Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 tak jasne ze sa to da ale urcite je to lepsie prirodzene pre oboch z vas🙂
@l_e_n_o_c_k_a čavinyyy 🙂 noo tak trošku viac 😀 ale nevadí,spánok bol super a veru sa mi ani nechcelo moc ísť...už som si zvykla,že na ples s mojím drahým sa tak ľahko nedostanem 😠 juj,to je super a dúfam,že výsledky z krvičky budú OK 🙂 a vlastne čo ti z nej idú zisťovať?
@maruskamolny Ahoj Majka, aj ja mávam túto bolesť celkom bežne a v posledných dvoch cykloch aj často....tiež neviem čím to je, ale raz som s tým bola na pohotovosti (ešte cez strednú školu) a doktor povedal, že silná ovulačná bolesť.....tak neviem....a predminulý cyklus ma tak bolelo ešte aj na 22DC, tak ktovie čo si to naše telo s nami robí...ale ako ti už maťa radila, ak by to bolo veľmi silné, tak radšej choď k doktorovi
@fifitko25
@mata_ba
@palculienka2011 tak ako lasky? dufam, ze mrchane sa nedostavili a ani nedostavia 😀 😀 😀
kocky dnes mi zacala aj bolest na bravej strane brucha,ako keby vajecniky a je to dost pichlave a na wc chodim asi kazdu pol hodkuuuuu..........muz mi povedal,ze uz mi nekupi,test,ze uz mi tolko penazi dal na tie testy 😖 😀 ,ale ja si ho kupim tak ci tak 😝 😀
@vavenecka aj ja dufam, ze to bude Ok 😉 zistovat idu profil, FSH, "H, estrogeny a progesteron
@mata_ba ahoj moja, tak stále mrška nikde?....asi bude meškať,že podľa posunutej ovu....ako sa inak cítiš..?..stále ti je zle?...ja už mám dnes po mrche..zajtra zase merám 🙂 som zvedavá aký cyklus bude tento mesiac...keď teraz prišla na 26DC
@vardzikova ale krásna fotečka ....pekne sa to zachytilo 🙂 ja keď si pamätám na moje soná....tak som mala len také machulky
@mattuliatko30 ahojky..aj ja uz by som chcela mat po mrche 😀 no mne dnes meska prvy den a tiez si myslim,ze pride neskor..zle mi je na striedacku..vcera som bola ok,dnes som vracala rano ale potom uz nie...akurat ma este vcera vecer velmi boleli a palili prsia...ale dnes som uplne ok 🙂 proste divne...
@mata_ba no mňa bolievajú prsia až do mrchy...potom keď sa spustí vedia prestať...teraz ma boleli aj počas nej...tak sa to strieda....
@mattuliatko30 ja som praveze nikdy nemala takyto problem,preto som z toho mimo...ale aj minule ma jemnulinko boleli..teraz ale viac..tak uvidime...ale urcite pride mrchana...aj ked grafik zatial takyto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

babuchy moje zlate ideme sa s mm prejst, treba nam sampon a sprchac kupit, tak mozno pri tej prilezitosti skocime aj po mamatest a mozno to prechadzkou urychlym a spusti sa svinucha. Tak ci tak, sirim pozitivnu energiu, lebo dokym nesvieti cervena, ideme aspon na oranzovu 😀 😀 😀 😀 vidime sa vecer, papik