icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
18. mar 2012

@kikaneu a som zvedavá, ako to bude teraz s nami a so sexíkom... 😕 😕 musím sa poradiť s dokim

kikaneu
18. mar 2012

@fifitko25 tak, tak, opýtaj sa 😉 dúfam, že dovolí 😉

lucecita
18. mar 2012

@kikaneu hej, máme prášok...no nevadí, aspoň som to skúsila a možno mu ju šupnem na budúci cyklus, ak budeme môcť 😀

kikaneu
18. mar 2012

@lucecita tak, tak, ak budete môcť, tak mu ju daj, nech nevyjdu peniažky nazmar 😉 no zdrhám moja, spinkať a predtým snáď ešte niečo poriešim s tým mojim chlapom, už sa vykrúca, že sa mu nechce 😀 dobrú noc a pekný pondelok prajem 😉

lucecita
18. mar 2012

@fifitko25 nejak som nezachytila či sa ťa to už niekto pýtal...manžel už o tom vie?

lucecita
18. mar 2012

@kikaneu môj frčí pod sprchu, tak dokukám hlas a zabalím to a ja do postele...ale či dačo bude, netusím...uvidíme ako sa to v posteli vyvrbí 😀 😀 😀 dobrú aj tebe a vidíme sa zajtra...papa 😉

kikaneu
18. mar 2012

@lucecita zajtra asi až oveľa neskôr ako bežne, oco má meniny, tak budeme oslavovať 😀 aj kamoška má prísť s detičkami, tak to zas bude veselo 😀 papaaaa 😉

lucecita
18. mar 2012

@kikaneu aj ja až neskôr, idem do mesta a k našim pobrať si nejaké veci...vidíme sa večer, paaaa 😉

fifitko25
19. mar 2012

@lucecita ahoj moja, vie o tom manžel, sestra a vy 🙂 rodine povieme cez víkend 😉 i ked mám pocit, že Naši čosi tusia lebo som bola u nich a aj v sobotu aj v nedeľu som si musela pospať poobede 😀

janie80
19. mar 2012

Dobre ranko, dievcata.... Za mnou nevyspata noc.... Nechapem, preco som v takom stranom strese... 😠 😔 tak ja teda bezi do tych Kosic a potom sa ozvem... Dufam, ze uz ziadne zle spravy... 😒

vardzikova
19. mar 2012

@kandee1201 nie moja neudobrili ešte včera sa ožral ..no ako sila čo ti budem hovoriť. Hnevam sa nadalej 🙄

vardzikova
19. mar 2012

Dobre ranko dievčence 😉 čo mate dnes na plane? ja ...ešte neviem ale idem asi na nakupy trošku sa odreagovať lebo už to potrebujem a hlavne minuť manželove peniaze

mattuliatko30
19. mar 2012

@vardzikova ahoj....aj ja by som veru šla...ale musím sedieť v práci 😀

azzura
19. mar 2012

@fifitko25 tak kuknem na FCB. Hej.....ale uz stresujem a to nie je dobre 😒

vardzikova
19. mar 2012

@mattuliatko30 ach nezavidim 😀 ja už postupom času ani neviem či do tej prace vlastne chcem isť

delideli
19. mar 2012

Dobre ranko 🙂 Konecne mi vyznacilo ovuku 🙂,tak sa tesim,ze cyklus je ako ma byt (aspon to..)http://www.fertilityfriend.com/home/delideli
Snad mi to vydrzi,kym sa znovu zacneme snazit..Teraz sa mi meria ovela lepsie,ked este nestresujem..Akurat som cosi poprenastavovala na FF a teraz mi namiesto grafu ukazuje nejake blbe koleso a (Cycle Wheel) a neviem najst ,kde som to prepla a dat si tam nazad ten grafik (v Sharing na mojej linke,co som tu dala je to ok,len v My Chart mi to blbne)..Neviete niektora co s tym?
Inak prajem vsetkym krasny novy tyzdnik 🙂

nativanativa
19. mar 2012

😕 😕 😕 🙂

azzura
19. mar 2012

ahoj baby

franzziska
19. mar 2012

@fifitko25 ajoj budu tie slubene fotky? 😵 😉 😉

fifitko25
19. mar 2012

@franzziska ked príde mm dám na picasaweb a poslem ti link 😉

purina12345
19. mar 2012

@delideli ahoj, moc sa teším ovulke, keď si to chceš zmeniť hore klikni na view a označ chart

purina12345
19. mar 2012

@lucecita @kikaneu @fifitko25 nezvyčajne ráno pridávam môj grafík 😵 http://www.fertilityfriend.com/home/3a4302 teplotku som merala 5.30 keď vstával mm do práce to som mala 37,00 a potom keď som sa prebudila 7.43 som merala ešte raz a bola 37,23 tak asi niečo na tom bude čo hodina to 0,1 stupňa

azzura
19. mar 2012

@purina12345 cauko, krasne si držiš teplotku 😉 😉 😉

delideli
19. mar 2012

@purina12345 : jeej,dakujem,uz tam mam zase grafik (vcera som to hladala si hodinu v roznych setupoch a nastaveniach a nie a nie to najst..a tomu kolecku som nerozumela ani torchu 🙂
inak mas naaaadherny grafik,tak dufam,ze taky aj ostane a na konci bude zelena linka 🙂

mata_ba
19. mar 2012

@janie80 dakujemm velmi pekne 🙂 aj ja ti zelam velmi skory uspech a fazulku v brusku 🙂

@pacica ahoj,prepac,vcera som musela ist...no testik je este negativny...ak bude dnes silnejsia,je dobre,znamena to,ze ovulka sa blizi...

purina12345
19. mar 2012

@azzura @delideli ďakujem 🙂 dnes sa mi snívalo že som mala dva pozitívne tehu testy a hladkala som sesternici tehu bruško a bábo sa tak krásne hýbalo a bilo mu srdiečko, ale v skutočnosti neni tehu 🙂

delideli
19. mar 2012

@purina12345 : tak dufam,ze sa to coskoro vyplni..a ktovie mozno o tom sesternica este nevie 🙂

mata_ba
19. mar 2012

@kandee1201 no tak to je super,ze nema vplyv...ale aj tak urcite tento mesiac nic...lebo sexik bol len 2 dni pred ovulkou..a to by bol teda zazrak 🙂

mata_ba
19. mar 2012

@moni1007 ahaaa...tak zelam uspesne snazilkovanie 🙂 a kolko sa snazite?

purina12345
19. mar 2012

@delideli 😀 no neviem, ona má už tri v puberte a pred rokom si kúpili psíka, tak sa majú s kým maznať 🙂
videla som tvoj grafíl a krásnu tam máš ovulku 😉 moc sa teším