Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 tak príjemné robenie niečoho 😀 😀 😀 avoooooooooooj 😉
@lucecita veru, treba držať hubu a krok 😅 u nás bolo takmer každú pol hodinu inak, svietilo aj slnko, ale to iba chvíľu cez obed....inak strašne fúkal vietor, takže bolo chladno....dnes sme mali len polotovarové pirohy, neskoro sme prišli domov, tak len narýchlo 🙂 ale boli fajné 🙂
@purina12345 : pochvalim, dufam,ze coskoro aj bude cim 🙂
@lucecita : dakujem : ) dokiho menim z viacerych dovodov..jednak som potrebovala doktora blizsie k domu, jednak som v tej predoslej ambulancii vlastne nemala jedneho/jednu stalu,lebo sa tam striedaju viaceri (z toho niektori nemaju este atestaciu,cim nechcem tvrdit,ze neatestovani lekari su menej schopni,niekedy to moze byt aj naopak.),ale po tom co sa stalo a po tom,co vsetko my zisitli,som chcela niekoho skusenejsieho)..a ten novy ma aj ovela lepsie pristrojove vybavenie najma co sa ultrazvuku tyka..
@kikaneu ja musím dačo zjesť, lebo som akási hladná 😀 stále by som len žrala 😀 😀 😀 ale také pirohy by som si dala 😀 počuj, všimla si si, že my dve si len kukneme grafy a nebavíme sa o téme snaženie ale kecáme o úplne iných veciach? 😅
@delideli aj ja som si vyberala v lete dokiho podľa skúseností, nie príliš starého a s dobrým vybavením 😉 ten môj má aj super ultazvuk, 3D aj 4D a super referencie a nestará sa len o tehulky, ale aj o nás čakateľky alebo mladé či staršie ženy 🙂
@lucecita hej? tak ja tento týždeň nemám žravý, chvalabohu 🙂 ti poviem, skús, volali sa Tartačané bryndzové pirohy, alebo tak nejak 😀 kto by si to pamätal 😀 no, super, nie? inak by nám z toho asi preplo 😝 dobre nám tu je 🙂 práve som prišla zo sprchy, uvedomila som si, že vlasy mám mastné 😀 idem do tej kuchyne spratať riady a prídem 🙂
@kikaneu a kde si ich kúpila? v kauflande? lebo mm tam teraz ide, že by ich aj kúpil na zajtra na obed, nechce sa mi variť 😀 veď práve, mne je takto super, že kecáme o inom ako o tom jednom 🙂 šak aj tak vieme ako na to, čo robiť, ako sa po tom správať a ako máme čakať, nie? 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 aj ja som z nej vyšla ale vlasy som si umyla, ja musím každý deň 😠 oki, ja si idem dačo zobrať pod zubček a prídem 😉
Ahojte kocky, hlasim 2dc po nekonecnom 55 dnovom cykle a mrcha silna jak fras... 😝 😝 😅 😅 asi som konecne prehovorila maternicu, ze ma cakat noveho obyvatela, tak robi jarne upratovanie.... 😀 😀
@vardzikova zajtra budem volať Kati, objednam sa na pondelok 😉
@kikaneu no moja, chudučká síce som, ale bruško mám väčšie ako @vardzikova keď je teraz tehu 😀 😀 😀 to ja som tehu a nie ona 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@lucecita podľa mňa nie je a nie je tam jediný, ale tak čo už.....tak treba totok 😉 som rada, že aspoň niekomu je v robote dobre, ono aj mne je, keď nevidím riaditeľa celý deň 😀 ja som sa tiež prešla z mesta do kauflandu, hoci nebolo ani pekne ani teplo, ale prežila som, dnes som málo pila, tak ma trochu hlava bolí.....
@purina12345 aj ja musím ísť upratať po večeri, lebo sme si narobili neporiadok 😉