Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@delideli dakujem, volala som volali mi naspat, ze je to normalne, tak som isla makat do prace, a po tej bolestivej a hroznej noci mi to dnes skoncilo no uvidim, takze tri hrozne noci a 4 slabsie dni no to je menzes, ako poslednu dobu kratky, nerobim si nadeje, na tehu aj ked sme sa snazili, lebo zbytok krvi asi ostava v mojom tele a sposobuje bolesti, preto ta antikoncepcia napredpis, uz papam 😢 😢 😢 😢
dobrúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 😝 😝 😝 😝 😝
dobre ranko a ide sa do prace jupiiiiiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀
dobré ránko, no dievčatá košielka nepomohla 😀 😀 😀 pretože vínko v kombinácii s ocinovou slivovicou u môjho manžela nedopadla šťastne, tak si šiel radšej ľahnúť a behom 2-3 minút bol tvrdý 😠 😠 😠 taaaaaaak som sa aspoň nasmiala jaký bol skapatý 😀 😀 😀 😀 no nič to, možno dneska 😅 😅
posielam aspoň dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@purina12345 dneska frčííííííš domov....šťastnú cestu a príjemný pobyt 😎 😎
@zuzanka9999 ahoj moja ako sa Ti darí? aj ja si kúpim tie ovu testy rapiclear, za clearblue sa mi nechce vyhadzovať peniaze... aj meriaš teplotu? ja tak všelijak, raz áno raz nie, potom ten graf aj tak vypadá 🙂
@purina12345 kočena poslala som Ti graf do IP lebo neviem či som to náhodou nezmrvila 🙂 skús hodiť očkom...
caute kocky, zeby som sa konecne dockala ovu? 😀 minuly mesiac skor a teraz 13DC, ale trafili sme snazilkovanie presne 😀 😀 uvidime ci to pomohlo http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 😵
@eri28 : dobre ranko 🙂 kde prosim ta berise to nadsenie do prace? mne sa este nikdy nic take nestalo 😀 😀
@lucecita : dobre ranko, tak snad dnes to vyjde, drzim palce 🙂
@carie32 , @zuzanka9999 : skuste objednat z ebay- tam su ceny ovela nizsie, ja zatial v drahsich, u nas predavanych ovu testoch nevidim ziadnu pridanu hodnotu..
@gelinka75 : dufam,ze pomoholo, dzim palce 🙂
my zatial len cakame, zajtra frcime na romanticky vikend,tak ak ovu vydrzi este 1-2 dni, mohlo by to vyjst 🙂
dnesny grafik : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
dobre ranko a plodny dnik vsetkym 🙂
@delideli aj ty si ich objednávaš cez ebay? ja ešte musím počkať na mrchu, v stredu som mala ísť k doktorovi na vyvolávačku ale už od utorka cítim že mrcha príde aj sama... bolí ma podbruško a celkovo takké pocity ako pred mrchou. volala som sestričke že čo teda, a povedala mi že teda radšej počkáme možno sa to spustí samé a aby sme zbytočne nedávali tú injekciu. a nevieš náhodou aká má byť BT tesne pred mrchou?
júj ten romantický víkend ti závidím 🙂 aj ja by som hneď išla. Pekne si to užite 😉
@nikinka1111 dobre, aky mas skok, to je fajn, nech sa to tak len drzi 😵
Dobre ranko, dievcata🙂 vyspate??
Inak dobré ránko dievčatá. ale ste tu toho popísali... ja sa vytešujem že teplota pekne stúpa. len keby o pár dní neklesla.
@lucecita , @gelinka75 : dakujem : ) a ideme do takeho maleho wellness hotelika v stiavnickych vrchoch, este som tam nikdy nebola,tak uvidim,ale tesim sa ,ze si budeme moct oddychnut a vypnut..
@carie32 : dakujeme 🙂 co sa tyka tych testov - ja som teraz objednala prvy krat - ten predajca od ktoreho som brala ja,ich uz nema,ale nasla som medzitym inych,aj lacnejsich (na strane 134 tejto diskusie som davala aj linku)..co sa tyk BT pred mrchou,tak konkretna hodnota je individualna,ide hlavne o tom,ze pomerne vyrazne klesne..ja mavam cez mrchu 36.8 stabilne a presne na taku teplotu mi to spadlo z nejakych 37.1-37.2, co sa mi drzali po ovu, uz den pred nou..
@nikinka1111 dobre ranko ktory DC si ..??
@nikinka1111 klesneee, neboj a snažilkujete sa stále a často? Dúfam, že áno 😉
@momamo 18 DC a cca 5 DPO, takže na test veľmi veľmi skoro 😠 🙂
@lucecita tento cyklus som manžela zničila 😀 . ad začiatku cyklu každý druhý deň, od minulého štvrtku do pondelka každý a teraz zas každý druhý - pre istotu 😀
@nikinka1111 tak to mas este cas,,ale velmi ti drzim palce .. ja som 1 DPO,,tak sa vytesujem ... Tak si len navzajom drzat palce ..🙂)))
@nikinka1111 Uf tak to si mu dala zabrat ... 🙂)))
@momamo ďakujem, aj ja vám tu všetkým držím palce, veď všetky tak veľmi chceme a budem ma´t veľké brušká 🙂

@kikaneu ano ano, uz aby to bolo, uz som navnadena na nakupovanie malickych veciciek @kikaneu @delideli