Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
a ináč ahojte aj všetky ostatnéééééééééééééééé...silno som na vás myslela, ale už som tu a neodídem a nezbavíte sa ma 😀 😀 😀 😀 😀
@mistisa som sa pytala na ine miesta nie trencin 🙂
@franzziska no co ja viem tak ano aj v trnave to robia aj v martine asi vsetky 🙂
jáj ako veľmi by som už prijala bábätko... 🙂 ženy dajte nejake dobré tipy čo sa týka plodenia 🙂 🙂 snažíme sa síce len od marca, ale mrcha sa dostavila, takže pokračujeme v snažení
@lucecita 😀 😀 😀 😀 😀 ty tu čo robiš? 😝 😀
@kikaneu som rada lasko že to takto berieš ...nebolo by dobre keby si bola v depke 😠 😉 🙂 😀
@vardzikova píšem a ty? 😀 😀 😀 😀
@su_san baby, no tak ja som si dnes urobila prvy ovu test, tu je vysledok, a teraz neviem, ci ta jemnejsia ciarka vobec nieco znamena, alebo nie, som 10 DC, skusila som ten test urobit len tak zo zvedavosti. po vysadeni antikoncepcie som mala prvy cyklus 36 dnovy, potom 32 dnovy, tak som myslela, ze urcite testujem skoro a vobec nic tam nebude. a podla teplotneho grafu sa v tom este nejak nevyznam. takze ovulka bude? ta fotka nic moc, ale je tam tu ciarku pekne vidiet, ale je slabsia ako ta kontrolna..
@franzziska no moja som rada uvidis 🙂 drzkam palceky hned daj vediet oki? 🙂 😉 😉 😉
@spula22 no moja môžeš aj prísť lebo ja ho už nemôžem ani cítiť 😀
@franzziska hej hej, to som kukla aj v navode, a je niekedy ten test aj bez tej ciarky? vies, ze iba ta kontrolna? lebo neviem, ci toto znamena, ze ovulka pride, alebo to neznamena vobec nic
@vardzikova tiež si myslím 🙂
@kikaneu prečo si v depke? ukáž graf, nece sa mi hľadať dozadu 😉
@moni1007 ahaaa, tak ty takto...tak držím palčeky pri snažení, tak šup do postele na manžela alebo pod 😀
@mistisa ľavý vyječník ma bolí, ale to zvládnem 😉 ďakujem za pozdravy, že aj ja ju zdravím, a že som v štádiu bez snaženia a v očakávaní mršule 🙂
@mata_no jasne... ja si pockammmmmm,, 🙂
@kikaneu
@fifitko25
@mistisa
@pacica
@pacica
@azzura ozaj baby mam na totalku pozitivny ovulacny testik... waw takyto som este ani nemala dokonca bola druha palicka silnejsia ako ta kontrolna....tak som okamzite sa vrhla na manzelika.. len mam taku otazocku na vas myslite ze ked som si polezala len nejaky 15 min. by stacilo aby niejake ostali vo mne.. bo som musela utekat do nocnej....a nejak to zo mna vyteka... 😕

@lucecita vitaj mojka, čakám ako na ihlách, že kedy sa zjavíš 🙂 už mi Katka písala, že dnes už prídeš 🙂 teším sa silno, daj IP, že ako bolo? 😉 dúfam, že v pohode