Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
juj,stale mi je zima..nejak sa neviem zohriat...a to tu este moj vyhrievac na mna fuka..aj cajik pijem...brrrr
a tusim na mojho muzicka konecne zacala ucinkovat maca..na konci balenia 😀 😀 😀
@vavenecka @mata_ba @fifitko25 @lucecita @vardzikova @kikaneu
dobré ránko babulky 🙂 tak ja som dnes 48 DC 😠 😠 a furt ani naznak mrchy ☹ dnes zavilam do Heliosu a poradim sa s doktorkou o dalsom postupe....
co ma dalej trapi je to, ze ma uz 4 dni bolia prsia, mam ich velmi citlive... ale to je mozno dosledok vyvolavacky :(
@mata_ba príznaky sú ako na mrchu, akurát mám omnoho citlivejšie a bolestivejšie prsia...tak neviem
@l_e_n_o_c_k_a a do koľkých dňoch po vyvolávačke by mala dôjsť? a som na nej ešte nebola, tak preto sa pýtam...
@l_e_n_o_c_k_a alebo dosledok tehu 😉 ale urcite utekaj k mudr..kedy ti pichali vyvolavacku?
@lucecita na vyvolavacke som bola minulý v pondelok, takze dnes je to tyzden 😒 sestricka mi povedala, ze by mala prist do tyzdna 😢
@mata_ba nie som tehu, u dokiho som bola v piatok ☹ vyvolavacku mi pichli v pondelok
@l_e_n_o_c_k_a a bral ti aj krvicku ci kvoli sonu,ze nic nevidel?
@l_e_n_o_c_k_a ahaaa, tak ešte príde, aj anlady čakala dlho na ňu...možno to bude stresom a tými injekciami čo si ešte potom brala 😠
@mata_ba tie prsia nie v takej forme ako ich mám teraz 🙂 ale bolesti na krámy mávam tak týždeň pred...fakt neviem, uvidíme ako dopadnem, mrcha má prísť stredu
@bubacik5 nooo tak to je potom super ked si si urobila aku taku predstavu inak lasko v nedelu ideme k svokrovcom tak zoberiem aj ten zošit 😉
@l_e_n_o_c_k_a ahoj lasko .. takže ideš k dokymu?
čaute lasky
@vardzikova čau, aha ako som klesla http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 😢 😢 😢 😢
@lucecita a ako sa cítiš?..mrchovsky? alebo nie?. pokiaľ nepríde mrcha nič nieje stratené 😉
@vardzikova ahoj mojka...ako?...si domka v teplúčku,čo? 😉
@mata_ba na sone som bola, krv mi nebral
@lucecita jedna zienka mi prave pisala IP, ze ona nedostala mrchu ani po 2 vyvolavackach... takze sa mam na co tesit ☹
@vardzikova ahoj mojka, nie nejdem ku doktorovi ☹ uz nemam nervy na neho, furt vravi ze cakat, a cakam uz rok ☹ prave si hladam nejakeho noveho dokiho
ahojte kocky dlho sm tu nebola co mame nove???
@lucecita vyzerá,že si klesla v rovnaký deň ako ja 🙂 aj ovu sme mali spoločnú kukni http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
@vardzikova ahojky mojka 🙂 super ak nezabudnes 😀 a ako sa mas? uz lepsie? ci stale ti byva zle?
@gelinka75 mojka a ty ako?
@lucecita hej kym nepride, je nadej stale 😠
@lusinda1989 ahoj, ja si davam atb zo spodu a lezie mi to patricne na nervy, ale uz len 4x 😀 snazilkovanie stihame len tak tak aj to neviem ci to este nezabije plavcov 😀

@mata_ba podľa mňa je, ale tak čo už... ☹