icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

miriamka3
21. mar 2012

@fifitko25 no ja rátam že okolo 1.marca...vtedy bol ovulkový hlien aj sexík

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu dakujem,ale nejak tomu neverim..dufam,ale stale si hovorim,prestan,lebo budes sklamana...

isabellaa
21. mar 2012

@mistisa
ano chodi mrcha jedna ...ale tie cykly mam dlhsie 33 az 35 dni

mel84
21. mar 2012

@miriamka3 a kolko oslavujes? 🙂

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba tak, tak, lepšie je na to nemyslieť 😉 hoci, viem, že je to brutálne ťažké

purina12345
21. mar 2012

@mata_ba zlatko ty máš krásny grafíííííík 😉
@gelinka75 ahoj, kúpila si si to zdravie?
@kikaneu ahoj moja, tak graf ako zvyčajne? 18DC bude?
ja o ničom idem doleeeeeeeeeee ale riadne, neviem čo to, ešte som to takto nemala, mrchu necítim, pociťujem bruško ale trochu inak no ale to môžu byť možno ešte následky vyškrabávania 😖 , no uvidíme
http://www.fertilityfriend.com/home/purina

mistisa
21. mar 2012

@miriamka3 no nebojkaj oni ti to zistia vsetko 🙂 mamina je zdravotacka a hovori ze keby si mala mimomaternicove tak by si urcite mala v 4tt hrozne bolesti.aj keby si zrovna nekrvacala ale bolesti by si mala velke.to nemas?nebojkaj bude to dobre.tak ti to vychadza ze? 4 tt. nebojkaj budem na teba myslet 🙂 slubujem 😉

mistisa
21. mar 2012

@isabellaa hm no mne nechodi vobec ☹ iba po vyvolavacke inak nic aj pol roka aj rok ☹

moni1007
21. mar 2012

no ja si ani neviem predstavit,ze by som mala mat take nepravidlene cykly ako niektore z vas. som rada,ze s tymto problem nemam. aj ked rada by som vedela,preco sa nedari 😒

miriamka3
21. mar 2012

@mel84 27

kikaneu
21. mar 2012

@purina12345 ahoj Reni, a čo má byť v Zdraví? ja mám predplatené, no ešte neprišlo 😉 vyzerá to tak, že hej 🙂 ale vôbec ma to netrápi, len nech je 🙂 fúha, u teba to teda vyzerá čudne, no každopádne držím prsty, nech mrcha nechodí 😉 a ak by už mala prísť, tak nech ti dopraje ešte pár dní, aby bola luteálka dostatočne dlhá....no nie?

miriamka3
21. mar 2012

@mistisa nie nie, problémy nemám vôbec žiadne, nič, cítim sa úplne v pohode. Podľa HCG to vychádza na 4tt ale reálne si myslím že to môže byť ešte len cca od 1.marca 😎

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu ani mi nehovor 😀 😀 asi 100x som si povedala,ze jeeej,keby to vyslo... a hned na to 100x, ze ale urcite to nevyslo...cakam mrchu..hrozne 😀

@purina12345 ahoj mojka.no neviem ci je krasny..teda tesim sa,ze bola ovulka,ale minule som mala vyssiu teplotku..a nejak tomu moc neverim...neviem no...a zlatko to co ty?podla mna sa drobcek este riadne dohniezdi a bude 😉

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba je lepšie čakať ju, a ak by vyšlo, byť prekvapená, ako nečakať a byť prekvapená mrchou 😀

purina12345
21. mar 2012

@kikaneu v marcovom zdraví bolo o neplodnosti a aj písali ako psychika vplýva na plodnosť, veľmi sa mi ten článok páčil. no veru čudesný ten môj graf, luteálku mávam vždy 14 dní a naposledy som mala tak snáď nestraší ale ako píše @mata_ba by sa mi páčilo 😀 dnes som bola s mm v dvoch lekárňach a obidve zatvorené 😠 😠 😠 tak zatiaľ sa žiadna 😠 testovačka konať nebude, však uvidíme ako pôjde ďalej teplotka

