Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dievcata aj ja som dostala fnuk fnuk.je to nefer,uz som sa namotala ked tolko meskalo :(
@mata_ba no mne robila hormonálny na 13DC a vravela, že všetko ok, chválila ma za grafy, že sú ukážkové a že u mňa vyzerá byť všetko ok....a kázala priniesť vzorku na spermiogram, ale ešte sme neboli, nejak sa nevieme zladiť.....takže musíme ešte toto poriešiť, aby sme sa mohli posunúť ďalej 😉
na dnes končím, už som unavená z pc....peknú nedeľu ešte prajem
@kikaneu
@fifitko25
@mata_ba
@vardzikova
@vavenecka ahojte babulky, tak ja som konecne dorazila z kostolíka domov, mam normalne omrzliny ☹ nohy v lavóry a chlípem teplý caj 🙂 a vy ako travite nedelu?
@l_e_n_o_c_k_a och moja, aj u nás bola kosa v kostole ale boli sme len niečo cez hodinku, takže som až tak nezmrzla....a nedeľa pohodová, len mrcha prišla a trochu to pokazila...ale nevadí.....asi to tak Pán chce, no nie? 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj..ja som zabalena v postielke a kukam tv..a vychutnavam,ze som sama..my sme dnes boli s nasim havkom na prechadzke,ale bolo super..nebola taka zima ako vcera...aj slniecko nam svietilo 🙂
@l_e_n_o_c_k_a tiež som Včera mrzla v kostole aj na cintoríne, presne viem, ako sa citis... Idem sa tiež zohriat pod horucu sprchu 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahooj,zlatúšik 🙂 to mávate kedy omšu?? 😕 ja som bola už o ôsmej,potom som ešte do lidla skočila na nákup a odvtedy len domena,pred chvíľou som dokukala Muži v nadeji,ešte popárujem mm ponožky a idem kuk ďalší diel vampire diaries a pretty little liars 😀 takže celkom pohodička...akurát pred pol hoďkou som si ovutest robila a ukázalo len testovaciu,druhú ani ducha...nechápem...no mám taký zvláštny pocit,že či sú tie testy dobré 😖 😨 tááákže tak a ty len pekne máčaj nôžky a pi čajík 😉
@kikaneu no ja som v kostole stravila 4 hodiny, bo sme mali konvent a volby ☹ z nosa som mala cencul... 😖
je mi luto ze opat dosla mrcha 😠 ja ju zas vrucne ocakavam som 47 DC 😢
@mata_ba no ja dnes uz z domu nevystrcim ani päty, tiez idem do postielky sa trosku zohriat... mas pravdu, dnes bolo aj stalle je pekne pocasie 😉
@vavenecka hubka mi nemame omšu ale Služby Božie 😉 volili sme si prebyterov a pracovnikov v cirkevnom zbore... a kedze ma nas cirkevny zbor 14 fílii (dedín) tak to bolo robene v 2 kostoloch, v prvom ráno o 09:00, koncili sme o 11:00, a druhe zacinali o 11:30 (mali zacinat o 11:00 len sme mali casovy sklz) a končili o pol druhej, a kym sme poratali vsetky hlasy, bolo 15:00. uz som bola taka hladna, ráno som zdlabla iba 1 chlebík so sunkov... a ked je clovek hladný tak sa mu zle pracuje a tobož ked sa ma sustredit a nieco rátat 😀 ale nakoniec sme to dobojovali... prisla som domkov, dala som si skvelý obed, ktorý navaril mužík a teraz sa trochen hrejem...
@l_e_n_o_c_k_a no páááni,vy to máte akési komplikuš 😀 😀 tak to sa nečudujem,že si došla tak neskoro 🙂 ja som zjedla,čo som si aj navarila a som spokojná tiež 😀 ale aj mm pochválil...síce on chváli stále 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a no veru 🙂 uz by mohlo byt stale pekne 🙂 a veru idem aj do vane 🙂
ahojte baby zajtra je velky den pre mna...idem dokymu.....drzte silno pesticky, nch mi povie to co chcem pocut.
@l_e_n_o_c_k_a no mojka ja som sa akurat zobudila trošku som si poobede zdriemla a momentalne teraz tiskam do seba fazuľkovu polievkoku 😀
@mimi2388 silno držim pršteky 😉
@mata_ba ahoj Mati .. 😉
@vardzikova čau starkáááááááááááá 😵 😵 😵
@bubacik5 no ved dnes uz vyjdem z postele,len ked pojdem na WC..a veru,vajecniky bolia obidva,na striedacku ☹ aj chrbatik... ☹
@vardzikova ahojte 😉 ako??vsetko ok?

@mata_ba nevadí, nemusí ťa trápiť....ani mňa nejak extra netrápi (sama nechápem) 😉