nějaký problém a nervy 😕 😖
moni já zase koukala do Tvého jako vždy i na půa 😀
A ta marlenka, ten dost nebo jak tomu říkáte vy, vypadá dost dobře a udělala si mi ted dobré chutě 😠 😀
Šikulka 🙂
je to svinstvo... a dajte inu temu bo budem plakat...
pijem vino.. pozor na mna.. 😀 😝
No Moni už je neskoro.. mne stačí trochu.. no.. uz ani pisat neviem.. sa mi hlava toci.. a toto je so svadby a je sdpts silne.. ou...
😀 😀 😀 😀
moni - to nie je marlenka to je struhany tvarohovy kolac a dnes v noci nam vykradli chatu a ukradli mi aj kolac 😠
m.o.n.i.k.a.:nemůžeš tak pořád brečet 😠 😠 snaž se být v kldiu ano? 😉
a máš pravdu mamka taky říkala že takové problémy neznala vubec! ☹
a ve svých 48 letech měla lepší a bezproblémovější těhotenství jak já v 19ti 😝
monika0001:děkuji 😉 😵 to auto dělala má mamka 🙂
miška mě až hodně pozdě 50dc..ale tak teoreticky když jsem byla dva týdny těhu a hooodně slabá čárka téměř neviditelná.. 🙂 neříkej že sis zkusila testíček 😉 😉
Miri - môžem sa spýtať koľko máš rokov ty, vyzeráš strašne mladučko... a to tvoje meno mi je strasne známe.. skade si?
ked som bola tehu prvý krát tak ked som robila test som bola asi tak v 2 - 3 týždni a videla som //.
druhy krát už na 5 den po oplodneni mi ukazal //
moni aha, ale je podobný marlence, vypadá moc dobře, někdy zkusím 🙂
mscat neboj snažím se, jen je mi smutno, a uvažuju, že pojedem za ním, ale zase zhánět dr.nové a ták. je to na prd, no nevím. 😖
micha, já jsem si dělala 2dny po vynechání ms a vyšli //
moni: 🙂 🙂 🙂 už 8dní je mi 22 😀 😉 takže na tech fotkách 21 🙂 díky a mladě fakt?, 😕 🙂 většinou mi je řečeno že staře 🙂 😝 já si myslím že ok 🙂
no vidno ze si mladsia odo ma.. myslale som si ze mas tak okolo 21-22 maxinálne...
tatínek má koľko... tiež tak dajako, že?
Baby ja vám veľmi závidím detičky... viem, že sa to nesmie, ale priznám sa aspoň teda no.,.. 😝 😀 😀 😀 😀
miši - kuk som aj tvoj album.. idem postupne 😅 ... a chcem, že ked budeme mat dvoch chlapcov druhý bude tiež Samko a ešte sa aj v marci narodil ako ja 😀
a ešte sa chcem spýtať kde si robila ten kalendár. ja mám jednu stránku kde na to chodím, ale je to v angličtine a ja by som to v slovenčine chcela.. ten kalendár.. 😅
Ďakujem... 😉 🙂
monika, ja som to robila v programe gimp a da sa kopec elementov stiahnut free, takze sa za to neplati (ale su aj take) ... a preco by sme sa mali hnevat? .... mne sa strasne paci meno Alex (uz odjakziva), ale moj drahy o tom nechce ani pocut ☹
aha..dakujem... ja chodim na imikimi ale vraj sa to uz zadara neda.. no mne to ide stale zadara.. 😉
moni:nehněvám proč? 🙂 já uspávala dětátko 🙂 taky budeš mít brzy mimiko uvidíš 😉 tady ti to všechny moc přejem takže se určo zadaří 😉 😵 no můj ted bude mít 24 🙂 ale on je s nama rok a 4měsíce 😉 ale my se známe už 6let 🙂 a nikdy by nás vůůůbec nenapadlo že se dáme dohromady,a že bude otcem pro mého syna a tak dále 😀 😉 ted se zrovna o tom bavíme 🙂

moni:děkuju já doufám tak jsem se těšila na snaženíčko když je zázrak že muj je doma 😢 😢 😢 tak mě to moc mrzí to se jen tak nepoštestí víš 😒 k dr.zatím nepujdu holky,mám ty prášky na upravu ms a tak až do září tak v uterý si dávám první a uvidime co to udělá..jestli i tak budu často krvácet tak určitě zajdu...a bude se to muset řešit...