Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu ahoj moja, chcela som ti povedať že druhý deň som si zohrievala cícerku a zriedila som ju prevareným mliekom a bola už dokonale fantastická 😵
a ty ako? už máš pec založenú? už meriaš? šup sem s grafíkom, ten môj je akosi podozrivo hore 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 ahoj 🙂 ozaj? už sa teším, keď ju ja uvarím 🙂 nemám, otec je chorý, má chrípku, tak musím čakať, kým mu prejde....no mala som ťažký týždeň, takže aj tak by som asi nič nevarila....a zajtra pečiem nezdravé fašiangové šišky 🙂 ja už dlho meriam, veď som dnes už 13DC 🙂 pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a tvoj je pekne pekný 🙂 som zvedavá, ako dopadne, dúfam, že len pozitívne 😉
@kikaneu bože ako to letí, a ja som si myslela že ti asi teraz len skončila 🙂 no ale vyzerá dobre, zdá sa že sa už aj blíži. mhhhh šišky žeby som sa aj ja na ne dala nahovoriť? 😝
ak by si chcela recept na tú polievku tak ti ho pošlem, je úplne jednoduchý no len ak dáš veľa cíceru ako ja tak si ju pekne zrieď s mlliečkom 😀 😀
ďakujem, to si pekne napísala, že skončí pozitívne, v to aj ja dúfam verím 🙂
@purina12345 letí, letí 🙂 len tento týždeň sa mne osobne vliekol 😠 som fakt rada, že je po ňom 😝 hej, tak sa zdá, čiže musím ráno nastaviť budík, aby som vedela teplotu....inak cez víkend meriam vtedy, keď sa zobudím 🙂 a asi si spravím aj ovu test, mám ešte dva, tak nech ich miniem 🙂 šišky sú iná mňamka, robím ich raz za rok 😀
pošli, taký recept sa vždy zíjde, ale do IP, ťa poprosím, nech ho nemusím dlho hľadať 🙂 ďakujem 😉
@kikaneu @purina12345 baby aj ja mam v plane sisky zajtra, len som spomenula doma, ze asi spravim a muz zacal slintat, tak uz sa z toho nevyzujem 😀 😝 😝
@nativanativa uzasne kolajnice!!!!! Veľmi sa Teším s tebou 😉 😉 nech hnusna angina a rýchlo ustupi 😉 príd na mňa kychnut nejaky vírus, teraz ked si tehu 😀 gyndu budeš kedy riešiť?
@purina12345 ahoj mojka, nebudeš ty uz tehulka?? taka teplota sa len tak nevidí 😉
@kikaneu no len neodkladajte keby nahodou, a niekedy staci pridat vitaminy a je to ok, my sme tak odkladali,uz v septembri sme mohli ist na spg ale sme tomu neprikladali vyznam a teraz sme uz mohli viac toho poriesit...budes mat prazdniny co? 🙂 urcite chod aj ty s nim,chlapi tomu nerozumeju.. inak ako vidim prichadza ovu co? u mna uz asi bola..ale teraz aj tak nic z toho este..este len nedavno sme pisali ze mame ovu a uz je tu zas..tie mesiace ale utekaju..
@dijusa veru, budú prázdniny, tak počas dovolenky tam skočíme 🙂 zavolám, že prídeme a hotovo 🙂 bude to mať manžel z krku 🙂 dúfam, že to nebude veľmi zlé....vyzerá to tak, že prichádza, hoci ten egg hlien, raz je, raz nie je počas dňa....normálne niekedy neviem aký zaznačiť .....mesiace utekajú brutálne rýchlo..... ale čo narobíme, no nie?
@kikaneu strasne rychlo,ani neviem ci je to dobre alebo nie..som sa bala ze ako vydrzim tych 2,5 mesiaca do kontroloneho spg a ze vitaminova kura by akurat mala tolko stacit ale kym mi dojdu vsetky objednane veci (niekedy na buduci tyzden) a tak kukam,ze to vychadza ze o mesiac ideme na kontrolny a to tie vitaminy nestihnu zabrat 😝 takze asi pojdeme o mesiac neskor na ten kontrolny aj ked neviem ci je to spravna volba..ale chcem vyskusat ci to nezaberie a ak nie tak pôjdeme na podrobnejsi spg niekde inde ci nema nejake zapaly abo co...
@purina12345 ajoj 🙂 ten tvoj grafik vyzera fakt super 😀 dufam, ze z toho nieco bude 😀
@fifitko25 tak som rada, ze ti je lepsie 🙂 mimco je super 🙂 ani neviem, ze som tehu 😀 v robote uz horsie...majster mi dava riadne zabrat a dava mi tazke roboty....k....t co ti poviem ☹. v nedelu mi pride na navstevu veduci, tak sa s nim asi trochu porozpravam-este , ze je to kamarat 😀

Baby, práve som sa rozhodla, že tento mesiac proste MUSÍ byť prelomový.... a hotovo... 🙂