Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 mojka ďakujem 😉 HCG zatiaľ 416,79 ale som len 30 DC, na prvé sono vyšetrenie idem v piatok o týždeň... Cítim take divne tlaky v podbrusku a mierne pichanie, je to ok? Som akási vyplasena zo seba 😕
@kikaneu ahoj..co ja viem...bolo aj lepsie...asi mam anovulak ( www.fertilityfriend.com/home/mata_ba )a do toho este aj mykozu,ktoru uz chytil aj mm..asi este hodku musim trcat v robote a tak...nedari sa mi v nicom...
@fifitko25 neblazni.... To, ze je toho vela, neznamena, ze sa to tyka aj teba... Tvoja fazulka je v najlepsom poriadku... Ma najlepsiu maminu na svete, vybrala si ju a dotiahnete to pekne spolu do konca... Ja som mala v7tt hcg 68, tak na take ani nemysli... O chvilu nam tu budes pisat o najkrajsom zazitku svojho zivoa, ako si videla srdiecko... 😉
@mata_ba http://www.solnajeskyneletnany.cz/novinky/vagin... len tak do rychla som nasla toto
@kikaneu to ani nebudeš merať, šak teraz meriaš naposledy, nevieš? ja ešte jeden dva a potom to stopnem 😀 😀 😀 no ja len tak sa pýtam na tie anovuláky, ma to napadlo a ani neviem prečo 😀 😀 😀 ja som už skoro vypila 😀
@moni1007 robila som si tehu test na MDŽ, lebo krámy boli ako keby ani neboli, slabučké 😀 ale bola len jedna čiaročka a teplota teraz je nízka na tehu...ale neva, idem ďalej..pijem alchemilkový čaj a v robote po obede si dávam kyselinu listovú...nič iné a ani nebudem nič viac...ty berieš čo?
@janie80 mňa len zaujíma, či musia byť vždy alebo je to výnimočné...
@fifitko25 hej, ja viem, že sme mali byť spolu v skupinke a ty si to všetko pokazila 😀 😀 😀 😀 fakt pekné od teba 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@purina12345 ja som si práve spomenula, že ste si šli užívať Oravu 😉 😉 tak si to tam teda poriadne užite...spád je pekný, hádam z neho aj dačo bude 😀
@moni1007 ja som už nechcela merať, ale prehovorila ma kikaneu...ale zmeriam ešte jeden dva cykly a končím... 😉
@janie80 ďakujme za odpoveď, ja ho ale nechcem 😅
@fifitko25 : tie tlaky a pichanie su v poriadku,ako pise purina fazulka sa stale hniezdi,navyse sa postupne roztahuje maternica- pre telo je to nezvyk..vela bab to malo a vsetko bolo ok, ja som sa na to pytala tiez doktorky a vraj je to bezne najma takto na zaciatku..takze ziaden stres, pekne sa opatruj,oddychuj a uzivajte si s fazlukou tych krasnych 9 mesiacov 🙂drzim vsetky palciaky 🙂
@lucecita vždy chodíme raz za mesiac kuknúť ako si tu žijú, som zvedavá aká bude zajtra, no neviem či sa prebudím okolo piatej lebo budík si nebudem dávať, na to som moc unavená
@spula22
@janie80
@purina12345
@delideli ďakujem babule, k dokimu idem az o týždeň, to bude cela vecnost, kým sa na všetko opytam 😀

Ahojte kocky..co nove od pobedia?o tehulkach viem 🙂