icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
6. feb 2012

@mata_ba podľa mňa je, ale tak čo už... ☹

fifitko25
6. feb 2012

@lucecita sakra veru, nemusela by dôjsť sviňucha červená 😠

mata_ba
6. feb 2012

@lucecita nieee,ja nechcem...ja chcem aby si mala mimi 😠 svinuvha jedna mrchovska,zakazujem ti prist!!!!

mata_ba
6. feb 2012

juj,stale mi je zima..nejak sa neviem zohriat...a to tu este moj vyhrievac na mna fuka..aj cajik pijem...brrrr
a tusim na mojho muzicka konecne zacala ucinkovat maca..na konci balenia 😀 😀 😀

lucecita
6. feb 2012

@fifitko25 veru nemusela...uvidíme...ale keď som merala, nebolo to hneď po prebudení, ale bola som už pol hoďku hore, lebo mm mal budík, ale teplotu som merala potom v rovnakom čase..uvidím, zajtra robím test ak nepríde, tak to budem mať potvrdené
@mata_ba díky, si zlata, aj ja jej zakazujem prísť 🙂

mata_ba
6. feb 2012

@lucecita ale ved mas priznaky,nie??mozno sa len teplomer pokazil 😀

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@vavenecka @mata_ba @fifitko25 @lucecita @vardzikova @kikaneu

dobré ránko babulky 🙂 tak ja som dnes 48 DC 😠 😠 a furt ani naznak mrchy ☹ dnes zavilam do Heliosu a poradim sa s doktorkou o dalsom postupe....
co ma dalej trapi je to, ze ma uz 4 dni bolia prsia, mam ich velmi citlive... ale to je mozno dosledok vyvolavacky :(

lucecita
6. feb 2012

@mata_ba príznaky sú ako na mrchu, akurát mám omnoho citlivejšie a bolestivejšie prsia...tak neviem
@l_e_n_o_c_k_a a do koľkých dňoch po vyvolávačke by mala dôjsť? a som na nej ešte nebola, tak preto sa pýtam...

mata_ba
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a alebo dosledok tehu 😉 ale urcite utekaj k mudr..kedy ti pichali vyvolavacku?

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@lucecita na vyvolavacke som bola minulý v pondelok, takze dnes je to tyzden 😒 sestricka mi povedala, ze by mala prist do tyzdna 😢

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@mata_ba nie som tehu, u dokiho som bola v piatok ☹ vyvolavacku mi pichli v pondelok

mata_ba
6. feb 2012

@lucecita ale to nemavas bezne pred mrchou,hm?to daco musi znacit...aj ked,ja som uz teraz mala mat dvojmesacne babo v brusku podla priznakov a prd z toho...ale ty si hadam na dobrej ceste..a dnes by mala dojst mrcha?

mata_ba
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a bral ti aj krvicku ci kvoli sonu,ze nic nevidel?

lucecita
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahaaa, tak ešte príde, aj anlady čakala dlho na ňu...možno to bude stresom a tými injekciami čo si ešte potom brala 😠
@mata_ba tie prsia nie v takej forme ako ich mám teraz 🙂 ale bolesti na krámy mávam tak týždeň pred...fakt neviem, uvidíme ako dopadnem, mrcha má prísť stredu

vardzikova
6. feb 2012

@bubacik5 nooo tak to je potom super ked si si urobila aku taku predstavu inak lasko v nedelu ideme k svokrovcom tak zoberiem aj ten zošit 😉

vardzikova
6. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj lasko .. takže ideš k dokymu?

vardzikova
6. feb 2012

čaute lasky

lucecita
6. feb 2012

@vardzikova čau, aha ako som klesla http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 😢 😢 😢 😢

mattuliatko30
6. feb 2012

@lucecita a ako sa cítiš?..mrchovsky? alebo nie?. pokiaľ nepríde mrcha nič nieje stratené 😉

mattuliatko30
6. feb 2012

@vardzikova ahoj mojka...ako?...si domka v teplúčku,čo? 😉

l_e_n_o_c_k_a
6. feb 2012

@mata_ba na sone som bola, krv mi nebral
@lucecita jedna zienka mi prave pisala IP, ze ona nedostala mrchu ani po 2 vyvolavackach... takze sa mam na co tesit ☹

@vardzikova ahoj mojka, nie nejdem ku doktorovi ☹ uz nemam nervy na neho, furt vravi ze cakat, a cakam uz rok ☹ prave si hladam nejakeho noveho dokiho

mata_ba
6. feb 2012

@lucecita tak to su dva dni...hadam nepride 🙂 a nevies nahodou,ci pri anovulacnom meska mrcha?lebo sestra mi teraz povedala,ze je meskala...

lusinda1989
6. feb 2012

ahojte kocky dlho sm tu nebola co mame nove???

mattuliatko30
6. feb 2012

@lucecita vyzerá,že si klesla v rovnaký deň ako ja 🙂 aj ovu sme mali spoločnú kukni http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

bubacik5
6. feb 2012

@vardzikova ahojky mojka 🙂 super ak nezabudnes 😀 a ako sa mas? uz lepsie? ci stale ti byva zle?

gelinka75
6. feb 2012

@lucecita sakra, to preco kleslo? ☹ tak som si zelala aby ti to vyslo a aj ostatnym babam 😖

lucecita
6. feb 2012

@gelinka75 vidíš to? ja proste nechápem...ale mrcha ešte neprišla, tak ešte stále nádej je, aj keď klesá ☹ ☹ ☹

lusinda1989
6. feb 2012

@gelinka75 mojka a ty ako?

gelinka75
6. feb 2012

@lucecita hej kym nepride, je nadej stale 😠

@lusinda1989 ahoj, ja si davam atb zo spodu a lezie mi to patricne na nervy, ale uz len 4x 😀 snazilkovanie stihame len tak tak aj to neviem ci to este nezabije plavcov 😀

lucecita
6. feb 2012

@gelinka75 veď to, zajtra testujem ráno, ak nepríde dneska mrcha, ale bolesti mám len také mierne, takže asi dnes nepríde...uvidíš, ale podľa mňa by ich to už nemuselo zabiť a hneď ak odoberieš, tak šup na manžela 😀 resp. on na teba 😀