icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
27. mar 2012

@lucecita vitaj mojka, čakám ako na ihlách, že kedy sa zjavíš 🙂 už mi Katka písala, že dnes už prídeš 🙂 teším sa silno, daj IP, že ako bolo? 😉 dúfam, že v pohode

lucecita
27. mar 2012

a ináč ahojte aj všetky ostatnéééééééééééééééé...silno som na vás myslela, ale už som tu a neodídem a nezbavíte sa ma 😀 😀 😀 😀 😀

franzziska
27. mar 2012

@mistisa som sa pytala na ine miesta nie trencin 🙂

mistisa
27. mar 2012

@lucecita ahooooooooj viiiiitame ta tu moja 🙂 len som sa stratila kde si bola tak dlho? hm? a co nove? 🙂 no to dufam ze uz neodides od nas 🙂

mistisa
27. mar 2012

@franzziska no co ja viem tak ano aj v trnave to robia aj v martine asi vsetky 🙂

ylanee
27. mar 2012

jáj ako veľmi by som už prijala bábätko... 🙂 ženy dajte nejake dobré tipy čo sa týka plodenia 🙂 🙂 snažíme sa síce len od marca, ale mrcha sa dostavila, takže pokračujeme v snažení

lucecita
27. mar 2012

@mistisa to je tajomstvo kde som bola, ale dopadlo to dobre 😉 a som rada, že som zasa späť medzi vami dievčatami snažilkami 😀

moni1007
27. mar 2012

@lucecita vitaj,vidim,ze si nejaka vysmiata, tak sa s tebou tesim,ze si taka spokojna 🙂

mistisa
27. mar 2012

@lucecita no hlavne je ze to dobre dopadloa este lepsie to ze si uz tu s nami moja 🙂 vidno ze si nejaka stastna tak asi je vsetko na poriadku 🙂

lucecita
27. mar 2012

@moni1007
@mistisa ďakujem babenky...tehu nie som, len som na tom teraz o niečo lepšie...a vy ako pokračujete?

vardzikova
27. mar 2012

@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 ty tu čo robiš? 😝 😀

mistisa
27. mar 2012

@lucecita no tak super moja to som moc rada 🙂 ja uz sa chystam do nemocnice stvrtok mam prijem v BA v ruzinove tak troska nervujem ☹ ale zvladnem 🙂 som rada ze sa to hybe a potom mozme pokracovat v snazilkovani 🙂 😉 😉 😉

moni1007
27. mar 2012

@lucecita no ja som dnes 13 DC, strasne ma rozboleli krize ako na mrchu, vcera som mala silne bolesti v podbrusku,inak, vsetko ok.bola som na prehliadke u zenskeho a objednala som sa na HP,keby to tento mesiac nevyslo,ale urcite vyjde 😀

vardzikova
27. mar 2012

@kikaneu som rada lasko že to takto berieš ...nebolo by dobre keby si bola v depke 😠 😉 🙂 😀

lucecita
27. mar 2012

@vardzikova píšem a ty? 😀 😀 😀 😀

sagitta8
27. mar 2012

@su_san baby, no tak ja som si dnes urobila prvy ovu test, tu je vysledok, a teraz neviem, ci ta jemnejsia ciarka vobec nieco znamena, alebo nie, som 10 DC, skusila som ten test urobit len tak zo zvedavosti. po vysadeni antikoncepcie som mala prvy cyklus 36 dnovy, potom 32 dnovy, tak som myslela, ze urcite testujem skoro a vobec nic tam nebude. a podla teplotneho grafu sa v tom este nejak nevyznam. takze ovulka bude? ta fotka nic moc, ale je tam tu ciarku pekne vidiet, ale je slabsia ako ta kontrolna..

franzziska
27. mar 2012

@mistisa no asi si ma prehovorila k tomu dokymu....teda dopomohla k tomu 😀 😀 mozno hned rano pojdem

@sagitta no ak to je ovu test tak ciarka musi byt rovnako silna::z tohto to vyzera ze neni plodny den

lucecita
27. mar 2012

@mistisa tak držím palce, nech všetko dobre dopadne 😉 mňa to ešte bolí, ale menej konečne...blíži sa mrchaňa, tak ju očakávam v plnej polnej 😀
@moni1007 tak to sa ti ovu približuje, nie? kedy cca mávaš?jasné, že vyjde...len netreba zúfať a stresovať...

mistisa
27. mar 2012

@franzziska no moja som rada uvidis 🙂 drzkam palceky hned daj vediet oki? 🙂 😉 😉 😉

purina12345
27. mar 2012

@spula22 no moja môžeš aj prísť lebo ja ho už nemôžem ani cítiť 😀

sagitta8
27. mar 2012

@franzziska hej hej, to som kukla aj v navode, a je niekedy ten test aj bez tej ciarky? vies, ze iba ta kontrolna? lebo neviem, ci toto znamena, ze ovulka pride, alebo to neznamena vobec nic

mistisa
27. mar 2012

@lucecita no tak len nech dojde a co si bola ty na com? hm? 😒 ked ta boli ☹ hm mojko?

moni1007
27. mar 2012

@lucecita no tak ja mavam 28 DC, tak predpokladam,ze teraz uz prebiehaju plodne dni, este som si nikdy nerobila ovu testy a BT si meriam prvy cyklus. ale ako som vysadila antiku tak som ziadne ovu priznaky nemala,az tento cyklus uz aspon nieco pocitujem.. 😉

moni1007
27. mar 2012

@lucecita no este musim trafit ten spravny plodny den 😀

mistisa
27. mar 2012

@lucecita jo mojka pozdravuje ta palculienka 🙂 a ze ako sa mas a co mas nove sa pyta 🙂

kikaneu
27. mar 2012

@vardzikova tiež si myslím 🙂

luluapali
27. mar 2012

@moni1007 to boli jednoznačne ovulačné príznaky. Podobne menstruacnym bolestiam. Pretrvávajú iba pár hodín. Tiež ich mavam, ale dá sa to vydržať. Moja sestra napr.nedokaze ani sedieť ake má bolesti. 🙂 tak sa uvoľni a snazilkujte ;)

lucecita
27. mar 2012

@kikaneu prečo si v depke? ukáž graf, nece sa mi hľadať dozadu 😉
@moni1007 ahaaa, tak ty takto...tak držím palčeky pri snažení, tak šup do postele na manžela alebo pod 😀
@mistisa ľavý vyječník ma bolí, ale to zvládnem 😉 ďakujem za pozdravy, že aj ja ju zdravím, a že som v štádiu bez snaženia a v očakávaní mršule 🙂

mistisa
27. mar 2012

@lucecita ved ano 🙂 odkazala som jej 🙂 tak nech rychlo prestane boliet nech dojde mrsinka a nech si hned tehulka 🙂 😉 😉 😉

e.l.i
27. mar 2012

@mata_no jasne... ja si pockammmmmm,, 🙂
@kikaneu
@fifitko25
@mistisa
@pacica
@pacica
@azzura ozaj baby mam na totalku pozitivny ovulacny testik... waw takyto som este ani nemala dokonca bola druha palicka silnejsia ako ta kontrolna....tak som okamzite sa vrhla na manzelika.. len mam taku otazocku na vas myslite ze ked som si polezala len nejaky 15 min. by stacilo aby niejake ostali vo mne.. bo som musela utekat do nocnej....a nejak to zo mna vyteka... 😕