icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
24. nov 2011

@purina12345 Moja nech ti to ryyyyychlo zletí aby si už bola domka 😀 😀 . Ja som ešte v praci ale odpočitavam každu minutu do konca 😖 😖

vardzikova
24. nov 2011

@azzura nemaš začo 🙂

vardzikova
24. nov 2011

@azzura ale to by bol pekny zazrak ak by sa to podarilo .. joooj... už by som chcela byť tehu 😀

purina12345
24. nov 2011

@vardzikova ďakujééém,aj tebe nech to ubehne 🙂 aj ja počítam ale oproti tomu čo bolo na začiatku už to je v pohodičke 😎
ináč dnes som si tu v lekárni objednala tie tabletky čo som tu dávala link na tú soľ tak uvidíme, poobede si ich vyzdvihnem no a mám tu zasa niečo nové pre vás 🙂 http://zelena-strava.meu.zoznam.sk/news/zelene-...

lucecita
24. nov 2011

@purina12345 aj toto predávaš? ty si fakt tá dílerka 😀 😀 😀 😀

purina12345
24. nov 2011

@lucecita 😀 😀 hi hi tak to by som chcela robiť ako posledné
ale tento zelený jačmeň sa dá kúpiť aj lacnejšie ako na tej stránke a treba hľadať firmu geen way, to mi doporučila švagrova družka 😉

gelinka75
24. nov 2011

@kikaneu @delideli mame podobne grafy 😀 len ja uz par dni mam dost vela hlienu a minuly mesiac skoro nic, suchota, uz by to mohlo aj prestat 😀

gelinka75
24. nov 2011

@lucecita @purina12345 aj moj muz obcas chrape a niekedy sa zobudim nato, ze sa nenadychne a zrazu sa tak prudko nadychne, sa aj bojim niekedy o neho 😖 ale inak ked ho postrcim otoci sa na bok a spi dalej 😀

vardzikova
24. nov 2011

@azzura no ja v to pevne verim 😎

vardzikova
24. nov 2011

@purina12345 Nemaš začo moja . Inak kôli čomu leží v nemocnici? akosi mi to ušlo 😖

purina12345
24. nov 2011

@vardzikova čože? neviem čo myslíš, našťastie nemám nikoho v nemocnici 🙂

lucecita
24. nov 2011

baby, už som doma....na semiačka som nebola, zabudla som sa v meste pri kupovaní adventného venca, ktorý som aj tak nekúpila 😀 😀 😀 zajtra valím do mesta a idem okolo miesta kde predávajú takéto dačo, tak kúpim... teraz pijem alchemilkový čajíček, ktorý mi zachutil 😅 a dneska večer erotikuš nočnú košielku nahodím a šup sa na manžela 😅 😅 a nebude vadiť, keď si dáme tak pohárik vínka pred tým? že akože nebudú tie naše potvorky nejak zmagorené? ale ináč manželko mal s mojím ocom už dneska 2 štamperlíky slivovičky 😀 😀 😀

soni1
24. nov 2011

@lucecita ahojky, ja si myslím, že pohárik dobrého vínka určite neuškodí, my to s manželom tiež zvykneme praktizovať. Takže šup do toho! 🙂

lucecita
24. nov 2011

@soni1 ďakujem za povolenie 😀 ty si ako na tom?

soni1
24. nov 2011

@lucecita čo máš konkrétne na mysli?

lucecita
24. nov 2011

@soni1 so snažením, aký DC si a podobne....nejako som to nezachytila 😀

soni1
24. nov 2011

@lucecita ja som dnes 8 DC, my sa o bábo snažíme už piaty rok

madzik
24. nov 2011

Ahojte Mozem sa k vam vtriet? 🙂

lucecita
24. nov 2011

@soni1 juuuuj, dlho ☹ ☹ ☹ tak držím palčáky, nech sa to konečne podarí

soni1
24. nov 2011

@lucecita Ano, veľmi dlho. Podobne aj ja tebe, nech sa zadarí čo najskôr.

lucecita
24. nov 2011

@soni1 ďakujem, ja mám tiež problém, tak uvidíme ako to všetko dopadne a či sa zadarí čím skôr...

soni1
24. nov 2011

@lucecita vy sa ako dlho snažíte?

kikaneu
24. nov 2011

@delideli krásne sme zladené...to je teda aká sranda 🙂))) normálne z toho nemôžem 😀 @gelinka75 buď rada, že máš 🙂 u mňa ten egg stále nikde....grepový džús pijem na litre 🙂 a dnes som zjedla prvú várku ľanových semienok, čakala som horšiu chuť, ale nenaplo ma a to je základ 🙂
a inak, viete koľko kráv má nohy? to je dnešný hlod jedného žiaka ;)

lucecita
24. nov 2011

@soni1 my sa snažíme od septembra...aj keď prvýkrát to bolo na svadobnej ceste v auguste, ale to mangel skúšal, či to na prvý a posledný zásah vyjde 😀 😀 pochopil, že tak to nepôjde po veľadňovom dohováraní a dali sme sa v septembri na skúšanie obdeň 😀 😀 😀

bubacik5
24. nov 2011

Pekný večer prajem 🙂

bubacik5
24. nov 2011

@lucecita nemyslím si, že by alkohol nejako uškodil. veď najväčšie oplodnenia nastali práve po požití alkoholu 😀 😀 😀

vardzikova
24. nov 2011

@purina12345 tak ja som mala pocit že si bola v nemocnici ked si pisala že už sa ti to krati konečne tak neviem čo si mala na mysli 😖 😀

lucecita
24. nov 2011

@vardzikova zajtra ide domov, bo pracuje v zahraničí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 @purina12345 už si zbalená moja?

lucecita
24. nov 2011

@bubacik5 ak to tak je, stane sa zo mňa alkoholička 😀 😀 😀 😀 a ja sa práveže alkoholu stránim 😖 😖

vardzikova
24. nov 2011

@lucecita Tak ja pozeram že dnes si mala v celku krásny dnik 😎 aspon niekto 🙄 , tak na veniec je najvyšší čas to maš určite pravdu 😀 ja ho ešte aj tak nemám 😒 ale tiež sa nato chystám, ved od zajtra u nás začínajú vianočné trhy tak budem mať aspon priležitosť 😀 , my tiež popvačšine pijeme vinko tak dufam že nie kôli tomu niesom ešte stale tehu lebo inak to hned vylučim 😎