Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
caute baby trosku sa bojim ci som taka tucna fotku sem nedam lebo sa prepadnem od hamby z coho som pribralana alebo tehu, mrcha neprisla, 😠 😠 😠 😠 😠
@spula22 ja kupuje extra panenský, neboj sa kúpiť aj keď je v akcii, taliansky alebo grécky
@purina12345 kujem za radu 🙂
@spula22 nemáš za čo 😉
@lucecita tak lasko treba im ukazať kto je doma pan 😀 chlapčure jedne 😀 😀 😀 😀 nepoučia sa , lasko a čo nebodaj si robila fazuľkovu polievku? 😀 😀 😀 😀 joooj opať si mi urobila chuť ale ja si teraz nemožem urobiť lebo nemam vybrate koleno z mrazaka a nemam namočenu fazuľu o vode ... 😖 😖 😖 😖 lasko ty ked ma stale niečim nabudiš tak mi to potom aj pošli lebo mi stale urobiš chute a prd z toho mam ja 😀
@spula22 nooo ti poviem ale už mam v sebe 5 chlebikov a vydržaliiii jupiii tešim sa konečne len akurat mi lucecita urobila chuť s fazuľkovou polievkou ach jaj budem si ju musieť urobiť zajtra ja 😉 ja som sa akurat zobudila takže som vyspinkana do ružova
@kikaneu lasko ale ved za tu dobu už ma asi aj poznaš čo? 😀 😀 😀 😀 lasko žiadna mrcha nebude nemysli si 😉
@eri28 čuj tu no ako s tym testom? bola si u dokyho?
@purina12345 ahoj mojka .... no ako sa mi maš? 😉
@vardzikova ja si myslím opak 🙂 no ukáže nám len čas, že kto mal pravdu 🙂 som rada, že sa ti podarilo niečo zjesť a ostalo to v brušku 😉
@vardzikova uvažovala som už nad tým, ale nerozhodla som sa, asi to nechám na spontánny nápad 😉 vymysli niečo, nemôžeš byť hladná....a ďakujem ;)
@kikaneu ahaaa no tak dobre ako chceš 🙂 no ved to že budem musieť niečo vymyslieť... a ty lasko dnes si bola na prechadzke? 😉
@vardzikova 😉 nie, dnes som nešla, začalo snežiť, tak ma to nejak odradilo, pôjdem ale zajtra, lebo potom sa cez týždeň už von nedostanem 😉
@vardzikova jasné, že mu ukazujem kto je pán domu 😀 😀 😀 fazuľkovú polievku mám od mami, ona ju robila v týždni a spravila jej veľa, tak mi dala do hrnca aby ju nemuseli s ocinom a bráškom jesť týždeň 😀 😀 😀 a s čím si papala ten chlebík, keď sa v tebe konečne udržal?
@kikaneu vyháňam mm do kauflandu, lebo mám obrovskú chuť na ten kapustový šalát a on mi odoláva 😠 😠 😠 😠 😠
@kikaneu tak do tej zimi by som ja určite nešla u nas je -20 st., tak si to vieš určite predstaviť brrr
@lucecita lasko si moja krvna skupina ja tiež mojmu mm ukazujem kto je pánom domu 😀 , jooj lasko musim si zajtra urobiť aj ja fazuľkovu polievku mnaaam moja mamka vie urobiť vybornu 😉 , lasko klasicke chlebičky sme robili lebo dnes ma ocko narodeniny a sestra meniny vieš 🙂
@vardzikova moja, u nás bolo včera ráno -35 🙂 dnešných -12 cez deň bola oproti včerajšku absolútna pohoda 🙂 ale tak, ty nemôžeš ísť hocikedy, ty musíš dávať pozor na bábätko 🙂 ja môžem kedy chcem ísť kam chcem 😀
@kikaneu my ho máme ani nie 2 kiláky, tak zbehne, len sa mu nechce do tej zimy ale pôjde 😀 😀 😀 no ale máš pravdu, kvôli tomu nech nejde, nech ti nezamrzne 😅
@vardzikova tak si ju musíš uvariť ty alebo mamka? 😀 jeeeej, taký chlebíček by som si aj ja dala 😕
Ahojte.... ☹

@purina12345 ja srším dobrými nápadmi (občas) 😀