Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Dobre ranko, dievcata.... Za mnou nevyspata noc.... Nechapem, preco som v takom stranom strese... 😠 😔 tak ja teda bezi do tych Kosic a potom sa ozvem... Dufam, ze uz ziadne zle spravy... 😒
@kandee1201 nie moja neudobrili ešte včera sa ožral ..no ako sila čo ti budem hovoriť. Hnevam sa nadalej 🙄
Dobre ranko dievčence 😉 čo mate dnes na plane? ja ...ešte neviem ale idem asi na nakupy trošku sa odreagovať lebo už to potrebujem a hlavne minuť manželove peniaze
@vardzikova ahoj....aj ja by som veru šla...ale musím sedieť v práci 😀
@mattuliatko30 ach nezavidim 😀 ja už postupom času ani neviem či do tej prace vlastne chcem isť
Dobre ranko 🙂 Konecne mi vyznacilo ovuku 🙂,tak sa tesim,ze cyklus je ako ma byt (aspon to..)http://www.fertilityfriend.com/home/delideli
Snad mi to vydrzi,kym sa znovu zacneme snazit..Teraz sa mi meria ovela lepsie,ked este nestresujem..Akurat som cosi poprenastavovala na FF a teraz mi namiesto grafu ukazuje nejake blbe koleso a (Cycle Wheel) a neviem najst ,kde som to prepla a dat si tam nazad ten grafik (v Sharing na mojej linke,co som tu dala je to ok,len v My Chart mi to blbne)..Neviete niektora co s tym?
Inak prajem vsetkym krasny novy tyzdnik 🙂
😕 😕 😕 🙂
ahoj baby
@fifitko25 ajoj budu tie slubene fotky? 😵 😉 😉
@franzziska ked príde mm dám na picasaweb a poslem ti link 😉
@delideli ahoj, moc sa teším ovulke, keď si to chceš zmeniť hore klikni na view a označ chart
@lucecita @kikaneu @fifitko25 nezvyčajne ráno pridávam môj grafík 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/3a4302 teplotku som merala 5.30 keď vstával mm do práce to som mala 37,00 a potom keď som sa prebudila 7.43 som merala ešte raz a bola 37,23 tak asi niečo na tom bude čo hodina to 0,1 stupňa
@purina12345 cauko, krasne si držiš teplotku 😉 😉 😉
@purina12345 : jeej,dakujem,uz tam mam zase grafik (vcera som to hladala si hodinu v roznych setupoch a nastaveniach a nie a nie to najst..a tomu kolecku som nerozumela ani torchu 🙂
inak mas naaaadherny grafik,tak dufam,ze taky aj ostane a na konci bude zelena linka 🙂
@purina12345 : tak dufam,ze sa to coskoro vyplni..a ktovie mozno o tom sesternica este nevie 🙂
@kandee1201 no tak to je super,ze nema vplyv...ale aj tak urcite tento mesiac nic...lebo sexik bol len 2 dni pred ovulkou..a to by bol teda zazrak 🙂
@delideli 😀 no neviem, ona má už tri v puberte a pred rokom si kúpili psíka, tak sa majú s kým maznať 🙂
videla som tvoj grafíl a krásnu tam máš ovulku 😉 moc sa teším

@kikaneu a som zvedavá, ako to bude teraz s nami a so sexíkom... 😕 😕 musím sa poradiť s dokim