icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

domi1988
21. mar 2012

caute baby mozem sa pridat?

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
dijusa
Autor odpoveď zmazal
vavenecka
21. mar 2012

@pacica rado sa stalo,taky pekný test som musela pochváliť 😉

fifitko25
21. mar 2012

@dijusa ďakujem moja, aj vám želám, aby to čoskoro skončilo s úspešným koncom 😉 ako ďaleko ste pokročili s mm? boli ste už po ďalšie výsledky, či sa niečo zlepšilo?

dijusa
Autor odpoveď zmazal
dijusa
Autor odpoveď zmazal
kikaneu
21. mar 2012

@dijusa ahooooj 🙂 nikdy nevieš, čo ak motyka vystrelí 😉

kikaneu
21. mar 2012

@domi1988 jasné 🙂 vitaj 🙂 dlho sa snažíte?

fifitko25
21. mar 2012

@dijusa wau slušna zbierka 😉 Moj mm bral macu, Ecko, Bcko, zinok, koenzym Q10, som mu aj alchemilku uvarila ked som sebe 🙂 no a pchala som do neho čerstvo zeleninu a ovocie 😉

domi1988
21. mar 2012

@pacica
@kikaneu dakujem.. no nejak od zimy oktober/november... zatial neuspesne ☹ ako sme sa zacali snazit som lietala len po gynde a furt mi nieco bolo, teraz som dostala lieky na upravu cyklu a odporucenie ze to nemame odkladat..

kikaneu
21. mar 2012

@domi1988 tak to ešte nie je dlho, neboj, ono sa to podarí 😉 a ešte keď ti už dali lieky, tak určite to vyjde 😉 len trpezlivosť

domi1988
21. mar 2012

@kikaneu ved dufam.. len robim ovu testy a este sa mi teda enstalo, ze by vysiel nejaky pekne pozitivny.. od buduceho mesiaca chcem zacat merat BT len som na to dost leniva tak ja neviem.. uz sa chystam 2 mesiace 😅 vy sa kolko snazite?

spula22
21. mar 2012

@vavenecka neviem, co na mna lezie ☹ ale mangel to neni 😀 😀 😀 . uz sa lieckam , neboj 😀

dijusa
Autor odpoveď zmazal
kikaneu
21. mar 2012

@domi1988 my rok a tri mesiace....teplotu teraz meriam 6. cyklus, ovu testy som robila tiež, ale pozitívny som nikdy nevidela, nikdy som nevystihla vrchol hormónu a obmedzovalo ma, že som nemohla piť pred robením testu 😀

dijusa
21. mar 2012

@fifitko25 tiez dost a este som tusim citala ze aj tribulus nie?

spula22
21. mar 2012

@pacica ciarocka je super 😀

domi1988
21. mar 2012

@kikaneu a teraz ked merias ovu ams normalne? to je uz celkom dlho... aj ti robili enjake vysetrnia?

kikaneu
21. mar 2012

@dijusa vidíš, z jednej časti dobrý prístup, z druhej sa ničíš, keď až spať z toho nemôžeš.....skús to tak nebrať alebo nemeriať už teraz.....ja tento cyklus meriam posledný, dám si s tým pauzu aspoň mesiac-dva....a rozhodli sme sa s manželom počkať so spg aj folikulometriou do leta, budem doma, tak budem mať kopu času na to 😉 aj tebe? tá teplota si z nás robí dobrý deň 😀

mistisa
21. mar 2012

@domi1988 ahojko jasne 🙂

fifitko25
21. mar 2012

@dijusa áno aj tribulus, ale ten začal jesť až teraz, keď dojedol macu a ostatné vitamíny... to je tak asi 2 týždne a ja som už v 5 tt, takže pomohli asi tie prvé vitamíny 😉

mistisa
21. mar 2012

Koceny ako si vytvorim album? to som este neskusala chichi 🙂 chcem dat sedacku pre dieta na papanie segra predava tak sa chcem popytat ci niekto nechce.mam aj foto 🙂 dakujem

lucecita
21. mar 2012

@kikaneu no pekné od neho, že ti takto povedal...len aby sa aj teraz večer mal k činu 😀 mu povedz, že ak nič nebude, prídem ho znásilniť 😀

kikaneu
21. mar 2012

@domi1988 no, mám ju neskôr, na ten 18DC zvykne byť, ale zatiaľ bola vždy potvrdená teplotou....robila mi doktorka v decembri hormonálny profil aj pozerala na folikuly, dominantný videla, aj grafy, páčili sa jej...povedala, že všetko je ok....tak neriešim zatiaľ ďalej 😉

kikaneu
21. mar 2012

@lucecita išiel sa oholiť, po viac ako týždni, tak snáď už niečo bude 😉 ale aj ja som bola 😅 ok, odkážem 😀

domi1988
21. mar 2012

@mistisa ahoj dakujem 😉

domi1988
21. mar 2012

@kikaneu ahaa takze super, no dam sa na tu teplotu aj ja a uvidim.. ak to bude blbo pojdem tam nech so mnou daco robi, ale ja dufam ze ovu m,am.. len aj ms mam rozhodenu, teda mala som skor nez som zacala jest lieky. uvidim co po nich, dala mi ich na 3 mesiace. ty mas ms pravidelnu?

kandee1201
21. mar 2012

@vardzikova hej aj my 😉