icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@fifitko25 teraz som sa otocila a kukam ze co mm robi a ten uz chrni ☹ idem ho pekne zobudit, a ide sa makat 😀

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a určite je správna druhá možnosť 😠 ale zobrala som si noťas,tak fičím aj tu a spomíname takto na staré časy,keď sme spolu bývali,ako to fungovalo 😀 jedna na noťase na posteli a druhá na pohovke 😀 😀

fifitko25
18. feb 2012

@vavenecka no bodaj by to bola rozluckova mrchaňa 🙂 by ma potesila 😉 takze sa ti uz pusta hnusoba červená? 😠

ivnik
18. feb 2012

@fifitko25 ahoj Zuzka, ako sa máš?? Kamarátka z Írska je už v siedmom mesiaci a čakajú dvojčatá, skúšali nepravidelne, bola 2 týždne doma na Slovensku, bez priateľa a keď sa vrátila tak pravdaže hneď išli na vec 🙂 a hneď otehotnela. Netreba to preháňať

fifitko25
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a aj Moj uz chrni ale my teraz aj tak Nemôžeme 🙂

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@fifitko25 mi povedal, ze mu mam dat 5 minut, ze oddychuje 😀 no pochopis to 😀
neboj, za 2 dni pojdete aj vy na to 🙂

kikaneu
18. feb 2012

@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a môj tak chrnel včera....dnes ešte maká v kuchyni....a neviem ho presvedčiť nech to už nechá a že ideme do spálne....takže sa lúčim, šupnem sa do sprchy, nahodím nejaké negližé a idem ho zviesť.....nech príde k rozumu 😀 dobrú noc kočky 😉

vavenecka
18. feb 2012

@fifitko25 no podľa mňa hej,veeeeeeľmi slabúčko,ale myslím,že už čosi ide(snáď netrpím abnormálnou predstavivosťou 😀 )
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 lásky,idem do postele,ešte som nedospala poriadne predchádzajúcu noc a ráno do kostola 😉 tak vy pekne snažilkujte,ako sa dá,len tých vašich nevyšťavte úplne 😠 😀 dobrúúúúú 😵

ivnik
18. feb 2012

Moj ma nocnu aj zajtra 😠

fifitko25
18. feb 2012

@ivnik ahoj Ivka, tak na moje sklamanie (alebo skôr tušenie....) mrcha zas Došla 🙄 som 3DC. A ako u vás? Nejake pokroky? 😉

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka co to citam? mrcha na teba lezie? ako je mozne ze ta nasla na tych dolniakoch? švinucha 😀

ivnik
18. feb 2012

@fifitko25 stále to isté, skúšame 🙂

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@vavenecka dobru nocku Ferdííík, zajtra stastnu cestu domkov, potom sa mi ozvi 🙂

fifitko25
18. feb 2012

@kikaneu super plán tak Dúfam, že zaberie 😉

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a no asi má radar aj navigáciu,trapka jedna! pche,asi mi chce dopriať ešte ferďu dobrať 😀 😀

ivnik
18. feb 2012

@fifitko25 som zvedavá teraz , či dostanem normálne mrchu, lebo minule som bola na vyvolávačke

fifitko25
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a tak 5 minút 😀

vavenecka
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ďakujem,moja,ozvem,ozvem,ale najskôr na mm skočím 😀 😀 😀 😀 papiiik

l_e_n_o_c_k_a
18. feb 2012

@kikaneu ejha pekny plánik 😀 ja beham iba v župane a manzelik ma uz vola, ze si uz oddychol, tak sa ideme posnazit.... 🙂

DOBRU NOC vsetkym 🙂

ivnik
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a dobru nocku 🙂

fifitko25
18. feb 2012

@vavenecka bruuuuuuuuuuuuú 😉

e.l.i
18. feb 2012

@fifitko25 jej diky.. tak aspon viem ako to s tymi ovu testikmi je....minuly mesiac som ich skusala prvy krat....tak som ich nejak nechapala....

fifitko25
18. feb 2012

@ivnik a kedy by si ju mala dostat? Prečo si bola na vyvolavacke?

fifitko25
18. feb 2012

@e.l.i ciarky musia byt rovnako silne na ovu testoch, vtedy je ovulka 😉

e.l.i
18. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a hehe toto skusal aj u mna mangel...ale nepochodil... som sa na neho vrhla..a nemal sancu... 😉

ivnik
18. feb 2012

@fifitko25 lebo po vysadení Hag mi sama neprišla

lucecita
19. feb 2012

Dobré ránko.....prváááááááá 😀

kikaneu
19. feb 2012

@lucecita dobré ránko 🙂 si tu prvá a kedy si vstala? lebo ja už som aj z kostola prišla 😀

lucecita
19. feb 2012

@kikaneu ahojky moja, už som hore a graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita včera som sa nemohla už prihlásiť, bo hneď po obede som valila s mamou a segrou k babkám, potom šup pod sprchu, šup manžel na mňa 😀 a potom k našim na oslavu...došli sme neskoro večer a to som sa hodila do postele a spala jak malé bábo 😀 😀 😀 a ty ako? som čítala, že si sa napchávala šiškami, ja ich teraz papám na raňajky 🙂 v tej košielke si konečne zviedla toho manžela, ty podaj mi toto, dones mi toto? 😅 😀 😀 😀 😅 teraz som vstala

kikaneu
19. feb 2012