Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a mňamiiiii 🙂 ja som tiež jedla asi pred hodinkou,ešte obed 😀 dnes som kuchtila šošovicovú polievku zo zelenej šošovice a kuracie prsia a vykostené stehná na prírodno zapečené so šunkou a syrom 😉 a k tomu kašičku zemiakovú 🙂 tak na večeru som si dala mäsko s kašičkou,polievka počká na zajtra 😀 jaaaj a už máme doma produkty na sexuálnu chtivosť,tak už na obed som si dala ferda a mm macu 😀 dúfam,že začne rýchlo pôsobiť,bo som akási frigidná 😀 😀 😀
@fifitko25 jaaaj,no vidíš,to je celkom fajn riešenie 🙂 inak akurát ma pichlo brutálne pri pravom vaječníku a prešlo mi to pomaly cez celé brucho...žeby folík praskol? dnes som 15DC,ale ovu test som nerobila,akosi som zabudla 😀 no šak neva,aj tak som to tento cyklus nechcela nejako riešiť 🙂
@purina12345 Ďakujem mojka, uz sa cítim lepšie... Verím, že su to prebudene hormóny u teba a budem na teba myslieť, ked pojdes k lekárovi, aby bolo Všetko Ok 😉

@kikaneu ráno sa cítim dobre ale večer som rada, že ležím v posteli.. ešte že mám takého úžasného mm. paa, idem kukať čertovu nevestu