icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu šla som si overiť či som naozaj 7DPO a som a našla som si odkaz, že 5 VIP dní zadara 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mááááááááááááám Vianoceeeeee 😝 😅 😵 😀

bubacik5
31. jan 2012

@lucecita
@kikaneu tak teda cakacka 😀 mne zatial nevyznacilo ovulku....tak ja ju este ocakavam potom sa k vam pridam 😀 a tiez som v pohode, ako to ma byt tak to aj bude... 🙂

bubacik5
31. jan 2012

@annieb tak drzim palce, nech to tam je 😀

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita héééj, aj ja chcem 🙂 paráda 🙂

kikaneu
31. jan 2012

@bubacik5 tak držím palce 🙂

aliaxa
31. jan 2012

bambulky hranolky sa uz smazia ale nebude ich vela muzicek mi moc nedopraje a chcem sa spytat este mi ostala bonboniera z narodiek cherry mozem si ju dat ci asi nie a myslite ze by babatku taky jemny sexik neuskodil lebo tatino s maminou uz asi nevydrzia 🙂

bubacik5
31. jan 2012

@kikaneu aj ja tebe 😀

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu skús si kliknúť a prihlásiť sa aj ty, možno majú rozdávací deň 😅 ...som si aj spravila to prekrytie grafu ako napísala @gelinka75 aha http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@bubacik5 tak super, bude nás na čakačke aspoň viac 😀 😀 ...máš graf?

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita ja nemám, ale nevadí 🙂 zaujímavo to vyzerá, tie prekryté grafy 🙂 som zvedavá ako to skončí ;) dúfam, že najlepšie ako sa dá ;)

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu sranda je to, tak keď dajú aj tebe VIP, tak si to sprav 😉 aj ja som zvedavá ako sa to teraz skončí, predchvíľkou som mala také pichanie v podbrušku....jooooooooooooj, ja za ten týždeň ako mi má prísť mrcha asi skolabujem 😀 😀 😀 😀

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita určite spravím a potom ukážem 🙂 moja, nemysli na to, lebo fakt skolabuješ 🙂 ja som konečne už pripravila všetko do práce, idem sa ešte osprchovať, vlasy umyť 🙂 nech sa ma zajtra deti nezľaknú 🙂

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu ja viem, že sa nemôžem pozorovať, ale toto a tie prsia ma prekvapili...ale už nebudem, mám tu manžela, tak bude fajn...a ide panelák, kosti a nevinní, tak sa zamestnám pozeraním 😀 😀 😀 a chce sa ti ísť zajtra do práce či ani nie? aj ja veru idem pod sprchu vyvoňať sa 😉

lucecita
31. jan 2012

Babyyyy, môžem poprosiť o pomoc s grafom? Dolu v grafe mám že stats a od 21DC mám odpočítavanie od 5 do 1 a tá posledná 1 v 25DC je v červenom štvorčeku, potom je biely štvorček na 26DC s písmenkom T a 27DC je zasa červený štvorček. Čo to znamená?

bubacik5
31. jan 2012
gelinka75
31. jan 2012

@lucecita zajtra ti to vyznaci, musis mat 3 dni vyssiu teplotu ako predtym 😉

lucecita
31. jan 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som naozaj blondínka 😀 😀 😀 😀 T znamená test a to červené okienko za ním, že má prísť mrcha 😅 😅 😅 tak som si sama aj odpovedala

lucecita
31. jan 2012

@gelinka75 čo mi vyznačí?

l_e_n_o_c_k_a
31. jan 2012

@vavenecka nuz rovnako ako vcera, ďobli mi dalsie 2 injekcie - no bolest neprechadza, pojdem na vysetrenie na ortopediu... dorábala som torticku, a teraz som muzickovi strihala vlasky... naladu mam zase na prd, depkujem ☹

spula22
31. jan 2012

@aliaxa micka myslim, ze 1 cukrik ti neuskodi 🙂 a jemny sexik,pokial ti ho doky vyslovene nezakazal tiez nie :_) my s muzikom sexikujeme normalne 😀

gelinka75
31. jan 2012

@lucecita no to cervene mas ako rozpätie ako ti chodi mrcha, T cko je den kedy mozes skusit test 🙂

gelinka75
31. jan 2012

@lucecita to som tebe pisala? to som chcela niekomu inemu 😅 pytala sa nieco o grafe, sakra 😀 😀 😀

gelinka75
31. jan 2012

@nikasv29 zajtra ti to vyznaci, musis mat 3 dni vyssiu teplotu ako predtym 😉

lucecita
31. jan 2012

@gelinka75 ďakujem za odpoveď, som si to v sprche aj uvedomila 😀 😀 😀 ale dobré je, že si mi to potvrdila 😉 😉 😉 fakt ďakujem

aliaxa
31. jan 2012

@spula22 heh dala som si dva cukriky a aj sexik bol ale stipalo ma to zas mam mykozu neublizi to babatku?

lucecita
31. jan 2012

@gelinka75 šak ja som sa dívala, že čo mi to píšeš? ale nevadí, aj ja som niekedy pomýlená a napíšem aj sebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita no tak fajn, že už je doma a máte program na večer 🙂 my iba panelák pozrieme a utekáme spať, aby som ráno dokázala fungovať 🙂 ale jasné, teším sa 🙂 len keby sa už oteplilo 🙂 no už som osprchovaná a vyzerám zase ako človek 🙂

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu to máme, bude na nete, ale tu so mnou v obyvke...tak sa drž zajtra v práci, nech ťa detičky vrelo privítajú 😉
@azzura zajtra sa držkaj, budem na teba myslieť...

eri28
31. jan 2012

baby dobru noc, sestra nevydi moje duchy poslala som jej mail 😠

kikaneu
31. jan 2012

@lucecita dúfam, že nebudú hnevať hneď v prvý deň 🙂 a to mám zajtra ešte aj dozor na chodbe ;) no môj manžel ešte nedorazil od hava 😠 neviem, čo tam zas tak dlho robí....joj...ale nevadí, no, prežijem to aj bez neho, hlavne, že ma ráno zvezie do práce 🙂

lucecita
31. jan 2012

@kikaneu no to pekne prídeš do roboty a hneď aj dozor, ale isto budú deti radi 😉 a čože s ním robí? ja že je niekde pri tebe a on takto 😀 milé od neho, to bude tak skoro vstávať?