Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vavenecka no radsej bud v strehu 😀 tato silan je dost draha, ale je bozska 😀 vona sa pomalicky uvolnuje... uz sa tesim ked si lahnem do perin 😀
pocuvaj, to co mas s tou mrchou? citam komenty a nejdem vyjst z uzasu 😠
@purina12345 držím všetky aj na nohách 😉 veľa šťastia na pohovore mojka 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no veď ja viem,že silan je všeobecne dosť drahý 😠 ja sa teším na zajtrajšok 😉 no moja,nevyjadrujem sa k nej 😀 už vyzerala tak nádejne,že sa pekne spustí a zas ništ...mrcha mrchovitá 😠
@vavenecka a mozno je to predzvest niecoho dobreho 🙂 skus sa testnut... a ja chcem byt virtualna krstna mama 😀
@l_e_n_o_c_k_a ty trubka 😀 ale zajtra pre vaše pokojné svedomie ráno testnem 😉
Babenky prajem vam dobru nocku idem ja sa chystat a pomaly do duchen papa a zajtra napisem co nove ahojky vsetkym kocenam 😀
@vavenecka dakujem ti velmi pekne 😝
@l_e_n_o_c_k_a 😀 😀 😀 no nie je za čo 😉 a keď tam budú dve,tak potom čo? 😀
@vavenecka tak potom si das DELI a pojdes na prax 😀
@l_e_n_o_c_k_a aach,tú nemám kúpenú 😔 ale mám DEVU,môžem ju použiť ako náhradu? 😀 😀 😀
@vavenecka no niesom si ista, tak si ju kupis cestou na prax 😀 dobre micik,zachvilku mi zacina DD 😀 tak sa lucim... 🙂 daj mi vediet ako dopadol test... zajtra budem sice nezvestna, ale snad si aspon precitam co ste popisali,,, 🙂 servus 🙂
@fifitko25 ďakujem zlatko, ináč máš veľmi peknú fotečku 🙂
@l_e_n_o_c_k_a no ookej teda 😀 tak pekne pokukaj a zajtra vybav pekne všetko 😉 tak dobrú nocku,isto dám vedieť 🙂
@mistisa papinkyyyyy 🙂
@anett6212
@mistisa
@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25 no baby,ako som hovorila-len / 🙂 ale ja si predsa len uzijem tu poslednu mrchhu :P no idem sa namalovat,nech nejako vyzeram na tej praxi 😀 papik
@nativanativa ja som si urobila taky zošitok a tam si každy tyžden zapisujem hmotnosť a miery .. že o koľko som pribrala ale zatiaľ nič .. tak som rada ale to saurčite ešte iba rozbehne 😖
@lusinda1989 neviem ale moj doky hovoril že do dvanasteho tyždna musi byť ... tak teraz som z toho jeleň 😖 , tak vieš lasko v každom štadiu asi chcu niečo pozisťovať možno v neskoršom to už nebude take presne alebo ja fakt neviem
Dobre ranko babky 😉 ,
@vavenecka pozeram že si sa testovala ... ale nato všetko maš super naladičku 😀
Dobré ránko kečenky, takže dnešná teplota je na zaplakanie - že 35,9 stup. Takže teoreticky keby neskôr aj ovu prebehla,táto teplota nenasvedčuje tehu ☹
Ahojte baby tak ako sa dari, ja dufam ze sme trafili z vikend OVU a mrcha si da na par mesiacov pokoj. Vam sa ako dari? 🙂
@katarinkam tak ja som mala ovu vcera alebo dnes, uvidime kedy sa mi to oznaci na ff. Sexik sme mali predvcerom. vcera som bola uplne grogy od unavy, tak verim, ze zraloky 2 dni preziju a dnes to este poistime. Inak drzim ti palce a nech ti cakanie rychlo ubehne

@kikaneu ďakujeeeem a tiež prajem dobrú noc 🙂