icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzanka9999
14. feb 2012

babyyyyyy mam strasny valentin, dnes teda keksik nebude - mam zapal mocovych ciest :((((((( ale vy si ho uzite cmuk 🙂

mistisa
14. feb 2012

Babenky pekneho valentina vam prajem a poriadno si ho uzite s drahymi aby bolo zopar valentinskych fazuliek 😉 papa

lucecita
14. feb 2012

@mistisa ja si to tiež myslím, lebo toto nie je normálne 😠

vavenecka
14. feb 2012

@mata_ba jaaj tak..no ešteže tú ružičku doniesol 😉 ty čo máš tehu chúťky s tým radlerom? 😠 😀 aaach,mne tak vonia celý dom od koláčikov,mňaaam 😀

bipa
14. feb 2012

prajem aby ti neprisla ;)

bipa
14. feb 2012

@fifitko25 prajem aby ti neprisla 🙂

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 kde pracujes? no takze + - budeme na tom rovnako. a aky dlhy mas cyklus (bez anomalii 🙂) ? mne sa 2x stalo za zivot,ze meskali a to tento mesiac a na zaciatku snazenia. no moj plan je asi rovnaky ako minuly mesiac 🙂 len budem teda viac sledovat hlien + sme zacali s macou a s ostatnymi trikmi 🙂

palculienka2011
14. feb 2012

@bana_ba v skolke pre autistov robim a normalne mam cyklus 28dnovy, ale ako som si tak kukala kalendar, mala som aj 25 dnove aj 30, momentalne sa to ale drzi v rozmedzi 27-29dni, cize tento cyklus budem az na 29dc testovat-ak to bude aktualne 🙂
ja som teraz hlavne zvedava na stvrtocnajsi spg ako dopadne-modlim sa, nech su sampioni v poriadku 😎

palculienka2011
14. feb 2012

babky opustam vas, prikvitol moj Valentiiiin, tak ideme piect krtkovu tortu, vidime sa zajtraaaaa 🙂

vardzikova
14. feb 2012

@palculienka2011 jaaaj zlatko tak toto ma nenapadlo ... a čo ako sa mi maš?

bana_ba
14. feb 2012

@palculienka2011 pekna praca. tak drzim palce 🙂 pekny vecer prajem

bubacik5
14. feb 2012

@palculienka2011 ja si myslim, ze nakonec aj stak dojde a potom sa k tebe pridam a budem dufat, ze to dalsi krat vyjde 🙂 aj stak si hovorim, ze to nic nieje, ale ked bol testik negat. tak ma to vzdy mrziii ☹

bubacik5
14. feb 2012

tak vam prajem krasneho Valentina, isto si ho uz uzivate, ked tu nikoho nieje 😀 😀 😀 iba ja tu trcim 😕

kikaneu
14. feb 2012

@lucecita ahoj 🙂 no veru, sme na tom zas rovnako 😉 a ako teda bolo v robote? ja som nahnevaná....zajtra mám len 4 hodiny a riaditeľ nám drbol na pol druhú poradu...zas prídem domov až okolo piatej 😠

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 mojka a kde píšu, že má veľa listovky? dvakrát som to čítala a nenašla som to 😅

jorgie
14. feb 2012

ahoje, tak u nas sa ziadne Valentinske prekvapenie nekonalo. Par hodin po tom ako som sem napisala ze rano chcem testovat sa ohlasila mrcha hnusna 😠 takze my zaciname od zaciatku....uz len musim dufat, ze na dovolenke sa nam postasti 🙂

ste tu toho popisali strasne vela od rana....su tu nejake nove tehulky po ranjasom testovani?

kikaneu
14. feb 2012

@jorgie juj, moja, to mi je ľúto ☹ dúfam aj ja, že vám to na dovolenke vyjde 😉 už predsa musí 😉

jorgie
14. feb 2012

@kikaneu dakujem, aj ja dufam, ze vsak raz sa nam to musi podarit 😀

purina12345
14. feb 2012

@kikaneu v telke to dosť často spomínali o tej kyseline, no ona toho obsahuje viac a práve napr. tu je spomínaná http://www.delena-strava.sk/zelenina-ako-liek-c...

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 aha, takže takto....no, už mám doma balíček, len čakám na spustenie kuchyne 🙂 polievka bola aká? chutila?

purina12345
14. feb 2012

@kikaneu no ja som dala poriadne cíceru a mixovala som ju aby bola krémová a tak až škriabalo v krku keď som ju jedla 😀 , aj som dala mlieko ale urobila som dobre hustú 😝 , zatiaľ mi viac chutila smažená

purina12345
14. feb 2012

@lucecita no pekný, len pracujte a neulivajte sa 🙂 a čo macu pekne pravidelne papáte?

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 takže krémovú si robila, hej? 🙂 každopádne je cícer chutný 🙂

bubacik5
14. feb 2012

@jorgie ahojky, to mi je luto....ale zatial ziadne tehulky...ja som kramosky este nedostala ale mala som negat. testik...uz aj tt mi klesa...takze sa nakonec k tebe pridam za chvilku. pokial mi nebude meskat 😠

purina12345
14. feb 2012

@kikaneu áno, je úžastný no škoda že som nemala doma šľahačku a mohla som dať viac mlieka no a k tomu nakrájané hrianky a posypať syrom 😝 Nabudúce skúsim urobiť takú "vodovú"

lucecita
14. feb 2012

@kikaneu sakra, to prečo vám toto urobili? 😠 si mohla byť skoro doma a takto tam budeš musieť kvasiť 😠 ja v pohodke, som si posedela, popozerala všetky druhy mäska, salám, klobás a to som ani nevedela aká možné a nemožné výrobky sú 😀 a zajtra idem na lekársku vstupnú prehliadku, tak mám voľno 😀
@purina12345 pracujeme, včera sme sa celý večer na to chystali, ale ja som potom ani nechcela...začala ma bolieť hlava...ale potom sme sa nejak k sebe pritulkali a ono to prišlo aj samo 😀 ale macu sme nedali, ja neviem či ju aj treba...ona je dobrá aj na niečo iné ako na chuť do sexu? lebo tu máme akúsi vysokú aj bez nej 😀 😀 😀

purina12345
14. feb 2012

@lucecita no čo tak si vypracujete svaly 😀 tak hlavný dôvod je že podporuje produkciu spermií v niektorých prípadoch o 200% 😎 tak len papajte 😉

lucecita
14. feb 2012

@purina12345 ahaaaaaaaaaaa, tak mu ju naordinujem a bude pekne papať 😀 aj vy papáte?

kikaneu
14. feb 2012

@purina12345 ja takto robím hrachovú, s pokrájanými hriankami 🙂 ale nedávam ani smotanu ani mlieko 🙂
@lucecita tak vidíš, náš riaditeľ neberie ohľad....len na vybraných ľudí, my ostatní sme nepodstatní 🤐 tak si pekne začala 🙂 a zajtra vegetíš znovu 😉 dobre ti, no nie? 🙂 a pekne papaj tú macu 🙂 aj my ju už jeme od včera 😉

silvuska47
14. feb 2012

ahojte a čo je to tem mac