icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
23. feb 2012

@lucecita moc sa teším zlatko že sa ti darí, a určite to aj u teba zaberie, uvidíš 😉
no babuliatko bolo asi choručké a radšej odyšlo no ono za to nemôže a lepšie je keď nám matka príroda takto pomáha a určite nám dopraje zdravú babuľku, som si istá 😵
vyzeralo to v tej práci že tam je pohoda, zajtra potom napíšem, 🙂 v tej prvej len sme vošli a nemala som dobrý pocit aj keď som sa neviem ako snažila 😒
idem robiť večeru lebo som hladná ako vlk a aby som narobila chúťky bude vyprážaný syrček s hranolkami 😝
tak prííííď ak máš chuť 😉

lucecita
23. feb 2012

@purina12345 aj tebe sa teraz začne dariť, vlastne, už sa ti darí 😉 ...prácu už máš, mršula príde onedlho a bude tu snaženie a čakanie ako ja teraz a už sa na to tešíííííím 🙂
to, že na prvý dojem je práca na pohodu a ľúbilo sa ti tam, je dobre...isto budeš spokojná...prvý dojem nikdy neklame 😉
ale takú večeru by som si dala, o chvíľku som u teba, čiže vysmaž o jednu porciu naviac 😀 a dobrú chuť želám, ja si dám s mm špagety s morkadelou a syrom 😉

purina12345
23. feb 2012

@lucecita tiež mám ten pocit že sa darí, nečakala som to 😵 a tiež som rada že už je tu pomaly mrška a cítim hromadu pozitívnej energie 😵
vysmažím aj pre teba mojka, tak zazvoň alebo rovno si vojdi dnu 😉 tak sa zatiaľ pekne maj

lucecita
23. feb 2012

@purina12345 už sa obliekam 😀 😅 to je super, že máš taký pocit, si aspoň pokojná a kľudná a to je dobre...tak bež a dobrú chuť, papa zatiaľ 😉

mattuliatko30
23. feb 2012

@mata_ba tak už ti vyznačilo ovu?...super...ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e

kikaneu
23. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a moja zlatá, to mi je ľúto ☹ , ale hlavu hore, to sa spraví, uvidíš, budúci mesiac už budú foliky.....užívaj si manžela a nemysli na to....

kikaneu
23. feb 2012

@lucecita ahoj moja 🙂 nie, nie stále je to bez zmeny 🙂 pekne si stúpla, tak už čakáš...a ja budem o cvhíľu asi čakať s tebou, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
23. feb 2012

@purina12345 jééj, moja, super, že to vyšlo 🙂 teším sa, takže od zajtra si aj ty pracujúca ako my 🙂 vidíš, a ja mám budúci týždeň dovolenku a vy budete v práci, budi mi to smutno bez vás 😒 teplota klesá, takže mrška asi príde, čo? a ďakujem, že si dala tej mojej ovu ultimátum, pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913 aspoň teba poslúcha 🙂

fifitko25
23. feb 2012

@henrietad och moja ☹ tak už len ver, že ten ďalší cyklus bude úspešný 🙂 keďže si v poriadku, nič ti nebráni v tom mať ďalšiu fazuľku, veľmi ti držím palce 😉 a viem, že ti je ťažko, vyrovnať sa s tou stratou, ale ak máš dobrého partnera, bude ti oporou 😉 a next time to už bude na 100 %

fifitko25
23. feb 2012

čaute kočky, čo je tu nové ? 😀 nestíham čítať toľko strán dozadu 😀 😀 ste sa tu akosi rozkokošili 😀 😀

miriamka3
23. feb 2012

@vavenecka ja sa poradím len s tým mojím blbnúcim cyklom, uvidím čo mi povie, myslím že riešiť iné veci je ešte skoro

fifitko25
23. feb 2012

@purina12345 gratulka k novej robotkeeeeeeeeeeee 😵

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 ajoooj lasko 🙂ako moja?

