Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska syndrom polycystickych vajecnikov a inzulinova rezistencia.... Este je to "len" na 99% , ale v pondelok idem na potvrdenie....
@fifitko25 😵 😵 😵
@mattuliatko30 ahoj mojka, mam sa vyborne konečne si to vychutnavam do sýtosti a pupok rastie každým dňom viac a viac a ty ako moja?
@fifitko25 jupíííííí tak to je super 😀
@vardzikova ďakujeme Katuska veľmi sa tešíme 🙂 rodine to povieme az ked príde mm domov 😉 uz to vie moja sestra a vy tu 🙂
@fifitko25 juj lasko ani si nevieš predstaviť ako sa tešim s tebou 😉 a zle ti nieje?
@kikaneu @lucecita zlatká neviem ako budem mať dnes čas tak pripájam grafík http://www.fertilityfriend.com/home/purina
@purina12345 krasne uhniezdenie 😉
Dobre ránko babenky, takze predsa sa mi to nesníva 🙂
@vardzikova vo štvrtok som mala migrenu a cítim že mám Blbý tlak, trosku sa mi točí hlava, ale inak ok, ešte je zavcasu na nevolnosti 😉
@fifitko25 neboj..teraz to bude ok..a všetko dopadne dobre..až do samého konca 🙂))) kedy máš ísť znovu na kontrolu?
@mattuliatko30 ahoj mojka, ďakujeme, v piatok idem na prve sono mrknut či sa tvori vacok a či je všetko ok 🙂
@bubacik5 ja som dnes 31 DC mešká to 2 dni 😉 z krvi ti zistia výšku HCG 😉 je dôležité aby sa tento hormon tvoril a zvyšoval aby plod pekne uhniezdoval a rástol 😉 mna volia prsia, mám ich úplne napate, a bruško tiež trosku, taký tlak a pobolieva ako na mrchu, ale je to vraj normálne, to sa pripravuje na plod a roztahuje sa 😉
@fifitko25 to je sranda aj ja som dneska 31 DC 😀 aha tak dufam, ze to bude vsetko v poriadku. dneska sa citim strasne unavena. merias si este bt? nevadi takyto pokles? http://www.fertilityfriend.com/home/393359
@bubacik5 píšem ako hebrej pozerám 😀 to ked cez telefón s pripájam tak mi občas zblbnu slova 🙂 ten pokles je myslím ok, uvidis zajtra, ale test sa isto nemyli 😉 len sa objednaj k dokimu Čo najskôr, možno dostaneš aj nejaké lieky na podporu a vitamíny, ja mám utrogestan a Femibion 800

@janie80 a aku mas na to diagnozu ked mavas anovulaky?