icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a
@fifitko25
@kikaneu
@mata_ba
@spula22 aaahojte zlatiná a aj všetky ďalšie kočky 🙂 stráááášne sa ospravedlňujem,že som tu toľko nebola,hlavne @l_e_n_o_c_k_a moja krásna,dúfam,že si to tu nejako bezomňa prežila a nevymenila si ma za inú 😠 v sobotu som bola v komisii až do polnoci,v nedeľu som nemala ani kúska času na net,vstali sme,kostol,nákup v tescu,návšteva babky,tety,krstného,domov sme došli pred pol 9,ešte som nákup ukladala,keď som si v kľude sadla k TV,bolo pol 10 a už som nemala síl zapínať noťas 😖 no ako sa mi tu máte? nové tehuľky sú? šup šup s info,tých 20 strán tak ľahko neprečítam 😀

vavenecka
12. mar 2012

@fifitko25 cici mici,dodatočne všetučko naj k narodeninkám a nič iné Ti nebudem priať,len to,aby sa Ti splnil ten jediný najdôležitejší sen,ktorý máš cmukcmukcmuk :o****** ps.keď dorazíš dom,zabehneme niekam von,jo? 😉

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ale srdénko,to čo tá mrcha? a ktorý DC prišla? aspoň sa ti cyklus znormalizoval? joj,no neboj,bábo bude ďalší mesiac 😉

kikaneu
12. mar 2012

@vavenecka ahoj 🙂 a vitaj späť 🙂 u mňa nové len to, že mrcha už odišla a od dnes znovu meriam 🙂 či sú nejaké tehuľky neviem, tiež tu chodím až takto k večeru a nečítam čo všetko sa popísalo 😉

vavenecka
12. mar 2012

@kikaneu takže opäť hor sa do boja...či snaženie 🙂 ja som dnes 18DC,myslím,že ovu už bola,lebo testy slabnú,ale veď ešte potestujem a uvidím 😠 už by sa mohlo podariť,aj babka sa ma už pýtala,či už niečo... 😀 😀 tak som povedala,že o ničom ešte neviem 😀 a hádam nás o nových tehuľkách ktosi poinformuje 😅

kikaneu
12. mar 2012

@vavenecka nie, nie, my len hor sa do užívania si 🙂 už sme si užívali cez víkend a neviem sa dočkať manžela 😅 asi tá maca už účinkuje 😀 no, tak snáď už bola...a nemeriaš teplotu? aj nás sa to všetci pýtajú, ale niektorí vedia citlivo, iných by som poslala kade ľahšie 😠

anett6212
12. mar 2012

@kikaneu isla by. mohla by uz skoncit. 😝 uz ju mam dost dlho 😅 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
12. mar 2012

@anett6212 tak ju pošli niekam dokelu 😀 mňa dnes trápi bolesť hlavy, asi nízky tlak ☹

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@vavenecka no nazdar, uz som myslela, ze si na mna zabudla 😖 cyklus bol 31 dnovy... ☹ mrchu mam strasne silnu, v noci som odpadla v kupelke... nizky tlak a bolest hlavy 😔 je to vsetko na hovno

anett6212
12. mar 2012

@kikaneu tak to mozno aj z pocasia. 😒

mata_ba
12. mar 2012

@vavenecka ahoj moja..no mala si to vesele cez vikend... 🙂
@l_e_n_o_c_k_a mojka,ty si odpadla? ☹ jejda...a to vzdy mas taku silnu??

mata_ba
12. mar 2012

@anett6212 moja,urcite zabehni za dokim...aspon sa uistis 😉

kikaneu
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a juj, moja, to by si asi nemala nechať len tak....hm?
@mata_ba ahoj Maťka a ty sa ako máš dnes?
@anett6212 tiež mám taký pocit, a pritom ráno to vyzeralo na krásny deň, aspoň u nás

isabellaa
12. mar 2012

rano som tu bola, potom odisla a som tu opat

@mata_ba clostil uz mas predpisany, asi tak skoncim aj ja, ak to nepomoze tak laparka...
Rozmyslala som uz aj nad nahrazkou źa clostil a to je soja forte, citali ste o tom uz nieco? Ak mi lekar predpise clostil alebo nieco ine asi sa spytam ci si mysli o soji
@l_e_n_o_c_k_a
fuuuha taky nizky tlak a nie si anemicka, malo zeleza?

vavenecka
12. mar 2012

@kikaneu tak treba,užívať si 😉 nemeriam,ale keby sa náááhodou tento cyklus nepodarilo,tak budúci už meriam 😉

kikaneu
12. mar 2012

@vavenecka tak dúfam, že sa podarí a už nebudeš musieť merať 🙂 ja som si dala tabletku od bolesti, lebo dnes je to neznesiteľné, tak dúfam, že zaúčinkuje čo najskôr

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a nezabudla,neboj,som aj myslela,že sa včera večer prihlásim,ale už som nemala silu na to 😖 tak dĺžka cyklu celkom fajn,ale tá sila...uff,no keď už odpadneš,tak to je teda brutal...u lekára si nebola? joj moja,len nech ti rýchlo prejde 😔

bubacik5
12. mar 2012

@lusinda1989 to uz je jedno keby bude 🙂 tak to teda v kolkom budes na svadbe?

vavenecka
12. mar 2012

@mata_ba no ani nehovor,som rada,že som doma a mám svoj pokoj a pohodku 😉 vy ste boli drobčeka pozrieť? 🙂 som čítala,že máte v rodine prírastok 🙂

vavenecka
12. mar 2012

@kikaneu no verím,že ten digitálny teplomer nebudem musieť kupovať 😀 ja mám vždy najhorší prvý deň,vtedy preventívne šlahnem tbl,lebo by ma asi roztrhlo od bolesti 🙄

vavenecka
12. mar 2012

@kikaneu jaj,až teraz mi došlo,že teba hlávka bolí 😅 😅 no v tomto počasí sa ani nečudujem,úplný des vonku 😒

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@mata_ba posledne 3 cykly mam takuto silnu ☹
@kikaneu a co mam s tym robit?

@isabellaa ano som anemicka, ale teraz mam zelezo OK

@vavenecka nie u doktora som nebola... cely den je mi akosi blbo 😝

kikaneu
12. mar 2012

@vavenecka veľmi ti to prajem moja 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja neviem, ale k doktorovi by si asi mala ísť, veď už keď odpadneš, to už nie je sranda

l_e_n_o_c_k_a
12. mar 2012

@kikaneu u doktora som bola pre toto minuly cyklus. my povedal, ze mi nema co dat...

vavenecka
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a aaale mojka,to je strašné,akosi sa to na teba sype...už aby ti bolo dobre a bola zase veselá ako vždy 🙂
@kikaneu ďakujeeeeeem a rovnako aj ja tebe 😉 už aby sme mali drobcov v brušku a potom pri sebe 🙂

kikaneu
12. mar 2012

@l_e_n_o_c_k_a to je čudné, nie? tak len pekne oddychuj potom, nech zas neodpadneš...či už sa zmiernila mrcha? veru, Veronika má pravdu, nech si čím skôr zase veselá 😉