lucecita
23. feb 2012

@kikaneu no čo ti na to poviem 😠 chlapi 😠 keby neboli taký potrebný pri plodení, boli by nám na... 😀 😀 😀 😅 😅 😅 stúpla a ako vysoko, tak čakám ako píšeš 😅 ale aj ty si riadne stúpla a teda ovula bola včera 🙂 a ako v práci? dnes si mala ten blbý deň...ale ako píšeš, začínajú sa ti zajtra prázdniny a ty budeš mať free a to ti závidím 😀

mistisa
23. feb 2012

@lucecita @purina12345 @kikaneu cauky koceny ako sa mame? 🙂

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa ahoj moja, čítala som, že si smutná s výsledkami z BA.... myslím si ale, že nemáš byť prečo, zatiaľ je to všetko v norme 😉 a uvidiš, že za pomoci takého super dokiho to bude cupi - lupi // 😀

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 no taka nejaka neviem aka .no ale zas je dobre ze ma bude operovat ten co ma lieci co k nemu chodim.a bude ma liecit az kym budem tehulka.to je dobre ze on bude vediet co tam je co robil a pripravi si ma tak aby ma mohol dalej liecit.to je dobre 🙂 povedal ze 29.3 mam prist na prijem a ked bude vsetko dobre tak 31.3 idem domov doobeda a 2.4 mam narodky tak aka parada darcek k narodeninam diery v bruchu chacha 😀

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa hehe diery v bruchu, ty si prípad 😀 😀 budeš mať na narodeniny priechodné vajkovody, aby sa mohlo vajko uvoľniť a stretnúť žraloka 😀

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 chacha no veru veru 😀 to je aky darcek 🙂 len nech som uz domka s priechodnymi vajkovodmi a napichanymi vajecnikmi a budem najspokojnejsia 😀 😀 😀 no a dufam ze mm ostanu zraloky ze mi tam neposle nejake gubky 😀 😀 😀 😀

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa no neviem, čo má tvoj mm, ale môj má žraloky 😀 😀

lucecita
23. feb 2012

@mistisa celkom to ujde...tak pracovne a čakajúc na víkend 😀 a ty?

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 chacha do dufam ze zraloky podla vysledkov teda su to zraloky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa no u nás podľa výsledkov spg teda neviem 😒 boli to dosť pomalé a slabé žraloky, ale už som ich podkŕmila vitamínmi tak čakám zázraky 😀

mistisa
23. feb 2012

@lucecita no ved ten je uz z dverami sa aj tesis co? ja tak pomaly dnes bola v BA opat na kontrole.29.3 mam ist na prijem do ruzinovskej nemocnice 30.3 mam laparku a 31.3 pokial bude vsetko OK idem doobeda domov.moze si pre mna manzelik dojst 😀 tak mam troska stres ale pohoda.nejak bolo nejak bude 😀 a bude ma operovat ten dokino co k nemu chodim do GF tak fajn 😀

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 no moja to budu ine velryby co? dufam ze si neprehnala 😀 uz sa balis do ciny? 😀

anett6212
23. feb 2012

@fifitko25 ahoj, aku mas peknu fotku 🙂 no co je nove? zachvilu ides prec vsak?

fifitko25
23. feb 2012

@mistisa neviem, uvidíme, či mrcha v marci príde alebo nie 😀 ešte nebalím, nemáme dva kufre, len jeden 😀 musíme ešte dokúpiť. A tiež nejaké veci, zajtra sa chystám na nákupy 😝 😝 😵 😀

fifitko25
23. feb 2012

@anett6212 jeeeeeeeej ahoj, ďakujem 😀 😵 cestujeme až o týždeň, to je ešte času dosť, predtým budem zaneprázdnená riešením ovulky, lebo asi bude v pondelok 😀

anett6212
23. feb 2012

@fifitko25 no super. tak sa musite snazit a potom v cine sa bude uhniezdovat 🙂 to by bolo super ze ked prides a zistis ze si tehu. joj to by bolo super 🙂

mistisa
23. feb 2012

@fifitko25 no dufajme ze nepride mojka 🙂 alebo lepsie povedame verme tomu ze nepride 😀 no to bude aky skvely piatok ze? po nakupoch behat 😀