icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
16. mar 2012

@mel84 no tak to by som brala 😉 som zvedavá ako to bude pokračovať, ešte som nikdy nemala taký pokles

vavenecka
16. mar 2012

@fifitko25 no zlatík,pre bejby to budeš asi musieť vydržať 😉 ale radšej keby to išlo bez toho 😠

vavenecka
16. mar 2012

@spula22 ale prosím ťa,všetko sa podarí 😉 takže o mesiac budú fotečkyyyy 😀

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 teda,tento mesiac tu bude tehulieeeek 🙂 krásny dušík 😉

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 no ak ten Jonáš zaberá,tak ja sa mám snažiť od dnes 😀 hhh,no nič nedám,keď vyskúšam 😠

eri28
16. mar 2012

@fifitko25 gratulujem 😀 😀 😀 😀 som stastna pre teba

vavenecka
16. mar 2012

kočenyyy,toto vám posiela lenocka 😉

https://www.youtube.com/watch?v=1n3KtvCs1pA

asi až sa pripravíme,aké to bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀

spula22
16. mar 2012

@vavenecka hehe tak toto uz je aka haluz 😀

gelinka75
16. mar 2012

@purina12345 to vyzera super ten pokles 😀

mel84
16. mar 2012

@purina12345 no som hrozne zvedava 😉 😉 to by si mi dodala tolko energie keby z toho bola fazulka 🙂

vavenecka
16. mar 2012

@spula22 no aj ja som na to kukala,že čo? 😀 😀 😀 😀

miriamka3
16. mar 2012

@vavenecka tak tak, za skúšku nič nedáš 🙂

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 veru 🙂 ale hlavne,že dnes už som 21DC 😀 😀 😀

miriamka3
16. mar 2012

@vavenecka kedy by mala prísť mrcha? joj ja mám také zmiešané pocity... už nech je nedeľa, budem testovať ešte raz

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 neviem,ak to bude ako minulé cykly,tak až okolo 34DC takže neviem...a tebe to na aký DC vyšlo?

miriamka3
16. mar 2012

@vavenecka no ja som dnes 27DC, mrcha mala prísť včera, neprišla, tak som pre zaujímavosť testla večer 🙂 bolo mi to divné lebo zvykla chodiť presne alebo tak 1 deň vopred... no a bola tam slabunká čiarka, aj dnes ráno,aj naobed tak som v napätí 😕

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 ale som myslela,že ten Jonáš na ktorý deň cyklu ti vyšiel? 🙂 keď sa už taká čiaročka ukáže,tak väčšinou už nezmizne 😉

miriamka3
16. mar 2012

@vavenecka jáááj bože ja už si nepamätám ale vyšlo to na posledný deň mrchy takže nejaký 4-5 to asi bol 😕

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 tak to by sa mohlo veru podariť 🙂 len keď ja mám dlhé cykly,tak sa mi to posúva až na neskôr,ale veď uvidím,čo z toho bude 😠

miriamka3
16. mar 2012

@vavenecka ach bože, toto čakanie čo tá čiarka spraví je hadam horšie ako čakanie či vôbec nejaká čiarka bude ☹

vavenecka
16. mar 2012

@miriamka3 no hádam nezmizne,to som asi nevidela,že by bola a potom už nie 😠 neboj,dobre bude 😉

miriamka3
16. mar 2012

@vavenecka jak nie, veď @fifitko25 tuším niečo písala že mala 4 pozitívne a nič 😕 no asi nenariešim nič, počkám do nedele a testnem znova hadam

kikaneu
16. mar 2012

@kandee1201 no tak super potom 🙂 aj nám majú ešte dorobiť jednu skrinku, jednu poličku, domontovať otočný kôš do rohu a priniesť organizér do zásuvky, je toho ešte dosť a nejak sa neponáhľajú..... 😉

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita ahoi, tak ja už som doma z práce, začala som variť, tak zas robím 100 vecí naraz, ale dnes mám na ne aspoň energiu 🙂 asi z toho slnka, konečne svieti 😀 a graf takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

kikaneu
16. mar 2012

@purina12345 ahoj 🙂 aký pokles, chcem vidieť, ale nechce sa mi hľadať graf 😉 ukáž 🙂

lucecita
16. mar 2012

@purina12345 noooo, toto je uhniezďovanie 😉 verím tomu a aj teplota to tak ukazuje 😀 a s tehu sa tu vrece nejak roztrhlo 😉
@kikaneu micka, aj ja som doma, varím rizoto...mne sa dneska akosi super vstávalo, a krásny deň je to 😉 oj oj, to máš pokles pred ovu? ja takto, aha http://www.fertilityfriend.com/home/lucecita asi bola včera ovu, si myslím 😉

bubacik5
16. mar 2012

@spula22 dakujem tesim sa tomu 😵

kikaneu
16. mar 2012

@lucecita ja som už skončila, idem naložiť paradajkovú polievku....a potom idem triediť kopy papierov a dokumentov 😉 už musím, lebo sa to len kopí a možno polovica z toho je nepotrebná 😀 😝 no, vyzerá to pekne u teba 🙂 a či ja viem? možno to je pokles pred ovu, možno je ovu ďaleko, je mi to nejak jedno 😀

kikaneu
16. mar 2012

@purina12345 no, už som videla, fakt to vyzerá ako uhniezďovanie 😉 dúfam, že to nie je len nejaký planý poplach a bude to tak 🙂

lucecita
16. mar 2012

@kikaneu aj u mňa je mi to jedno, ale zasa ma chytila depka, keď som zbadala dnešné testíky, že aj ja chcem ☹ ☹ ☹ ale to si teda počkám 😠 dneska som bola po výsledky z krvi a moču z gyndy, a všetko mám v poriadku, úplne všetko v norme a čo má byť negatívne, je negatív 😀 aj HIV, hepatitída, aj stery, aj všetkooooooooo 😀 tak ma to potešilo, keď už ostatné nie 😠 v robote bolo super, aj slniečko vyhrievalo kanceláriu a cestou domov mi bolo až horko 😀 ja budem už len oddychovať dneska, ale umyjem riady, aj keď by sa mm mohol pochlapiť 😕 zajtra ma čaká žehlenie a chcem aspoň v kuchyni a kúpelke okná umyť