icon

Prvosnažilky, august patrí nám

melissandra
31. júl 2015

S manzelom sa sme sa zacali snazit od maja... Nechali sme tomu volny priebeh ale po poslednom cykle ked sme trosku intenzivnejsie a nic... Rozhodla som sa ze august je nas 🙂
Kto sa prida???

isabella22
6. aug 2015

@chochar kedy si mala prvy pozitivny testik???

me3
6. aug 2015

@chochar
@isabella22

baby gratulujem ! dajte vediet ako ste dopadli ! 🙂)

chochar
7. aug 2015

@isabella22 První ve středu večer a pak ve čtvrtek ráno a pro jistotu ještě v noci. Ten poslední se tvářil, že je tam jen duch, ale nakonec se pěkně vybarvil. Takže všechny krásně pozitivní. 🙂

@me3 neboj, já písnu v pondělí až budu po ultrazvuku. 😉

isabella22
7. aug 2015

@me3 dakujem no rano som robilaa je tam pekna ciarka na 11dpo tak sa tesim☺

sandria33
7. aug 2015

@chochar
@isabella22 gratulujeeem k pozitivnym testíkom baby.

yakina
7. aug 2015

@isabella22
@chochar
Gratulujem kočky 🙂 super čítať takéto pozitívne správy. Nech sa vám bublinky poriadne držia, a všetko prebieha tak ako má 😉 a samozrejme chceme vedieť všetky novinky 😀

kati34
7. aug 2015

Aj ja vám gratulujem!! 🙂 ja mám ovu len tak o týždeň, tak uvidíme... 🙂

isabella22
7. aug 2015

@sandria33
@yakina dakujem baby...no este sa moc netesim.aby som.pak nebola sklamana😔dnes kupim.aj.inu znacku testu a uvidi sa

isabella22
7. aug 2015

@kati34 dakujem a drzim.prsty😉

sandria33
7. aug 2015

Ja so. Len 4 dni po inseminacii, ja testujem az 16.8

yakina
7. aug 2015

@sandria33 aj ja okolo 16teho, ale nedávam tomu nejakú nádej, akosi necítim ze by to tento mesiac vyšlo... 😒
@isabella22 chápem, potom napíš ako čo, a cítiš sa uplne normálne? Žiadne príznaky?

isabella22
7. aug 2015

@yakina hmm no.prsia ma bolia inak.vobec nic...a toho sa bojim.ze. nemam.skoro.ziadne priznaky hm

chochar
7. aug 2015

@isabella22 no nekecej!!!!! To je super!!! Gratuluju!!!! :-*
A z toho, ze nemáš žádný příznaky nemáš si nic nedělej. Me taky jen bolí prsa a bolí c podbřišku. Nevolnosti zatim nijak zvlášť nepociťuju. 😉
Moc díky za krásný zprávy. Snad budeme mit brzo štěstí všechny. 🙂

isabella22
7. aug 2015

@chochar dakujeeeeem....este uribim aj poobede ci sa nemylim 😉 veru vsetky by sme.mohli.byt.co chceme a bolo by to.super

zojaaa
7. aug 2015

Ahojte, ja som ani pri dvojickach nemala ziadne priznaky, nic....je to tak lepsie ako keby si mala stale vracat....

Ja som bola v stredu na ket, vkladali mi rannu blastocystu, vraj sa po rozmrazeni krasne delila.....
Testovat budem niekedy na buduci tyzden, neviem sa dockat....inak ja necitim absolutne nic, ale presne tak som to mala aj pred tromi rokmi a boli z toho dvojicky 😝

petkazh
7. aug 2015

Ahojte snazilky...som tu nova...snazilkujeme od aprila...brala som femibion nosifol duphaston clostil...alchemilku gynex.. manzel folandrol...budem rada za vase rady 🙂

isabella22
7. aug 2015

@zojaaa no ani ja vobec nic necitim len duchov na teste mam....no verim ze budu silniet

zojaaa
7. aug 2015

@isabella22
A kolko dni po vklade si?

melissandra
autor
7. aug 2015

@petkazh beries toho dost cipana

melissandra
autor
7. aug 2015

@petkazh tak nech sa podari 🙂

@isabella22
@chochar baby velmi vam drzim prsteky, kiez by sme sa k vam vsetky pridali...

melissandra
autor
7. aug 2015

Baby ja som sa rozhodla ze skusim testovat ovu... Na 11,12 dc slaba ciarka cakala som ze bude silniet a na 13 dc este slabsia... Pricom dolu vlhko a male napatie v podbrusku... Tak preco mi slabne ? Dnes 14 dc a je slaba ako na 13 dc...

paris113
7. aug 2015

Baby teším sa s Vami a dúfam, že čoskoro sa budeme aj my ostatné radovať ...... 🙂 🙂

isabella22
7. aug 2015

@paris113 .
@melissandra drzim vam.prsty baby kazda.sa.coskoro.dackame musime verit...😉a melis.ty si.nemusela vystihnut vrchol...

melissandra
autor
7. aug 2015

@isabella22 joj a ja takcakam setrim manzela a nakoniec nic z toho ? Baby mi pisali ze mam testovat dalej mozno to Pride este

isabella22
7. aug 2015

@melissandra aj to je druha moznost....jojha uz sa snazte radsej 🙂

melissandra
autor
7. aug 2015

@isabella22 skusim testnut vecer, Totiz ja testujem okolo pol 13 lebo mam cely tyzden poobedne tak skusim vecer o pol 22. Co to da, lebo mam priznaky ako pred ovu. Snad este len dojde 🙂 verim v to 🙂

isabella22
7. aug 2015

@melissandra no najvyssia koncentracia.je vraj poobednom.moci.tak.skus😉

vlcica13
7. aug 2015

Tak držím vám dievčatá palce 😉 nebojte určite to dobre dopadne.u mňa pokračujeme v snažení ďalej keďže na 40 deň prišla mrska, no co už. Ideme ďalej,dovolenka predo mnou tak snáď 🙂

me3
7. aug 2015

@petkazh drzim palce! mozem sa opytat ze preco si brala toho tolko ?

vlcica13
8. aug 2015

@petkazh ahojky tiež sa mi toho zdá veľa 🙂 ja som pila alchemilku ta je super,začnem asi znovu a brala som inofolic,tam názor nejaký nemám.Ale ako sa mi cyklus zkratil z pol roka na cca 34 dní tak som prestala so všetkým. A chcela som prírodu nech to skúsi sama 🙂 aj keď sa nám zatiaľ nedarí, čím menej vitamínov a prípravkov tým lepšie aspoň podľa mňa.