icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
4. feb 2012

@kikaneu ráno sa cítim dobre ale večer som rada, že ležím v posteli.. ešte že mám takého úžasného mm. paa, idem kukať čertovu nevestu

vavenecka
4. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mňamiiiii 🙂 ja som tiež jedla asi pred hodinkou,ešte obed 😀 dnes som kuchtila šošovicovú polievku zo zelenej šošovice a kuracie prsia a vykostené stehná na prírodno zapečené so šunkou a syrom 😉 a k tomu kašičku zemiakovú 🙂 tak na večeru som si dala mäsko s kašičkou,polievka počká na zajtra 😀 jaaaj a už máme doma produkty na sexuálnu chtivosť,tak už na obed som si dala ferda a mm macu 😀 dúfam,že začne rýchlo pôsobiť,bo som akási frigidná 😀 😀 😀

aliaxa
4. feb 2012

babenky toto je moje chlpate babatko 🙂

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu mm mi ten šalátik pochválil 😉 ale fakt aj 1 deci octu je veľa...teda aspoň pre nás...nabudúce dám omnoho menej...a tá kukurica tam pasuje 😉

fifitko25
4. feb 2012

@vavenecka ferda mám aj ja, začnem ho brat ak by Došla mrcha, lebo teraz mám aj ine vitamíny a nechcem to zas prekombinovat

fifitko25
4. feb 2012

@aliaxa presne ako moje 😉

fifitko25
4. feb 2012

@lucecita masáž bola super, cítim chrbatik, ale sa mi bude lepšie spat 😉 Ešte čakám mm

vavenecka
4. feb 2012

@fifitko25 no veď dnes som tam čítala,že tehuľky ho nemôžu...a čo ak otehotniem a ešte o tom nebudem vedieť a budem si ho stále dávať? ach,divné to je 😒

aliaxa
4. feb 2012

@fifitko25 som videla ked som si pozerala bytik som sa hned uskrnula ze je ako nas ale ty mas fenku

kikaneu
4. feb 2012

@azzura aj ja som si tam prepla....tak sa drž 🙂 pa

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita moja, som rada, že chváli 🙂 inak, bola som v sprche a na toaletnom som predtým mala trošičku slabo ružovej krvi.... 😒

fifitko25
4. feb 2012

@vavenecka mne jedna kočka poradila, že užívať 3 týždne, ked začne mrcha a potom týždeň pauza

fifitko25
4. feb 2012

@aliaxa Áno my máme fenku Fifi 🙂 zoznamime ich? 🙂

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu nijééééééééééééééééééééééééééééééééé, to nechceme predsa 😠

aliaxa
4. feb 2012

@fifitko25 môžme ja mám Lakyho ten sa vzdy rad pohra ale s fenkou by sa asi chcel inak hrat 😀 ved je chlapisko

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita nechceme, ale asi s tým nič nespravíme 😢 no aj tak prichádza skoro....dokelu 😠

vavenecka
4. feb 2012

@fifitko25 jaaaj,no vidíš,to je celkom fajn riešenie 🙂 inak akurát ma pichlo brutálne pri pravom vaječníku a prešlo mi to pomaly cez celé brucho...žeby folík praskol? dnes som 15DC,ale ovu test som nerobila,akosi som zabudla 😀 no šak neva,aj tak som to tento cyklus nechcela nejako riešiť 🙂

fifitko25
4. feb 2012

@kikaneu a Kolky si DC moja? Je to ozaj mrcha?

fifitko25
4. feb 2012

@vavenecka mohol prasknut... A vies že ho mas tento mesiac na pravo? Ja mám isto na lavo 😉 Doki ho tam videl 🙂

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu do piky, fakt skoro,ň 😠 ako sa ja poznám, tak ťa o pár dní dobehnem

fifitko25
4. feb 2012

@purina12345 Ďakujem mojka, uz sa cítim lepšie... Verím, že su to prebudene hormóny u teba a budem na teba myslieť, ked pojdes k lekárovi, aby bolo Všetko Ok 😉

vavenecka
4. feb 2012

@fifitko25 no to teda vôbec neviem,to bol len tip 😀 na sone som nebola,tak sa orientujem len podľa pocitov,ale dnes som mala aj také mierne bolesti maternice...mhm,ale neriešim,meninový sexík tak či tak bude,tak by mi mohol Pánbožko dať darček bábenko 😉

kikaneu
4. feb 2012

@fifitko25 podľa grafu 9 DPO a 28DC....viem ja? našla som slaboružovú krv na toaletnom pred cvhíľkou.....a zase ma začalo bolieť bruško, asi to teda bude ono....

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita ani nehovor, stačí, že mňa dobehla

fifitko25
4. feb 2012

@vavenecka tiež by som chcela - predčasne k narodeninám 🙂 alebo ako spomienku na starkého 😔

fifitko25
4. feb 2012

@kikaneu ☹ nejako skoro.... Budem držať palce, aby to nebolo ono....

kikaneu
4. feb 2012

@fifitko25 ďakujem....no uvidíme čo bude do rána

lucecita
4. feb 2012

@kikaneu aj ja držím palce, nech to nie je mrcha...

kikaneu
4. feb 2012

@lucecita ďakujem moja....asi už idem, dopozerám rozprávku a pôjdem spať....dobrú noc prajem 😉

fifitko25
4. feb 2012

@lucecita a ty kedy necakas? Ideš testovat?