Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 ahojky..super 🙂 ja zatial rovnako www.fertilityfriend.com/home/mata_ba a uz sa tesim na mrchu...
@mata_ba 😒 no možno folik predsa podrastie, skús piť alchemilku
cauteeeeee, som vas kusok zanedbavala...teda bola som tu, ale inkognito...jaksik v tejto poovulacnej faze nemam s cim dojst, tak neotravujem 😀 😀 😀 😀 nuz a povedala som si, ze akonahle mi graf oznaci ovulu, prestavam merat, saaaamozrejme, ze som neprestala a ako trest mi ju fertilityfriend posunul 😕 ale ja som si aj tak stopro ista, ze bola 12dc, tak nechapem, preco je teraz 14dc...kde su grafomaniacky, nech mi to vysvetlia
http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
@purina12345 pijem..uz dva tyzdne 🙂 aj teraz akurat pochlipkavam..
@mata_ba tak nazdravie, ja si večeru uvarím gynastan 🙂
@purina12345 ahoj purinka, prosim ta, ty si odbornik, na zaklade coho graf posuva ovulu? v podstate mi je to fuk, ci bola 12 alebo 14dc-mame to poistene, ale z coho ff vychadza? daakujem http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
@purina12345 ja som si ho vcera kupila...ale myslela som,ze je dobry na mrchu..na co je este?
@mata_ba pôsobí tak všeobecne a na ženské org. je tam aj alchemilka
@palculienka2011 no berie ohľad aj na hlien aký udávaš a tiež opk testy, teraz ako máš oznečenú si myslím že je to oki
@purina12345 no,tak ten si dam asi vecer 🙂 vy uz idete teraz na plno snazilkovat,ze? 🙂
@l_e_n_o_c_k_a ahoj 🙂 takže preto si tu nebola celý deň, mala si krajšie povinnosti 🙂
@vardzikova nezabudla, ani nezabudnem, bolo mi tam skvele 🙂
@purina12345 ahoj 🙂 ja sa mám stále skvele 🙂 a graf mám takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@purina12345, @mata_ba : pridavam sa s novym balenim Gynastanu - na zdravie 🙂
Co obsahuje a co som o bylinkach nasla :
Hluchavka by mala mat protizapalovy ucinok na sliznice v gynekologickej oblasti, pomaha aj pri zapaloch vajecnikov a na normalizaciu menstruacneho cyklu, zmiernuje neziaduci vytok. Myší chvost posobi priaznivo na krvotvorbu, aj proti silnemu a bolestivemu menstruacnemu krvacaniu, pomaha normalizovat cyklus. Matova vnat ma antisepticky aj protikrcovy ucinok. Stara dobra alchemilka na posilnenie maternice a zlepsenie funkcie vajecnikov.
@purina12345 no ved ale akurat 12dc bol egg, 14dc bol uz len creamy...ale 12dc vecer som uplne citila ako prasklo vajco, bo zrazu ustupila bolest a aj opk test som sice oba dni mala + ale 13dc bol uz vyrazne slabsi ako 12dc ale to ff samozrejme nema odkial vediet 😀 😀 😀 😀 ale sak kaslat na to, len som nasrdena, bo konecne sa odhodlam merat a ff mi s ovu zameta ako sa mu zachce 😀 dakujem za vysvetlenie 🙂
@miriamka3 tak neviem..doktor mi nic nepovedal...teda,ja som mu spomenula,ze minule som mala ovulku na 19 DC,tak mi povedal,ze mam zajtra opat dojst..ale nechala som to tak teraz...pojdem o mesiac aj s clostilom...ako sexikovat budeme urcite,ale tento cyklus uz s babom nepocitam...ale - zazraky sa deju 🙂
@mata_ba väčšinou keď sa nečaká 😉 inak, keď som bola u dokyho povedal že vidí napravo takú minicystičku, bolo to na 10 DC tak mi tak preblesklo hlavou keby tak z tej minicystičky bola fazuľka.. 🙂 ale to by asi rozoznal... tak uvidím či sa zadarilo včera, no hlienik to bol statočný, už dávno taký nebol 😀
@kikaneu no povedz moja kde ti bude lepšie ? hm? ako tu na vychode 😀 ved tu je raj na zemi až na tych ciganov 😀

@mata_ba dakujem dakujem, tak idem na to a budem sa tym pekne napchavat... 🙂