icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
26. feb 2012

@miriamka3 ja ti ho neberiem 😉

miriamka3
26. feb 2012

@kikaneu tak keby to bolo zárukou tak by tu neboli toľké kočky čo sú zdravotne ok, nikde žiadny problém, BT merajú, riadia sa podľa toho a predsa nič.. samozrejme to môže orientačne pomôcť, nevravím že nie, každý má inú skúsenosť 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no u mňa bude pozitívny tehu test a bodka 😀 žiadna mrcha 😠

kikaneu
26. feb 2012

@miriamka3 ono sa podľa toho až tak veľmi riadiť nedá, skôr je to metóda na potvrdenie, či ovulácia prebieha 😉

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka bodaj by 🙂 len ja radšej nedúfam a nečakám aby potom neprišlo sklamanie,takto môže prísť iba prekvapko 🙂 veru tento sa nebudem sledovať ani nič, len sú z toho zbytočné nádeje 😔

miriamka3
26. feb 2012

@kikaneu hej, veď vravím, orientačne

gelinka75
26. feb 2012

@kikaneu no tvoje su naozaj zvlastne a posuva ti aj grafik, ja zvyknem citit ovulku aj mi to sedi s grafom 😉

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 ako posúva?

miriamka3
26. feb 2012

@gelinka75 ako ju cítiš?

gelinka75
26. feb 2012

@kikaneu no ze ti zvykne prehodit ovulku, ci nie? 😅

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no ak príde,tak dúfam,že načas 😉

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka no ono je asi lepšie keď príde skôr ako neskôr, teda mne keby meškala tak to by bolo namýšlania ojojoj... to sklamanie potom musí byť ťažké 😒

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 idem kočka offík,pekný zvyšok nedele ešte prajem a dobrúúú 🙂 papa

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 ee....iba jeden mesiac mi prehodil, sa mi zdá, že v novembri.....teraz som len robila hókusy pókusy 🙂 a keď som dala na 18DC egghlien, tak mi ju dalo na 18DC...ale inak ju hneď na prvýkrát dal na 16DC a tak ostala....ktovie no...musím aj ja ísť na tú folikulometriu

miriamka3
26. feb 2012

@vavenecka dobrúúúú 🙂

vavenecka
26. feb 2012

@miriamka3 no sklamanie je dosť naprd,ale tak nejako sa to musí prežiť 🙂 ono raz príde,čo má 😉

gelinka75
26. feb 2012

@miriamka3 no u mna chodi na 13DC a vzdy citim ked praskne, na lavej strane citim intenzivne pobolievanie, len chvilu a na pravej to iste, len tam je to akoby nozom pichli, to trva tak sekundu

fifitko25
26. feb 2012

@l_e_n_o_c_k_a veľa šťastia moja 😉

gelinka75
26. feb 2012

@kikaneu aha tak preto som registrovala, ze ti posuvalo graf :D

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 som sa na to kukla, v decembri to bolo 🙂

gelinka75
26. feb 2012

@kikaneu a ty to nezvyknes citit? 🙂

kikaneu
26. feb 2012

@gelinka75 zvyknem, hlavne vpravo, to je fakt také pichnutie akoby nožom.....tento cyklus bolo len také...minulý cyklus ma popichávalo asi tak týždeň, tak netuším, že kedy prebehla ovu, podľa tohto príznaku 😝

andy03
26. feb 2012

@zujka2 ani moc nic, lebo ja som akosi tiez pristahovalec.manzel je od tialto tak sa sa este stale zabyvavam..sice uz nejaky ten rocik ale stale to neni ono :D

zuzanka9999
26. feb 2012

@fifitko25 jj drzim ti palceky daj zajtra vediet ako si dopadla.🙂))ň budem na teba mysliet.

zujka2
26. feb 2012

@andy03 tak tomu rozumiem. ja sa v Žiline zabývam večné veky 🙂

andy03
26. feb 2012

@pacica fuuuuuuuu a ja som si myslela ze to len my sme taki oneskorenci...my sme to ponali dom..strom..dieta.... presne v poradi..inak aj my mame uz prvy mesiac za sebou tak uvidime ci bol "urodný" 😀

andy03
26. feb 2012

@zujka2 ono to neni take lahke ako si vela ludi mysli...ja som prvy krat sla do prace namiesto 10 minut 35 min. 😀 😀 😀 doteraz na to spominam so smiechom 😀 nitra je krasne studentske mesto .. som rada ze tu budu moje deturence raz vyrastat

zuzanka9999
27. feb 2012

zlaticka dobre ranko ciarka silnie druhy den meska mrcha. dnes volam doktorke aby ma objednala na krv. snad to je pravda a bude vsetko Ok.

vavenecka
27. feb 2012

@zuzanka9999 jeej supeeer,nová tehuľka 😉 blahoželám 🙂

vavenecka
27. feb 2012

@miriamka3
@fifitko25
@l_e_n_o_c_k_a
@mistisa
@pacica a aj ďalšie babule,prajem vám krásne,aj keď pondelkové ráno 🙂 mňa hneď takto zavčasu mm pobavil-varil si párky a samozrejme ich zabudol ošúpať 😀 tak som sa zasmiala a mám dobrú náladu už hneď z rána 😀