icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 no tak ku koncu v poho, my sme dali na 5ty den-teoria: aby sme rozmasirovali tu bolest, no bolo mi este horsie 😒 som fakt zvedava na zajtra, och och ale nervy mam, aby to nebolo daco vazne alebo daco, co by nam zabranilo v snazilkovani 😖

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 ja mávam bolesti len 1.deň takže 5-ty deň úplná pohodička len tento menzes bol taký divný predivný, prišiel skôr o 4 dni ako mal a nemala som ani bolesti...silejší len 2 dni a potom dokopy nič...

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 nie. to je este cas. nejdem nikam

miriamka3
22. feb 2012

@anett6212 hm, len sa pýtam lebo som čítala že po pol roku už sa to dá riešiť a tak... aj tak ťa obdivujem, my sa snažíme fakt krátko takže je asi vcelku normálne že sa zatiaľ nezadarilo ale aj tak mám z toho nervy 😒

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 pekne moja pekne ja zas cakam na panelak chacha 🙂 tak hram medzi casom hry na FB 🙂 chacha mm isiel do vane takze hodinu a pol minimalne bude v kupelni chacha 🙂

anett6212
22. feb 2012

@palculienka2011 tak to som v praci. a dve hodiny nepit to je vela. ja som teraz stale smädna

vavenecka
22. feb 2012

@mistisa no veru..ako už som si aj zvykla,len potom neviem,čo si dať ako 1DC..ale nejako to už len vyriešim a snáď sa čo najskôr normálne spustí 🙂
@anett6212 ďakujeeem 🙂 jasné,dám,uvidím,či stihnem ráno,ak nie,tak keď prídem z praxe 😉
@l_e_n_o_c_k_a ja sa zajtra chystám upratovať,aj periny prezliekať,tak zas budem prať 😠 jooj,ale ja milujem tú vôňu aviváže po byte,ťažký feťák zo mňa a teraz som v kaufe kúpila takú čo úžasne vonia a za pár centov,žiadny silan ani nič,ale táto...mmmmm (kde je feťácky smajl??? 😀)

kikaneu
22. feb 2012

@lucecita ja neviem, rozmyslieť si to s bábom asi nerozmyslel, lebo včera sme kukali panelák a ten malý sebastián plakal, tak mi vravel, že jooj, kedy aj my také budeme mať...som mu povedala, že chcieť nestačí a že zo vzduchu to nebude, ale nepomohlo.....no neozval, ja neviem čo to za čudáka, ale viem, že tam kde som teraz ostať nechcem a ani nemôžem, lebo iba zastupujem (ale to už vieš)

palculienka2011
22. feb 2012

@anett6212 nooo ale pred testovanim by si nemala 2hodky pit, lebo ti to nariedi moc a neukaze spravne vyyysledok!!!sa musis premoct, neze to presvihnes!!!

kikaneu
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj Leni, ja už ho nreprehováram, škoda mojej snahy.....a ty sa ako máš?

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 ja tak isto len 1dc, preto panikujem ze co to...nuz ale zbytocne budem polemizovat, zajtra budem mudrejsia

anett6212
22. feb 2012

@miriamka3 no aj mne lekar povedal, ze po pol roku mam prist na vysetrenie, ale este nejdem nikam. este uvidim. bojim sa co zisti ☹

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka hej. no to som zvedava velmi.

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 aj mne je táto mrcha celá taká divná akási, aj som myslela že pre istotu testnem ale nakoniec netestnem, nič zaujímavé nové na sebe nepozorujem takže určite by tam bola /

palculienka2011
22. feb 2012

@mistisa moj je na boulingu s kolegovami, tak si uzivam pokoj 😀 😀 😀 ale musim byt dobra, lebo ma tam zajtra na siedmu vezie, co je veeelka obeta pre neho 😀 😀 😀

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212 no už to tu asi potrebuje novú tehuľku 🙂 dlllho sa žiadna neobjavila,ale asi ňou nebudem 😉 veď ráno uvidíme 🙂

palculienka2011
22. feb 2012

@miriamka3 no presne, mna tak poplietla moja obvodacka, ked mi kazala na 5dc testnut, no normalne ma na par minut namotala, hroza...uz len toto chcem vyriesit a prestavam sa sledovat, lebo mi z toho prepne 😠

miriamka3
22. feb 2012

@palculienka2011 ja sa nesledujem pre istotu vôbec... predtým som sa sledovala dobre že nie hneď na druhý deň 😀 a vždy som si tak fandila že ano ano, vidím zmeny 😀 a nikdy nič tak si vravím že nebudem ako šibnutá 😝

