icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
15. feb 2012

@kikaneu zaručujem ti,že určite na teba počká a ak nie,tak ho nájdem a vrátim ti ho tam 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka ani presne neviem odkedy 😀 dako v polovici januara myslim,,, a švine jedne hnuse este neposlali rozhodnutie, tak neviem kolko mi idu priznat z toho DNP
@kikaneu posli adresu do IP a zajtra som u vas 😀 mam si zobrat aj gumene rukavice a mop? 😀

fifitko25
15. feb 2012

@vavenecka len aby si tu do piatku nazapadla 😀

kikaneu
15. feb 2012

@vavenecka taká záruka sa mi nepáči 😀 hoci, viem, že je 100 percentná 😀 ja rada upratujem, len sa teraz nesmiem pozerať na podlahu...ble 😉

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka micik a vy byvate vo svojom bytiku ci v prenajatom?

dijusa
Autor odpoveď zmazal
kikaneu
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a nemusíš si nič brať, všetko mám 😀 ale keďže si PN, tak ani adresu neposielam, nechcem mať na svedomí, ak by prišla kontrola 😝

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ccc,ale tak čo čakáš,hádam sa nebudú pretŕhať v práci 😠

vavenecka
15. feb 2012

@fifitko25 no dííík 😀 😀 ja sa prekopem,aj keby neviem čo bolo 😠 a musím aj do PB na tú preventívku,tak ma ZA musí pustiť zo svojich chápadiel 😀

dijusa
Autor odpoveď zmazal
fifitko25
15. feb 2012

@dijusa a ty ako si na tom?

vavenecka
15. feb 2012

@kikaneu takú záruku som asi ešte nikdy nikomu nedala 😀 no ja by som sa k tej našej tiež niekedy nevyjadrovala 😠
@l_e_n_o_c_k_a ee,v prenajatom,niekedy v lete by sme chceli kúpiť,ale asi v PB nie v ZA,lebo tie ceny tu,akože koniec...a v PB mám aj kopu rodiny,tak bude ku komu chodiť na návštevy 😀

kikaneu
15. feb 2012

@dijusa 🙂 ja som tu tiež teraz málo....stále trčím dlho v robote....no, v sobotu nám ju namontovali a teraz čaká na zapojenie varnej dosky, rúry, umývačky, drezu....takže na odskúšanie si ešte počkám (dúfam, že už nie dlho) a ešte nám majú dorobiť jednu skrinku a jednu poličku 🙂 a fotky som dávala na strane 1166 alebo na Modrastrecha.sk si môžeš pozrieť, ak chceš 🙂 tak to tiež bude raz-dva 🙂 tešíš sa, však? 🙂

fifitko25
15. feb 2012

@vavenecka to mi je jasne že sa nestratis nikde 😀

kikaneu
15. feb 2012

@vavenecka ooooo, ďakujem, to je pre mňa pocta 😀

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka dneska tam ma milion zien 😀 😀 😀 alebo skor dievcat? vsetky tusim len rozoberaju HAK 😀 ako keby iba to existovalo...

vavenecka
15. feb 2012

@fifitko25 no snáď ma veru nikde nezaveje 😀
@kikaneu no za máličko 😉
@franzziska zapla som to,ale nestíham 😀 😀 😀

kikaneu
15. feb 2012

dievčatá, čo mám urobiť s lakom na nechty, keď je príliš riedky.....dokelu, vyzerá to hrozne 😠

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka haha sa mi "ospravednil" 😔 ale uz neprijimam, mam ineho lekara uz 😀 😀 len som chcela vediet ci naozaj nestiha alebo ignoruje...ze mam znova preposlat email, a co ja to mam hladat v tej velkej kope??? a uz mi to pride neaktualne

l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@kikaneu jojoooojooooj vyhovorka 😀 nuz tak budes musiet žiť v neporiadku 😀
@vavenecka mojka, ja viem co je to stavat dom... takze si viem predstavit co kolko stoji 😉

vavenecka
15. feb 2012

@franzziska kukala som to teraz a som si myslela,že si to asi ty 😉 a tak už nie ej čo riešiť,keď máš nového...

kikaneu
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a veď už len jeden deň, to prežijem 😀

vavenecka
15. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ach,aj domčok by sme si postavili,máme taký krásny pozemok,len škoda,že je dosť od ruky ☹ a keďže môj mm je vo veciach starostlivosti o dom a podobne úplne mimo,tak by som sa o všetko len ja starala...ešteže si ma našiel,ja všetko porobím,hadám aj ten dom by som postavila 😀

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka hej ja viem, len ja som taka osobka, ze ma zaujima preco niekto "serie" 😀 😀 😀

dijusa
Autor odpoveď zmazal
l_e_n_o_c_k_a
15. feb 2012

@vavenecka aj my byvame dost od ruky, je to zapadakov ako vysity 😀 zo 105 obyvatelmi, kde sa vsetci pozname 😉 autobus sem chodi 5 krat za den a posledny o 16:00, soboty nedele a sviatky nechodi ziadny spoj... a zijemeeeee 😀 ale keby sme nemali auta tak sme odpisany... v dedine nemame nic, ani obchod, ani skolku, ani skolu, ani postu 😖

dijusa
15. feb 2012

@kikaneu tak aspon nemas cas mysliet len na jedno 🙂 moja nadej s robotou vyzera ruzovejsie,takze v marci by som uz mala makat dufam 🙂 idem kuknut na tu linku

vavenecka
15. feb 2012

@franzziska asi je fakt vyťažený,ktovie...
@l_e_n_o_c_k_a no paaani,tak potom tá naša dedinka s pozemkom je aj veľkomesto oproti vašej 😅 a nemáte ani krčmu??? 😀 ako ono to nie je až tak strašne ďaleko od mesta,dostupnosť OK,len mi ide o to,že by som sa najbližšie roky počas stavby aj keď už budeme bývať,o všetko starala len ja 😖 a to sa mi moc nechce

franzziska
15. feb 2012

@vavenecka ozaj moja, a ty si robis grafik s teplotami, ci ee? 🙂

vavenecka
15. feb 2012

@franzziska nee,na to nemám nervy,ja by som v tom bola strašne nezodpovedná 😅 (alebo skôr lenivá) jediné,čo sa snažím dodržiavať je papanie listovky 🙂