icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

bubacik5
17. mar 2012

@fifitko25 aj ja to tak mam ked pisem cez telefon 😀 ja len ci pokles nezanaci nieco zle. hej objednam sa som zvedava co povie. femibion uzivam...to mi uz davno doporucoval. a utrogestan mas naco?

spula22
17. mar 2012

@fifitko25 mal som aj ja take podobne bolesti ako mrchovske a na zaciatku som mala aj taky vodovy hlien, az potom neskor sa mi zjavil ten biely 🙂 ale to je asi individualne u kazdej baby. si mesiac a pol to trvalo.teraz len sem tam ma pichne akoby vo vajecniku, ale to je normalne 😀

fifitko25
17. mar 2012

@bubacik5 utrogestan je progesteron - hormon na udržanie Tehu 😉 plod si ho vytvára sám, ale ak je ho malo, tak môže zahynut a odísť... Toto sa mi asi stalo v januári ked som ho vysadila ☹ dávam si ho vaginalne dve gulicky ráno a dve Večer... Alebo sa dáva duphaston, ale ten som ja zle znasala a ten sa užíva klasicky

fifitko25
17. mar 2012

@spula22 och super lebo mna tieto stavy trochu strašia či je to ok 😉 niekedy mi to vyráža az do krizov ... Ale pre fazulku to vydržim 😀

spula22
17. mar 2012

@fifitko25 neboj je to normalne, ale jasne ak by sa ti nieco nezdalo, tak si zavolaj dokymu 🙂 pre fazulku vydrzime vsetko 🙂 a ani s nenazdas a budes uz citit to prve "motylikovanie" v brusku 🙂. dufam, ze ti nebyva velmi zle 😒

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 okiny moja,veď v pondelok by sme sa ešte presne dohodli 🙂

franzziska
17. mar 2012

ahojte prajem vam krasny vikend 🙂

fifitko25
17. mar 2012

@spula22 jasné, včera mi sestrička povedala, že mám zavolať hneď, ak by sa dialo čokoľvek čudné 😉 zle mi ešte nie je, to je zavčasu si myslím, ale mojej mamine bolo zle a dosť dlho a pri oboch tehotenstvách 😅

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka jasnačka 😉 čaká nás krásny víkendík, bude slnečno a teplučko, tak sa riadne vyhrej na slniečku 😉 čo si dávaš, aké lieky či vitamíny? ja som sa dala na zázvorový čaj s medom a citrónom - pre istotu, aby som neochorela teraz 😀

fifitko25
17. mar 2012

@franzziska ahoj aj tebe, určite bude suprový, majú byť dva krásne slnečné a teplé dni 😉

kikaneu
17. mar 2012

@purina12345 ahoj, no krásny uhniezďovací pokles, držím prsty moja 😉 a pekný deň prajem
a ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 no veru,pôjdeme s mm na prechádzku 🙂 dávala som si oscillococcinum a ešte mám coryzaliu,ale sa mi zdá,že ráno mám celkom voľný nos,keď si ju cez noc nedávam a cez deň ho mám zas upchatý,keď ju užívam 😀 tak dnes skúsim bez nej 😠 a inak čajíky pijem, dva razy som si dala na noc paralen 🙂 a zázvorový si robíš z čerstvého zázvoru? mne ho raz urobila kamoška,ale teda nechutil mi 😀 😀

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka áno čerstvý zázvor, ani mne nechutí - je až moc pikantný, ale zas ked je najlepší na chrípku 😉 tak sa obetujem 😀

mauerka
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 😀 😀 😀 no veď hej,najlepší,ale pokiaľ nemusím,tak ho asi piť nebudem 😀 😀 uspokojím sa s imunitovými,prechladnutými,lipovými,rooibosovými a inými čajmi 😀

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka 😀 😀 tak lipový je tiež dobrý a aj chutný 😉 a koľko DC si ty dnes? nejako som stratila prehľad... dúfam, že sa budeš po mne opakovať 😀 😀 😉

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 tak tak,aj mne chutí 🙂 dnes 22DC...no moja,rada budem po tebe opakovať 😉 podľa Jonáša by som mala mať vhodný dátum 20.3. (utorok) 2 min pred šiestou večer 😀 takže vlastne v utorok ani nemôžem ísť na čajík 😠 😀 😀 😀 ak som tehu,neuškodí,ak nie som,možno sa podarí 😀 😀 😀 ale zasa som si povedala,že ak príde mrcha,tak stále mám ešte trochu femigardu a aj alchemku,tak aspoň už konečne domíňam 😀

vardzikova
17. mar 2012

@fifitko25 ešte si tie nevoľnosti užiješ do sýtosti 😀

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka a čo to vlastne počítaš podľa Jonáša? čo by malo byť v utorok - alebo nemalo byť??

vardzikova
17. mar 2012

Dobry den babky dnes nám krásne svieti slniečko včera som bola na prechádzke uff boleli ma ku koncu nohy asi som to trošku prehnala ale dnes idem zas 😀

fifitko25
17. mar 2012

@vardzikova už sa teším 😀 😀 😅 😅

purina12345
17. mar 2012

@kikaneu ďakujem moja, bodaj by to tak bolo, no som zvedavá ako sa predvedie tvoj grafík keďže ti vždy vychádza ovulka na 18DC a už teraz to vyzerá že by už aj ťukala na dvierka 🙂
aj ja tebe prajem pekný dník 😉

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 tam sa počítajú vhodné dni na počatie,kedysi sme to tu s kýmsi rozoberali, tu je link http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... ... len mne to vychádza vždy ku koncu cyklu,teda ak by som mala opäť 34 dňový,tak 25DC ešte môže byť ovu 🙂

fifitko25
17. mar 2012

@purina12345 mojka ty budeš isto tehu, cítim to 😀 😉

fifitko25
17. mar 2012

@vavenecka tak neskoro??? waaaaaaaaa, tak to ťa teda nebudem ťahať von 😀 povinne sa zavriete s mm v byte a neopovážte sa z neho vytiahnuť päty 😀 😀

vardzikova
17. mar 2012

@fifitko25 a aky maš plan na dnešny den?

purina12345
17. mar 2012

@fifitko25 jeeeeej dík za povzbudenie 🙂

vavenecka
17. mar 2012

@fifitko25 mehehe 😀 tak môžme ísť v stredu 😉 no som zvedavá,či na to nezabudnem (ale mám už pripomienku v mobile 😀 ) a čo na to mm...ale ak nebude chcieť,tak ho znásilním 😀 😀 no budeme sa dúfam snažiť aj pred tým utorkom 😀

fifitko25
17. mar 2012

@vardzikova budem sa vyhrievať na slniečku Katuška 😉 a asi si povysávam auto,lebo je po zime hrozne špinavé v interiéri ale prehnáňať to nebudem, teraz sa chcem hlavne šetriť, lebo sa bojím o fazulku 😉 tak dlho som ju chcela a keď ju už asi mám, tak urobím čokoľvek, aby ostala 😉

kikaneu
17. mar 2012

@purina12345 ja ani nie som zvedavá, mne je to jedno, hlavne, aby bola 😝 a možno je to tým alchemilkovým čajom, lebo konečne ho pijem zodpovedne každý deň 🙂 a papám ešte aj macu 😉 ďakujem