icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
19. feb 2012

@fifitko25 ja by som chcela skôr ten plášť,potom by mi už aj so snehom bolo jedno 😀 no neva,veď domov už nejako dojdem...akurát mi mm píše,že je mu zle,že ho bolí hlava a aj vracal 😖 asi ochorel zo samoty 😀
@anett6212 pocity nemám žiadne,ale výtok tmavne,takže mršinu čakám najbližšie dni 😠

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu a ty pijes cistu alechemilku? ja si myslim, ze este mozes, isto to neuskodi 😉

mata_ba
19. feb 2012

@anett6212 ahaaa uz rozumiem 🙂 inak neviem ze co urobit..lebo mam nejaku slabu tu mrchu..ci mi ten profil bude na daco 😒

mata_ba
19. feb 2012

@mistisa oki oki 🙂 len som mimo,lebo mam mrchu nejaku slabu..tak ci mi to bude na daco..

mistisa
19. feb 2012

@mata_ba no ja mam taku silnu svinuchu ze ledva chodim ☹ uplne au ☹ kazdu chvilu som na zachode ☹ to bude asi tym ze som tri mesiace nemala ze? uz nech konci hnusoba ☹ mozno si fakt tehu to ze mas mrchu neznamena ze nie si 🙂 segra mala az do 3 tieho mesiaca normalne 🙂 aj mavas taku slabu? ci len teraz mas?

bulik30
19. feb 2012

@mata_ba ahojky ideš na HP ?

l_e_n_o_c_k_a
19. feb 2012

@mistisa ved to 😉 my skusame kazdy den, taka by som bola happy keby sa to podarilo... aj vam drzim palce 🙂

l_e_n_o_c_k_a
19. feb 2012

@e.l.i 😀 dobra metoda 😀 dnes ju vyskusam 😀

franzziska
19. feb 2012

@vavenecka hovoris ze je nuda 😕 tak co si nedosla na tu kavu?? ja som to myslela vazne

l_e_n_o_c_k_a
19. feb 2012

@vavenecka nazdar micik 🙂 aj my sme boli v kostoliku s mm aj mamkou, omrzli nam prsty na nohach 🙄 teraz si len lebedime a mozno pojdeme na spacirung 😀 uz si dosla domov?

mata_ba
19. feb 2012

@mistisa no ja mavam na treti den taku normalnu..tak na 3 vlozky denne..teraz mi urcite staci 1..to nemavam..a tehu nebudem..v piatok som mala teplotku 36,6..ta by pri tehu neklesla..moja tak sa drz..prejde to 🙂

mata_ba
19. feb 2012

@bulik30 ahojky 🙂 hej..zajtra idem 🙂 aj ty?

vavenecka
19. feb 2012

@franzziska nuda nie je,len taký klídek 😉 och,keby som nebola lenivá,tak aj dobehnem,no čakám aj na šišky,mňamimňam 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no mne trošku krk omrzol,ale skôr od brutvetra,lebo som si nezobrala šál 😖 inak je tu celkom teplo...dom prídem až niekedy po šiestej,musím na tie šišky počkať 😀 😀

fifitko25
19. feb 2012

@mata_ba
@mistisa baby ja mám úplne slabú mrchu tiež, s výnimkou prvého dňa, kedy ma aj dost Všetko bolelo.... Som 4 DC a uz mám len intimku.... Aké beriem kvapky Femigard aj alchemilku, takze to bude asi aj tým 😉

bulik30
19. feb 2012

@mata_ba no mne dnes prisla mrcha , takže zajtra volam lekarovy a povie mi kedy mám príst 😉 tak som cakal ze ten mesiac nepríde , ale co uz a na druhu stranu aspon budem vediet na com som ... to len vezmu krv že ? a nevieš kedy potom by mali byt vysledky ?

fifitko25
19. feb 2012

@vavenecka tak grckal zo samoty hej 😀 to poznám, Moj má tiež take príznaky, ked som mimo domu 😀 asi nejaky chlapsky vírus 😀 😀

vavenecka
19. feb 2012

@fifitko25 no presne,alebo to má za to,že ma vydieral,že keď umyje chodbu,tak zje aj môj veterník 😀 alebo je tehotnýýý 😀 😀 😀 😀

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 hej, čistú, prečo? tak si pôjdem zaliať 🙂

gelinka75
19. feb 2012

@kikaneu ja pijem gynastan, ale nie pravidelne, tam je viac bylin naraz 😉

mata_ba
19. feb 2012

@fifitko25 ja som sa tolko chystala na alchemilku az som si ju nedala..takze divne..ale tak som len rada 🙂

@bulik30 neviem moja..som zvedava..mne ich bude brat az pobede,lebo doobeda nerobi...som zvedavaaa ci zisti doki..a netrap sa..urcite ti to coskoro vyjde 🙂

bulik30
19. feb 2012

@mata_ba tak daj potom vediet 🙂

kikaneu
19. feb 2012

@gelinka75 aha, tak ešte mám celú jednu krabičku alchemilky, takže keď ju dopijem, skúsim aj ja ten gynastan....chutí dúfam lepšie ako alchemilka - tá mi totiž nechutí vôbec, musím sa premáhať aby som ju vypila 😀

mata_ba
19. feb 2012

@bulik30 jasneee 🙂 a zabudla som odpisat,ze sa berie krv 🙂

bulik30
19. feb 2012

@mata_ba ok ďakujem , tak držím palce aby všetko bolo ok 🙂

mata_ba
19. feb 2012

@bulik30 dakujem..podobne 🙂

mistisa
19. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a neboj nic bude to 🙂 vidis sa nam to tu rozmaha same tehu 🙂 takze uz sa blizime na radu my koceny 🙂 dakujeme a isto si zachvilu budeme davat navzajom fotky testikov z dvomi // 😀

anett6212
19. feb 2012

@mata_ba tak to ja netusim moja. chod a uvidis co ti povie doktor. a opytaj sa ho aj na to grckanie 🙂

mistisa
19. feb 2012

@mata_ba jaj no to hej ale tak nevadi zachvilku budeme tehulky vsetky 🙂 no snad to prejde rychlo ja som za vcera a dnes doteraz minula jeden cely balik vloziek ☹ aj ty sa drz a zajtra nech to dobre dopadne.kam ides na profil?

mistisa
19. feb 2012

@fifitko25 no mojko za to ja som jak niagarske vodopady ☹ uz som cely balik minula ☹ asi trojmesacna mrcha ☹ a boli bruskooo ☹

anett6212
19. feb 2012

holky, zacala som rozmyslat a vyberat dovolenku na leto. a konecne aspon hodinu som nemyslela na tehu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