icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
15. feb 2012

@kikaneu ja idem chvíľku off, došiel manžel...potom sa prihlásim 😀

vavenecka
15. feb 2012

@mata_ba aaaahoj zlatino 🙂 tak ako?tehu či netehu? 😉

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka a kde si bola tolkie casy? od obeda ta tu vyckavam 😀 😀

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no,ako by som to zhrnula..po tom ako ríďo zavolal,že dnes nemusím na prax,tak ja že super a som si rifle zužovala,drahému medzi nohami vydraté zašívala a proste nejaké somarinky so šitím,potom som žehlila,vysávala,umývala kúpeľňu,podlahy v byte a aj na chodbe,keďže máme službu 😠 a tak som sa s týmto serinkala od pol 11 do pol 7 😀 😀 jaaj a ešte prádlo som dala prať 😀 tak dúfam,že mi odpustíš,že si na mňa tak dlho musela čakať 😅 😵

mata_ba
15. feb 2012

@vavenecka ahoj..bud alebo ;-D uvidim aka bude rano teplotka..podla toho testnem..

vavenecka
15. feb 2012

@mata_ba juuuj,držím palce 🙂 ja testnem v piatok,až viem,na čom som 😠

kikaneu
15. feb 2012

@mata_ba aj ja držím palce Maťka 😉

purina12345
15. feb 2012

@nativanativa no neviem čo sa mu nepáči, asi to že si ešte netestovala!!!!!!! kedy sa chystáš?
@kikaneu taký smiešny, nejaký oblúčik sa mi tam vykresľuje 😀 😀 😀

kikaneu
15. feb 2012

@purina12345 ale pekný je, čo chceš 😉

purina12345
15. feb 2012

@kikaneu veď hej, rada by som vedela čo stvárajú tie hormóny, vždy som mala cik cak

kikaneu
15. feb 2012

@purina12345 myslím, že je to jedno, hlavne, že bola ovu a teraz ešte aby bola luteálka dostatočné dlhá 😉

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka dneska je streda 😀 😀 😀 vmetieme niekomu vycitky do ksichtiku? 😀 😀 😠

@vavenecka a @l-e-n-o-c-k-a aj u mna si to musi zehlit 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka no budes to musiet u mna dlho zehlit aby som ti odpustila 😀 ja som dnes tiez troska zehlila, aj som bola pracovat ☹ a teraz sama cucim v dome a neviem co so sebou 😉

vavenecka
15. feb 2012

@franzziska mehehe,no ak nenabehnú do pondelka,tak im tam výhražne zavolám 😀 hnusoby akési,dávať sa im nechce,ale pýtať pýtajú furt... 🙄

kikaneu
15. feb 2012

@vavenecka
@l_e_n_o_c_k_a dievčatá, nechcete prísť aj k nám upratať....máme tu strašný bordel, no ja už tretí deň chodím z práce neskoro a som nepoužiteľná ☹ ešte zajtra vydržať musím a v piatok by som už mala prísť skôr....nech už je piatok 😉

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak ja idem teda zasa tú žehličku vytiahnuť 😅 😀 ja asi zajtra pôjdem na prax,neverím,že by sa kúrenie pokazilo dva dni po sebe 😀 a v piatok preventívka(vstávať budem o pol 5,fúúúúj 😖 ),stehy vybrať a šup na dolňáky 😀 jaaj a ešte dôležitú vec som zabudla,že predsa testujem v piatok 😠 a čo by si takého so sebou chcela robiť??? 😠 😠 😀 a huspeninu si už poslala? 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@kikaneu ja by som dosla, mam kopu casu... bo ked nic nerobim iba sa napchávam, aj teraz žujem tuniaka... ked pojdem po PN do firmy, tak ma tam ani nepoznaju... 😀

vavenecka
15. feb 2012

@kikaneu joj zlatino,rada 🙂 a najlepšie keď je mega bordel,milujem,keď za sebou vidím výsledok 😀 ja som rozbitá aj keď prídem po 4 hodinách,tak sa ti ani nečudujem,že si mimo po celom dni...a neporiadok neutečie,síce si na teba počká,ale nemusíš upratovať hneď 🙂

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a kedy ideme? 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka na dolniaky? a po co? aj mna vezmi so sebou 😉
UPS trči v záveji aj s huspeninou 😀
aka preventívka? na gynde?

dijusa
15. feb 2012

ahojte zienky.. dlho som sa neozyvala,ale obcas som na vas mrkla 🙂 ako sa dari? nieco nove? nejake nove tehulky?

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a idem za spolubývajúcimi,teda konkrétne za jednou a chceme ísť na disko sa vyšantiť,ak mi to teda neprekazia // 😀 😀 preventívku u obvoďáka,na gynde som bola v novembri 🙂 nech ma len pekne popozerá,či som aj inde zdravá,nie len v šuške 😀 😀 ccc,ani na UPS sa nedá spoľahnúť 🙄 😀

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka nejdes na pokec s gynekologom? 😀 😀 😀 😀

fifitko25
15. feb 2012

@vavenecka a citis že by mohlo byt // ?

fifitko25
15. feb 2012

@dijusa ahoj, adeptiek bolo dost No nic ☹ Ešte Možno mata_ba je v tom, uz jej mešká mrcha a grcká 🙂 zajtra bude testovat 😉

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka ty si príprad 😀 taka damska jazda by nebola zla a este na dolniakoch 😀 aj ja musim ist k dokimu ked som na tej PN, musim aspon raz do mesiaca 😀

vavenecka
15. feb 2012

@franzziska aa vidíš,dnes je chat 😀 😀 😀 ale asi ee,to už by som fakt nestíhala nič čítať 😀
@fifitko25 moja,necítim nič,ani na mršinu,ani na tehu 😀 moja mamča sa mi zdá tiež nemávala nijaké príznaky,tak možno aj ja budem taká 😠 ale čo,bude ako bude,v oboch prípadoch budem spokojná,aj keď v prípade // určite omnoho viac 😉

kikaneu
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a vidíš, mne ani jesť nejak nchutí....iba sladkosti by som pchala do seba a ešte aj na ovocie mám chuť, hlavne také, čo doma nemáme 😀 tak príď, oco je tiež doma na PN, tak by ti otvoril aj ukázal kde mám vysávač 🙂
@vavenecka aj ja mám rada, keď za sebou vidím výsledok....no čo už, musí ten bordel počkať do piatku.....zas to bude makačka, všetko to upratať.....och

kikaneu
15. feb 2012

@dijusa ahoooooooooooj 🙂 kade sa túlaš? ja mám novú kuchynskú linku, inak nič 🙂 a ty?

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a najväčší 😀 no veď to,chcem si ju ešte užiť pred tehu,ale či mi ju tehu neprekazí,to sa uvidí 😀 jaj,musíš ísť,aby videl,že ešte žiješ,čo? 😀 a odkedy si to na tej PN?