@mata_ba vyzerajú nižšie tie teploty ale pokiaľ niesú pod 36,7 v luteálke malo by to byť ok, máme v luteálke iba jeden deň rozdiel 😉

mistisa
21. mar 2012

@miriamka3 no mojka moze byt.sesternici povedali ze je 6tt a ona hovori ze urcite vie kedy ostala tehotna a jej to vyslo na 4 tt to jej povedali pred dvomi tyzdnami a minuly tyzden bola na gynde a dokina jej povedala ze je 5 tt presne ako hovorila sesternica takze tie vyratavacky niektorych doktorov neviem podla coho teda su.nebojkaj mamina hovori ze ked nemas ziadne tazkosti a silne bolesti nemalo by to byt mimomaternicove.urcite daj vediet oki? a drzkaj sa a hlavne nenervuj oki? 😉 😉 😉 😉

kikaneu
21. mar 2012

@purina12345 hej, to som čítala aj manželovi.....fakt to bol pekný článok, ja som myslela, že už nové číslo riešite 🙂 no, aj mne by sa tak páčilo, veľmi ti to prajem 😉 priebežne informuj 😉 ja mám doma ešte asi 3 alebo 4 testy....som nejak zásobená, ale pevne rozhodnutá, že keď ich miniem, ďalšie už kúpim, až keby mrcha meškala 😅

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu tak to mas pravdu moja 🙂 ale tie stresyyy 😀

@purina12345 tak sme v tom spolu 😉 no som zvedava co bude...taka som nedockava 😀 ale zase,ked som mala problem s vajkami a doki mi napisal clostil..neviem,neviem...ale zase ked sa zvysila teplota,muselo vajko prasknut,ze?

katuska54
21. mar 2012

@mistisa ahoj,tak dnes som 33 DC a pobolieva ma podbrusko ako na mrchu 😠 takze asi nic nebude tento cyklus. takze urcite pojdeme na iui. len dufam,ze nam to nevyde na sibacku. 😠

mistisa
21. mar 2012

@katuska54 no pekne moja budeme sa modlit aby to boli len bolesti a nech mrcha nechodi okik? no tak by ste mali pekny darcek k velkej noci ze ostanes tehulka 🙂 no mojka uvidis ale ked na to IUI budes musiet budem drzat palceky aby sa to podarilo na prvy sup okik? 🙂 😉 😉

miriamka3
21. mar 2012

@mistisa jasné, určite dám info 😔

mistisa
21. mar 2012

@miriamka3 nebojkaj hlavu hore mojko ano? 🙂 😉 😉

miriamka3
21. mar 2012

@mistisa no ja sa radšej budem snažiť na to ani nemyslieť, vôbec ani neuvažovať nad možným tehu... radšej ako keby sa nič nedialo...

purina12345
21. mar 2012

@kikaneu no jasnačka že budem infoškovať, zajtra robíme o dve hoďky dlhšie tak najskôr okolo pol šiestej budem tu môcť dať grafík 🙂
@mata_ba určite prasklo vajko, ináč by len tak nestúpla 😉 tak sme parťáčky 🙂

kikaneu
21. mar 2012

@mata_ba naber si na seba veľa roboty....mne pomáha jedine to, aby som nemyslela na hlúposti 😀

kikaneu
21. mar 2012

@purina12345 ja som zajtra tiež dlhšie v robote, tak tu budem až tak večer okolo pol šiestej-šiestej 🙂

mata_ba
21. mar 2012

@purina12345 super 🙂 mohli by sme spolu tehulkovat 😉

mata_ba
21. mar 2012

@kikaneu ja by som aj rada,len..zajtra urcite nebudem mat cas..a v piatok asi tiez nie...sice ani v sobotu 😀 ale potom uz hej...a to uz urcite pride mrsina..

mata_ba
21. mar 2012

inak baby,mohla mi mykoza ublizit potencialnemu oplodneniu?

katuska54
21. mar 2012

@mistisa no to by bol najkrajsi darcek k narodenina 😉 ja len dufam,ze ta mrcha nepride 😠