icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@mistisa
@mata_ba
@anett6212
@kikaneu
@vardzikova babule poradte, co pripravit na zajtrajsiu party? 😖

mata_ba
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a chlebicky,natierky,kolaciky..take daco myslis?ci priamo nejaku veceru?

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@mata_ba ano take daco, len chcem nieco špeci 😉

mata_ba
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a @kikaneu @vavenecka @anett6212 @vardzikova @mistisa @spula22 @purina12345 @fifitko25 @palculienka2011 a dalsieee....
Zienky,poradte mi,prosim..ocakavam mrchu,tak myslim,ze je to jej zaciatok,ale..co by mohlo este sposobit vytok naozaj bledulilinko ruzovej farby,konzistenciou ako egg hlienik..dost bol pruzny a natiahol sa...moze to mat aj nejaky iny dovod?

anett6212
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak speci ja robim sendvic, na to maslo, koleiska paradajky a na tenke platky sunky a syr a tak do kriza sunku zo syrom dat a na 20 min. do rury zapiect. nasi sa olizovali ked to jedli. vkuse to chcu aby som to robila. aj teraz na oslavu to idem robit. a idem este urobit jahodove pohare

mata_ba
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja velmi lubim sunkovu rolku...poznas?nauklada sa sunka a do vnutra sa da zmes: uvarene nastruhane vajicka,trosku masla,crievkovy syr,chren,korenie,nastruhana tehla (napr.)...a potom sa sunka zatoci do rolky a necha sa stuhnut...a potom sa do sikma nakrajaju koliecka...pekne to vyzera a super to chuti 🙂

anett6212
16. feb 2012

@mata_ba netusim moja. ja sa v hlieniku nevyznam. v tomto ti neporadim. ☹

mata_ba
16. feb 2012

@anett6212 nevadi 🙂

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@anett6212
@mata_ba waw oba receptiky su skvele, dakujem 🙂 co sa tyka sladkeho, tak to mam uz vymyslene 😀 veternikovu tortu 😀

mata_ba
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a alebo este vyborne je,listkove cesto potriet rozslahanym vajickom a naukladat tam salamu,sunku,slaninku,papriku,moze byt uhorka,rajcinky,syr..proste co mas rada..zase zatocit a dat upiect..vyyyborne mlska 🙂

fifitko25
16. feb 2012

babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mrcha ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, už mám krvavý výtok 😠 😠 😠

fifitko25
16. feb 2012

@mata_ba miláčik neviem, ja som mala od rána tiež výtok, skôr taký hustejší a už sa mení na krvavý, takže ja som jasná 😠 🙂

fifitko25
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a oslavuješ narodky? 😀 urob nejaké fajnové očká, niečo skvelé isto upečieš a tie sendvičíky od anett znejú lákavo 😝

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@mata_ba jeeej to robievam, ale mam iny recept... ja davam na listkove cesto kyslu smotanu s1 PL vegety, a na to sunku, syr... alebo tiez smotanu, bryndzu, slaninku a cibulku, zarolujem, krájam a dam upiect, a su z toho take mini pizze 😉

mistisa
16. feb 2012

@fifitko25 ooo tetaaaaa nieeee ☹

l_e_n_o_c_k_a
16. feb 2012

@fifitko25 hej oslavujem POnarodky 😀 a ty tu mrchanu posli do certa, takto vecer ta chce otravovat :D

bubacik5
16. feb 2012

Ahojte Babenky, co nove? ako sa mate?

nakonec dnes dosla mrcha a zacinam novy cyklus od znovu ☹ kde je ta skupinka ku ktorym sa mozem pridat?

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba no milacku to teda netusim ja mavam pred mrchou taky tmavy vytok nie moc tmavy ale isto nie bledunky,a hustejsi hlavne no milacku to som fakt zvedava co sa to vlastne u teba chysta 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@fifitko25 nieee 😠 😠 😠 svina...ale tak budeme v tom spolu 😉 a ja tiez mavam biely hustejsi...ale toto som bola teraz na vecku..lbeo uz som myslela,ze som dostala a nic..len vytok ale tak viac...a skusala som hlienik a bol konzistenciou kremikovy...a ako som sa utrela,tak reku nejak lahko to ide..tak som kukla a bol bledulilinko rizovkasty,skor prisvitny a uuuplne sa natahoval..uplne ako egg hlienik..kvoli farbe som si ista,ze to bude mrchou,ale haluz je to...to som este nemala za 14 rokov...

nativanativa
16. feb 2012

baby ja som tak unavena , ze zaspavam uz po sediacky a to nehovorim o hlade .... furt som hladna , ten maly satanko mi dava teda poriadne zabrat 😖 😖

nativanativa
16. feb 2012

@fifitko25 neeeeeeeeeeeeeee , nemozem ta okychat pekne aby si ochorela na 9 mesiacov odo mna ??

mata_ba
16. feb 2012

@mistisa mrcha sa chysta 😠 😀

fifitko25
16. feb 2012

@mistisa
@mata_ba tak čakala som to , žiadne prekvapenie, v noci sa poriadne rozbehne, to sa zas vyspím 😠

mistisa
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no mojo veru ja robievam klasiku ze chlebicky ked tak nejaku misu.porobim slane,sladke, inak svokra robieva veeelmi dobru taku syrovu roladku je velmi zaujmava plnena takym niecim ako pomazanka sunkova 🙂 je to prplcka inak ako hovado ale chuti vynikajuco. a to chces ako teple jedlo ci studene? hm? 🙂

mata_ba
16. feb 2012

@nativanativa aj mna okychaj..aj mnaaa 😀 😀 😀

fifitko25
16. feb 2012

@bubacik5 mojka, vitaj, tiež sa mi rozbehla - asi pred hodinkou 😠

@nativanativa jeeeeeeeeeeeej zlatá 😀 no mňa tu už opľúvalo veľa tehuliek s vírusom, zatiaľ asi odolávam 😠 😀 tiež by som si na 30tku chcela dať taký darček ako ty, máme na to ešte mesiac 😀

mistisa
16. feb 2012

@mata_ba tak predsa moja? hm a u mna stale nic dievky moje.ani naznak sila hm.zas dojde mrsina az ku koncu dvoch tyzdnov. ☹ len mi vsetky dalsie kroky co nasleduju oddialy mrsina hnusna 😠

anett6212
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a a to je aka veternikova torta?

mata_ba
16. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a mozzarelka s rajcinkou je uuuzasna vec...