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 chacha no pekne.moj ma tiez vezie do BA 🙂 ale moj chodi stale somnou takze tam neni nic divne 😀 joj no som zvedava ake novinky nas cakaju hlavne na ten HP co mi robili 🙂

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka aj ja to velmi luuuubim 🙂 fetacky smajl je asi tento 😵
ja pouzivam tuto avivaz http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 je proste skvela 😀

@kikaneu viem, ze ho neprehovaras, len ci sa sam neumudril 😖 mna dnes bolala cely den makovica 😝 pomohol ako tak ibalgin ale furt nie som fit

tu nizku teplotu som vymazala, dala som tam ze som nemerala,,, kuk http://www.fertilityfriend.com/home/3a3656 ked sa nemeria teplota pravidelne kazdy den, oznaci mi ovulku?

l_e_n_o_c_k_a
22. feb 2012

@vavenecka práve mi spoluziacka pise, ze je tehotna,,,, slzy v ociach 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

anett6212
22. feb 2012

@vavenecka nehovor dopredu. a ked budes???? 🙂

vavenecka
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a ty používaš ovulačnú aviváž? 😀 😀 😀 😀 aaach jaj,to vie veru rozhodiť ☹ mojkaaaaaa,pusinu posielam 🙂

anett6212
22. feb 2012

dievcata, idem ja uz. treba mi este poukladat veci na predajni a tak. zajtra som tu. majte sa. ahojte. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kikaneu
22. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a neumúdril...ale nevadí, vážne, nejak mi to už nevadí 😉 a určite ti označí aj keď si jeden deň vynechala, neboj nič 😉 a k tej spolužiačke....aj mne tak raz za mesiac niekto oznamuje tehotenstvo...a asi som si už aj na toto zvykla, už to so mnou tak nemáva ako predtým....neviem ako to ale robím, tak nemôžem dať návod

vavenecka
22. feb 2012

@anett6212 išla som napísať,že buchnem šampáňo,ale to už asi ee...tak si kúpim detské 😀 😀 😀 ale nedávam si márne nádeje 😀 😀

lucecita
22. feb 2012

@kikaneu no ja neviem čo je s tým tvojim chlapom...že čo sa mu prehnalo hlavou, keď je zrazu takýto 😠 prehováranie nič nevyrieši, to poznám z vlastnej skúsenosti...ja viem že si len na záskok, že si si posielala žiadosti, ale tak henten je riadny debilko, že sa najprv ozve a potom nič 😠 zasa chlapy 🤐 🤐 🤐

palculienka2011
22. feb 2012

@mistisa jaj tak si tu zajtra vymenime chorobopisy 😀 😀 😀 😀

mistisa
22. feb 2012

@vavenecka no ved to hm 🙂 ja to mam tiez vselijake jeden mesiac mam silne potom tri mesiace nedostanem vobec potom vyvolavacka a potom zas silne a tak sa mi to strieda ☹

purina12345
22. feb 2012

@kikaneu ahoj, nevadí že bol biely, budem pokojnejšia keď budem mať za sebou jednu mrchu nech sa pekne zregeneruje chuďatko maternica, veď ju na slepo šrábali 😠 tak nech tam má babuliatko čo najlepšiu postielku keď sa bude chcieť uhniezdiť
a mojka tá tvoja teplotka sa moc nepredvádza v najlepšom svetle 😖 na zajtra jej dávam ultimátum, pekne hore!!! (dúfam že to zabralo 😵 )
@lucecita mojka no ty sa šplháš hore tuším na everest, snáď ti ju už zajtra označí
zajtra sa idem kuknúť po jednej práci kde sa šijú topánky, tak držte palce aby všetko klaplo a nedávajú iba minim. mzdu 😔

mistisa
22. feb 2012

@palculienka2011 presne tak mojko chacha 😀 😀 😀