Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova no vidis 😀 fazulovu som aj ja robila v utorok 😀.pekne pomaly papkaj 😀 a uvidis bude dobre 😀
ahojte babeny..nieco nove? 🙂
krasny vikend prajem
@purina12345 cykli mam uz dlho pravidelne..tych 28 dni..akurat teraz posledny mesiac meskala 5dni,ale to som bola chora..a idem terz,ked dojde mrcha na profil a mozno aj no folik..uvidim co mi mudr.povie..nevadi..uz chcem mrchu 🙂
@fifitko25 Zuzi a kde si bola? podla tvojich slov usudzujem, ze na pohrebe ☹ nebodaj starkeho?
@l_e_n_o_c_k_a Žiaľ Áno moja, opustil nas vo štvrtok 😢
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem,zlatinko 🙂 bude mi stačiť,keď sa mi splní jediné prianie 😉
@fifitko25 to je mi uprimne lúto Zuzka 😢
@vavenecka z celeho srdca ti to prajem 😉
uz si mala gratulantov?
@l_e_n_o_c_k_a Ďakujem moja, uz mu je lepšie... Modlim sa za neho a Dúfam, že nám z nebicka pošle fazulku, aby zaplnila to prazdno, Čo po ňom ostalo...
@l_e_n_o_c_k_a no pred chvíľou odišla mamča s bratmi a krstná s priateľom 🙂 a mm dnes išiel na poštu a do kaufu a normálne že mi doniesol ruže 😀 som bola veľmi milo prekvapená,kvety som už dáávno nedostala 🙂 a dostala som peniaze okrem iného,tak si chcem ísť čižmy kúpiť 😵
@vardzikova nie idem v pondelok, alebo utorok urcite, k obvodnemu a musi vypisat papier na gyndu, asi urobi test 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 takú masáž by som si aj ja dala, ale ja budem mať takú vnútornú masáž, mm mi to povedal 😕 zdravá ako zdravá, lekárka mi povedala, že tá bolesť hrdla a tečenie z nosa môžem mať chronické a dosť dlho...mám oslabenú imunitu po toľkých dňoch doma a braní ATB, tak ma nechala ešte doma, ale tak mne to nejak nevadí, DNPO mi ide, tak nech tento hnusný štát platí 🙂
@vavenecka jeej, manzelik je pozorny 🙂 to velmi potesi.. ja velmi lubim kvietky...
takze ides hned investovat do cizmiciek, hej? uz mas vyhliadnute?
@eri28 preco ti musi obvodak vypisat papier na gyndu? s tym som sa ja este nestretla 😖
@l_e_n_o_c_k_a no som bola zvedavá,čo mi dnes dá a on kvietky 🙂 joj,potešil ma 🙂 veru idem,ešte nemám,musím po meste pokukať,v pondelok idem aj do PU na ÚP,tak aj tam kuknem a asi aj v PB a ak nič nekúpim,tak ZA to istí...chcem nejaké na nie vysokom podpätku,čierne,elegantnejšie,k sukni,také "kostolné",slušnejšie 😀 😀 ale isto si kúpim aj tie kožušinkové,čo teraz každá nosí,v tescu ich majú za nejakých 8 € 🙂

@fifitko25 ahoj moja, no čo, už máte po? ešte raz prijmi moju úprimnú sústrasť 😢 😢 😢 😢
@kikaneu veď to, musí 😀