Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba tak predsa stúpla http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
takže zase nejako skoro ovu 😒
@mattuliatko30 ahoj chcem sa ta opytat, ovulka je ked je teplota vysoko? alebo ked je nizka.
@mistisa
@anett6212
@franzziska
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 ahojte kočulky 🙂 ako sa mi dnes ráno máte? ja som sa bola duchovne obrodiť na latinskej omši,teraz robím toastíky a kukám simpsonovcov 🙂 inak mršina sa isto iste rozbieha,výtok tmavne 😠 no nevadííííí,užijem si ju ako poslednú 😀
ahojte babule, krasnu nedelu vam prajem, nestiham od piatka co som tu bola naposledy ani citat, kolko ste toho napisali. Mne mrcha meskala a predsa vcera prisla 😢 kto ju chcel?! Ja teda nie!!!!
K tym vitaminom, ja som brala asi mesiac kys. listovu, ale bolo mi povedane, ze baby plan je lepsi, komplexnejsie vitaminy, tak beriem to. A dnes som si objednala pre seed gel, tak uvidime a cez dalsi vikend ideme mimo sk sa odreagovat, tak by sa aj mohlo zadarit 😉 .
Mata ba: ja som bola tiez zufala, ze som dostala, bola som uplne rozhodena, lustila som krizovky, klepala perom a stale som na to myslela, preco sakra prisla? Aj ked 1DC som mala taky hnedasty vytok, ale dnes je to uz normalna mrcha hnusna 😠
mel84: blahozelam, nech vsetko ide ako po masle. 🙂
@lucecita no, ja som si zas myslela, že tento cyklus by mohla prísť skôr, no ale asi nepríde, tak musím počkať 🙂 ale vôbec mi to nevadí, včera sme sa vysexíkovali, že až 🙂 a dnes ráno zas bola chuť, len sme nestíhali, lebo sme chceli ísť do kostola 🙂 hej, ako on je normálny, len hrozne unavený cez týždeň z práce....no a takéto správy sú hrozné, normálne niekedy lepšie ani nevedieť 😖
a poslednú šišku som zjedla ja 😉
anett: kuk:http://www.ovulacne-testy.sk/pre-seed
podporuje pohyb spermií
baby neviete nahodou ako je to so sonom? Kolkokrat je to preplatene poistovnou? Ja som bola u svojho 1x a vypytal si 5eur, myslela som si, ze aspon minimalne 1x to bude zadara, u svojho predch.gynekologa som nic neplatila, musela som zmenit kvoli prestahovaniu...
Vdaka za odpovede
my dnes mame kacku s kapustou, mam ju velmi rada uz sa tesim🙂
dobru chut, takto predcasne 😀

@mata_ba dakujem moja 🙂