icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

pacica
Odpoveď bola odstránená
lucecita
5. apr 2012

@vardzikova dovolím a poraď 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
5. apr 2012

@lucecita my sme sex nemohli mať po laparke tri tyždne 😝 😝 😝 😝 😝 😀

pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
pacica
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
5. apr 2012

@franzziska hej, som ale teraz by som to mala bližšie 😉

su_san
5. apr 2012

@pacica mňa bolí len bruško,nič iné, prsia len od kedy nemám antiku...takže v tomto neviem poradiť...ak naberieš odvahu, tak napíš výsledok, verím že len pozitívny...ja čakám ovu, snáď už dnes dojde, včera som mala skoro pozitívny ovu testík 🙂

pacica
Odpoveď bola odstránená
vavenecka
5. apr 2012

@kikaneu krááásne zlatík 🙂 juch juuuuuuuch 😀 😀 😀

kikaneu
5. apr 2012

@azzura veru tak, pravdu máš.... 🙂
@lusinda1989 ďakujem 🙂
@mata_ba ďakujem Maťka 😉
@vardzikova veru nie, blahoželám, môžeš predpovedať budúcnosť 🙂
@lucecita jáááj mojka, vidíš a ja som ti neverila 😉 ale aj ja som šťastná a ďakujem ti za podporu 😉
@danjelca ďakujem 🙂

kikaneu
5. apr 2012

@vavenecka ďakujem 🙂

vavenecka
5. apr 2012

@su_san ahooooj,no dnes som bola,tak na ľavom vaječníku mám dutinku asi 11mm,povedal,že tak nedeľu,pondelok sa máme snažilkovať (okrem iných dní) 😠 a v utorok idem opäť a uvidí,či sa niečo zmenilo,či bola ovu a tak 🙂

kikaneu
5. apr 2012

@e.l.i ďakujem 🙂
@svintekova ďakujem 🙂

vavenecka
5. apr 2012

no kočenky, @mistisa, @fiftko25, @lucecita, @kikaneu, @zujka2, @franzziska, @mata_ba, hlásim správy od dokiho 😀 1.dnes nemal narážky na váhu 😠 😀 😀 😀 😀 2. na pravom vaječníku nič,na ľavom 11mm dutinka 😉 povedal,že hlavne tak v nedeľu,pondelok sa snažiť,ale že môžme aj inokedy 😀 a v utorok idem opäť,tak som zvedavá,čo bude 🙂 dúfam,že po úspešnej ovulke a úspešnom oplodnení 😠 😠 😀 koniec hlásenia 😉

kikaneu
5. apr 2012

@moni1007 ďakujem 🙂
@mistisa ďakujem 🙂
@su_san ďakujem aj ja sa veľmi teším 🙂

kikaneu
5. apr 2012

@purina12345 jéééj, mojka ja sa tak teším, že je to tak ako píšeš, celkom fajn.....stále na vás myslím a neprestávam sa modliť, aby vaša fazuľka ostala s vami 🙂

kikaneu
5. apr 2012

@vavenecka super 🙂 tak už len sa posnažiť a nabudúce hlásiš dve čiarky ty 🙂

vavenecka
5. apr 2012

@kikaneu tak tak,ešteže sú tie sviatky,mm bude zregenerovaný a plný sily 😠 😀

kikaneu
5. apr 2012

@vavenecka no vidíš 🙂 zdrhám ja, idem niečo zjesť a potom do kostola 🙂

fifitko25
5. apr 2012

@vavenecka takze tam čosi predsa len je 🙂 super, čaká vas plodny víkend 😝 😀

vavenecka
5. apr 2012

@kikaneu dobrú chuť a pomodli sa aj za mňa 🙂 ja sa chystám zajtra na krížovú cestu ráno 😉
@fifitko25 no veď by ma porazilo,keby nebolo 😀 hhh,som zvedavá,koľko z tých dní aj plodne využijeme 😠 😀

fifitko25
5. apr 2012

@vavenecka no všetky predsa 😀

vavenecka
5. apr 2012

@fifitko25 budem na tom urputne pracovať 😀

mistisa
5. apr 2012

@vavenecka jeeej mojka to su ake paradne spravicky.takze od soboty do utorka nezliezat z mm a hlavne ho nikam nepustat a ocakavam dalsie hlasenie stylu ze "no koceny hlasim dve // na tehu testiku" 😉😉 😉 moc drzkaj palceky a prajem vam nech je tento vikend moc plodny😉

mata_ba
5. apr 2012

@purina12345 super mojkaaa..to ma tesi..drzkajte sa!!!
@mattuliatko30 ahojky..kuk albumik 🙂
@vavenecka tak sup pekne snazilkovat 😉

a vsetkym ostatnym dakujem za podporuuuuuu 🙂

e.l.i
5. apr 2012

@mistisa
@delideli
@lucecita
@su_san
@fifitko25
@red_kika
Babulky... juchu mam super spravy.......allllllllllllllllllleee som aj vvvvvvvvveeeeelmi pekne nasrt 😠
Tak ta doktorica ma tak vystrasila ze som bola hooooooooootova..... 🙄
Tak idem pekne poporiadku...ona mi kukalana vysledky a ze mam nizky estrogen , LH,a este neviem aky hormon...a ze preto nemohlo dojst k ovulke....a potom som ja zacala na obranu ze .. citujem.. p. dr. nechapem.. lebo som mala priznaky na ovu.. ako hlienik, pichanie dokonca mi na 18DC vybehla aj teplotka..a ona na mna kuka..ze jej sa to nezda.. a sa ma pyta ze ktory DC sme to brali.. a ja ze na 20DC,,,a ona oci na mna ako puk 😕 ze ona myslela ze to bolo brane na 14DC...............toto je neskutocne,.,,,,,,,,,,,,,,,, 😠
A ze ok.. ze nech meriam BT,,a buduci cyklus ked mi vybehne teplotka..tak mam naklusat ku nej ze mi spravi folikumetriu...a uvidi ci dochadza k ovu.. a ze potom zacneme stimulovat.....
Fuuuuu tak som velmi vytocena, mne tuto od vcera srdce puka...ze co bude....co ma caka ... a ktomu som zdravotnik... tak uz len zle scenare sa mi premietaju... a ono takyto zaver..
a skutocne som tomu necela verit...bo mi toto vsetko neslo do hlavy....aj ked som sa zacala zmierovat s tymi vysledkami- ,,
ale si neviete predstavit aka som stastna.....lebo moja teplotka je pekna...a ja som sa rozhodla ze po velkej noci pridem za nou uzlen ako tehulka.... 😀 😝

vavenecka
5. apr 2012

@mistisa Ďakujeeeeeeem 😉 no roztrhlo sa tu vrece s tehuľkami,tak hádam ja nebudem výnimka 😠 to bude koniec roka úrodný 😀 😀 😀
@mata_ba tak tak 😉 a krásnu bublinku máš v brušku 😵

fifitko25
5. apr 2012

@e.l.i no vidíš, Čo som ti hovorila 😉 že to bude ok 😉 stimulaciu som mala aj ja, toho sa báť nemusíš 😉

e.l.i
5. apr 2012

@vavenecka hehe krasne taketo hlasenie,.. tak uz len dooplodnenia 😀 😀