Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 mal som aj ja take podobne bolesti ako mrchovske a na zaciatku som mala aj taky vodovy hlien, az potom neskor sa mi zjavil ten biely 🙂 ale to je asi individualne u kazdej baby. si mesiac a pol to trvalo.teraz len sem tam ma pichne akoby vo vajecniku, ale to je normalne 😀
@bubacik5 utrogestan je progesteron - hormon na udržanie Tehu 😉 plod si ho vytvára sám, ale ak je ho malo, tak môže zahynut a odísť... Toto sa mi asi stalo v januári ked som ho vysadila ☹ dávam si ho vaginalne dve gulicky ráno a dve Večer... Alebo sa dáva duphaston, ale ten som ja zle znasala a ten sa užíva klasicky
ahojte prajem vam krasny vikend 🙂
@franzziska ahoj aj tebe, určite bude suprový, majú byť dva krásne slnečné a teplé dni 😉
@purina12345 ahoj, no krásny uhniezďovací pokles, držím prsty moja 😉 a pekný deň prajem
a ja takto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@fifitko25 no veru,pôjdeme s mm na prechádzku 🙂 dávala som si oscillococcinum a ešte mám coryzaliu,ale sa mi zdá,že ráno mám celkom voľný nos,keď si ju cez noc nedávam a cez deň ho mám zas upchatý,keď ju užívam 😀 tak dnes skúsim bez nej 😠 a inak čajíky pijem, dva razy som si dala na noc paralen 🙂 a zázvorový si robíš z čerstvého zázvoru? mne ho raz urobila kamoška,ale teda nechutil mi 😀 😀
@fifitko25 tak tak,aj mne chutí 🙂 dnes 22DC...no moja,rada budem po tebe opakovať 😉 podľa Jonáša by som mala mať vhodný dátum 20.3. (utorok) 2 min pred šiestou večer 😀 takže vlastne v utorok ani nemôžem ísť na čajík 😠 😀 😀 😀 ak som tehu,neuškodí,ak nie som,možno sa podarí 😀 😀 😀 ale zasa som si povedala,že ak príde mrcha,tak stále mám ešte trochu femigardu a aj alchemku,tak aspoň už konečne domíňam 😀
@fifitko25 ešte si tie nevoľnosti užiješ do sýtosti 😀
Dobry den babky dnes nám krásne svieti slniečko včera som bola na prechádzke uff boleli ma ku koncu nohy asi som to trošku prehnala ale dnes idem zas 😀
@vardzikova už sa teším 😀 😀 😅 😅
@kikaneu ďakujem moja, bodaj by to tak bolo, no som zvedavá ako sa predvedie tvoj grafík keďže ti vždy vychádza ovulka na 18DC a už teraz to vyzerá že by už aj ťukala na dvierka 🙂
aj ja tebe prajem pekný dník 😉
@fifitko25 tam sa počítajú vhodné dni na počatie,kedysi sme to tu s kýmsi rozoberali, tu je link http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... ... len mne to vychádza vždy ku koncu cyklu,teda ak by som mala opäť 34 dňový,tak 25DC ešte môže byť ovu 🙂
@purina12345 mojka ty budeš isto tehu, cítim to 😀 😉
@fifitko25 a aky maš plan na dnešny den?
@fifitko25 jeeeeej dík za povzbudenie 🙂
@vardzikova budem sa vyhrievať na slniečku Katuška 😉 a asi si povysávam auto,lebo je po zime hrozne špinavé v interiéri ale prehnáňať to nebudem, teraz sa chcem hlavne šetriť, lebo sa bojím o fazulku 😉 tak dlho som ju chcela a keď ju už asi mám, tak urobím čokoľvek, aby ostala 😉
@purina12345 ja ani nie som zvedavá, mne je to jedno, hlavne, aby bola 😝 a možno je to tým alchemilkovým čajom, lebo konečne ho pijem zodpovedne každý deň 🙂 a papám ešte aj macu 😉 ďakujem

@fifitko25 aj ja to tak mam ked pisem cez telefon 😀 ja len ci pokles nezanaci nieco zle. hej objednam sa som zvedava co povie. femibion uzivam...to mi uz davno doporucoval. a utrogestan mas naco?