Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 tak to mame podobny plan na dnešny den ... ja pojdem mrknuť mm na domček či sa neulieva 😀 ked sa chce sťahovať koncom maja 🙄 ,najprv skočim na umyvarku a potom ho povysavam a potom si sadnem na stoličku na mojej teraske a budem sa vyhrieeeevať 😀
@vardzikova ja som u našich, tiež máme rodinný dom so záhradou, je tu ale ešte nejaký sneh 😠 😠 ale nevadí, veď pri tomto počasí to rýchlo zmizne 🙂 tak príjemné vegetenie Kati, idem aj ja už vonku 😉
@kikaneu no to by bolo super, však myslím že to môže len pomôcť, myslím tú alchemilku, tak len pekne ďalej pokračuj v rytme a držím ti moc silno paľúšky
@vavenecka no tým, že to potiahneš so sledovaním u dokiho, isto nič nepokazíš, práve naopak, aj mne takto zistili ten môj problém s malými vajkami a dali sme to do poriadku 😉 😉 dobre mojka, idem von, je tam krásne, potrebujem si dať do poriadku auto, také je zamazané, až sa za neho hanbím 😠 užite si víkend, večer sa ešte pripnem.... paaaaaaaaa 😝
@fifitko25 aj tebe moja ahoj a pekny dnik
dobre ranko 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@purina12345 aj ja si myslím 🙂 a ešte raz ďakujem 😉
@lucecita ahoj mojka, no kde si? ešte spíš? 😀 ja takto s grafom: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 som zvedavá na tvoj 🙂
dnes robíme s manželom veľké jarné upratovanie 😀 tak to zas bude deň 😅 😅 😝
@fifitko25 v ludskej reci to pre mna znamena nadvahu, nemoznost schudnut bez liecby, zvyseny testosteron a prolaktin, ktore blokuju ovulku a nejake problemy pri spracuvani inzulinu v organizme.... Moje telo sa brani uz vytvorenemu inzulinu a to sposobuje vsetko to, co som uz napisala.... A mozno este viac, budem sa pytat v pondelok... 😉
@kikaneu @vardzikova ahojte babuľkyyyyyyy 😉 nooo, ja som si dneska veru schrupla a stávala som 10:06 ale asik pol hoďku som len tak leňošila v posteli a sama 😀 mm písal článok už 😀 ja som na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita čiže ovula bola na 10DC a ty kika asi na 11DC, žeeeee? 😀 😀 😀 tak asik rovnako a vidím, že máte poistku, mi žiadnu, lebo netreba 😀 😀 😀 dnes som sa dobre vyspala, mám super náladu a teším sa na večer a drink s kámoškou 😀
@lucecita no cicuška tak ty si si faaaaajne pospala ja som bola hore už o pol šiestej lebo sa mi nechcelo spať tak som buntošila 😀
@vardzikova no pekne, vieš, ja si to musím predspať, dneska idem s kámoškou na drink a nie jeden 😀 😀 😀 teda dúfam, že sa nič nezmenilo 😉 no a teraz práve pijem fernet s kolou 😀
@lucecita počuvaj a to nieje akosi skoro s tym alkoholom ? 😀 😀 😀 😀 alebo niečo oslavujete?
Babulky,mávate dozvuky mrchy? ja som teraz už 4 deň po mrche a stále ma bolí podbruško,ako keby mala prísť ďalšia,je to taká tupá bolesť,niekedy ma ťahá na pravej strane a po večeroch-tak v strede.mávate to aj vy? ja to mám teraz prvýkrát.
@vardzikova nič neoslavujeme, to len tak mm navrhol 😀 ale to mám len troška, nie veľa 😉
@lucecita no určite 😝 maličko to by som chcela vidieť ten dvojlitrovy pohar 😀 , ja pijem čaj fuj už mi je z tych čajov na grc 😝 , dnes sa chystam za mm na domček ho skontrolovať a trošku sa poopaľujem 😉
@anlady a moja nemožeš byť trošku prechladena? inak dobre ranko 😉
@vardzikova ja idem umyť dlážku, mame prefarbiť háro, potom do kauflandu nakúpiť na zajtrajší obed a potom doma žehliť...mám tu takú menšiu kôpku 😀 a aspoň sa vonku prejdem, milujem jar, pretože som sa na jar narodila, na jar ma krstili a takisto som sa na jar vydávala...o chvíľku mám narodky a potom aj 1.výročie svadby 😉
@vardzikova ja neviem,nemyslím-teda necítim sa.Hej - Dobré ránko 🙂 Inak ako sa má maličká?
@fifitko25
@bubacik5
babule aj mňa bolí brucho ako na mrchu ale mešká 2-hý deň.. testovať chcem znovu až zajtra lebo chcem dobre vidieť či čiarka zosilnie alebo nie. Takže tá bolesť je normálna? Lebo ja som sa obávala aby nakoniec predsa mrcha neprišla...i keď dnes mi od rána nieje práve najlepšie, na jedlo sa nemôžem ani pozrieť, celkovo je mi tak ťažko ☹
@lucecita fíííha tak maš toho viac ako ja dnes na plane 😀 ja ešte pojdem s autom na umyvarku lebo už ani neviem akej farby je 😀 , nebolo umyvane ani nepamatam najvyšši čas. Aj ja milujem jar ... hlavne take prijemne otepľovanie je uplne super a zajtra ma byť ešte o trošku teplejšie 😀 juuj konečne je po zime no dufam. Takže ty maš toho v jari veľa a lasko ktoreho maš narodky?
@anlady fiha tak to teda potom neviem čim by to mohlo byť. Vynikajuco u maminky predsa ... 🙂 a ty cica ako?
@miriamka3 neboj to niesu mrchovske bolesti.. ja som to mala tiež ešte asi tyžden alebo dva potom ako som zistila že som tehu .. 😉 všetko bude v poriadku len hlavne nestresovať lebo to ti nepomaha a ani tvojej fazuľke
@vardzikova stresovať nestresujem lebo ja to stále tak nejak neberiem že je to isto tehu aj napriek tým čiarkam, predsa len boli slabé... len ma tie bolesti prekvapujú 😕
@vardzikova micinka, nekukala si na FCB? no pekne 😀 😀 😀 10.4. čiže očakávam od teba obrovskú gratuláciu a milujem biele ruže a po svadobnej kytici čo som si vybrala, tak aj tmavo ružové a biele frézie 😀 no veru auto by si mala konečne umyť, bolo by na čase 😀

@vavenecka no my sme teraz zas stavili na kvantitu, nie na kvalitu, valili sme 12-13-14 DC, lebo som nevedela presne, keby bude ovula 🙂 12 DC bol pregnyl a ten účinkuje do 36 hodín, tak sme to poistili a asi sa oplatilo 😀 a v číne sme ešte asi 3x - pre istotu 😀