icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 a toto jedna kocka pisala v teme bylinky na plodnost zeny tu je ta sprava " mandy29 Skúste si kúpiť prášok MACA, bylinky starodávnych ľudí, podporuje mužskú plodnosť o 200% a ženskej tiež napomáha....neviem či môžem tomu ďakovať že čakáme bábo, alebo náhode...ale dali sme si to 2x pred možnou ovuláciou a bola silne fantastická...inak aj na nete si nájdete informácie o tom... Ja som to kúpila v obchode kde predávajú čaje, jeden sáčok ma vyšiel na 4 €....držím všetkým čakateľkám pršteky " skus micka 🙂 🙂

fifitko25
13. júl 2012

@penelope111 B komplex, zinok, vitamín E, koenzým Q10 😉

mistisa
13. júl 2012

@janie80 vies co je sranda? ze ten dnesny testik na 13DC je tak silny ako minuly mesiac na 25 DC 🙂 🙂 no som zvedava na zajtrajsi :-/

mistisa
13. júl 2012

@fifitko25 chachacha ty si ako lekarnicka 😀 :D 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

penelope111
13. júl 2012

@mistisa @fifitko25 Ďakujem baby 🙂 Musím s tým mojím mm niečo robiť kedže ešte nebol u Dr. 😒 Potencia nieje problém teda aspoň si myslím furt je v pozore 😀 Skôr sa obávam či nie sú spermíky lenivé 😀

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Ty už si mala byť dávno s mm pod perinou 😀

fifitko25
13. júl 2012

@mistisa to vieš mojka, prešli sme si tým 😉

@penelope111 my sme všetko toto brali - teda manžel, ešte mal aj macu peruánsku, tak som mu to rozdelila niečo na ráno a niečo na večer 😀 ja som brala femigard, zinok, alchemilkový čaj, ľanové semiačka no a hormóny od doktora 😅

penelope111
13. júl 2012

@fifitko25 Fúú tak to ste mali dobrý jedálniček obidvaja 🙂 Teraz len mm donútiť aby to jedol 😀

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 ved mm ma taku migrenu ze uz dva krat vrackal ☹ dnes z toho asi nic nebude .bude rad ked si lahne chudatko. :-/ nevadi ved nieje este pozitivny 🙂 este mu chyba 🙂 🙂 zajtra si to vynahradime 🙂

ivnik
13. júl 2012

@fifitko25 Zuzka už si premýšlala, či sa dáš nastrihnúť pri porode, viem, že je to niekedy nevyhnutne, ale keď poprosím možu to aspoň umrtviť?? Ja sa tak toho trocdhu bojím, chceme s partnerom , aby mi 6 týždňovpred porodom masíroval hrádzu a dúfam, že nebude musieť nastrihávať ☹

fifitko25
13. júl 2012

@penelope111 no to sme teda mali 😅 manžel jedol, lebo vedel, že sa musíme snažiť obaja mať kvalitný materiál 😉

penelope111
13. júl 2012

@mistisa Jaj migréna je sviňa to toto hnusné počasie ☹ Tak zajtra šup šup na to 😀

fifitko25
13. júl 2012

@ivnik neviem Ivka, tak ďaleko som ešte neuvažovala... vieš, keď som už teraz otvorená na jeden prst, možno u mňa nebude problém odrodiť 😅 😅 a možno budeme mať bábätká otočené tak, že pôjdeme sekciou, týmto sa budem zaoberať po 30tt a podľa toho, čo mi doktor povie 😉

penelope111
13. júl 2012

@fifitko25 Tak som môjmu oznámila, že bude jesť lieky povedal dobre len to musím potom od striehnuť lebo hneď zabudne 🙂

ivnik
13. júl 2012

@fifitko25 jasne, ty si už na jeden prstík 😉 tak aspoň nebudeš mať problém 😀 My budeme masírovať a uvidíme, nech už to máme za sebou 😉

fifitko25
13. júl 2012

@penelope111 tak vidíš,potom super 🙂 ja som tiež striehla, lebo môj by zabudol, tak som mu vždy ráno aj večer pripravila a on už len šupol do seba 😉

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 presne tak je to hnusoba.nenavidim ju ani ja ☹ ale nastastie ja menej vrackavam z nej 🙂 tak tak urcite ano 🙂 🙂 tomu sa nevyhne aj ked bude mat 4 migreny 😀 😀 😀 😀 😀

penelope111
13. júl 2012

@mistisa To su slová do boja 😀 😀 😀

mistisa
13. júl 2012

@penelope111 😀😀😀 chacha tak tak 😀😀

mata_ba
13. júl 2012

Ahojte babulky.opat sa hlasim..sedim pri pivku a je mi na prd..uz sa tesim domov..
Som dnes nejaka nervozna,este som sa aj s mm pochytila..a dokonca som sa zoznamila s pani,ktora vestu z ruky..moc pozitivne veci mi nepovedala..vraj sa mame o babo snazit az o 5-6 mesiacov..vraj budeme mat 2deti,budem na rizikovom a asi nebudem norm.rodit..povedala,ze o potratoch hovorit nebude,lebo vidi 2zive deti..dalej ma cakaju operacie,ale nic hrozne..zit budem dlho..niekto z rodiny mi nedopraje..a vraj sa budeme 2razy stahovat..a za 4roky bude kriza v manzelstve,ale mali by sme spolu zostat..no na prd veci..som zvedava ci z toho daco vyjde. Ale normalne mi slzy tiekli ☹

kikaneu
13. júl 2012

@mata_ba moooooja, chceš na zadok? ty veríš na také somariny? okamžite to pusť z hlavy.....bude tak ako si to s manželom zariadite.....takže nahoď úsmev a užívaj si ešte dovolenku 😉 jasné?

mattuliatko30
13. júl 2012

@azzura chorvátsko moja... 🙂 juj ale sa tešíííím

mata_ba
13. júl 2012

@kikaneu neverim..ale..take divne to bolo..a co povedala mm,niektore veci sedeli..povedala som si,ze vsetko je v rukach Bozich..snad budu veci lepsie..ako sa mi mas moja?

mattuliatko30
13. júl 2012

@mistisa mojka to mi je luto... :( skús trošku vypnúť..užiť si ešte leto..možno to pomôže držím palčeky 🙂

kikaneu
13. júl 2012

@mata_ba ja sa mám dobre moja.....a ty len Bohu ver a nie vešticiam 😉

mistisa
13. júl 2012

@mata_ba moja nech ta ani nenapadne tomu verit a uz duplom nad tym rozmyslat lebo budes nervozna a ozaj sa vam nepodari . To okamzite vypusti a hned na to zabudni jasne? A pekne uzivajte dovolenecku.to si rovno mohla zavolat nejakej vietme do markizy . Vobec di nekaz naladu jasan? Pekne usmev dobra naladicka a uzivaj si dovolenku kym si tam oki??? 😉😉

mistisa
13. júl 2012

@mattuliatko30 to mam v plane mojka.mam uz sily na konci.citim to :-/ ale pauza ma postavi na nohy verim tomu 😉😉 dakujem 😉 a ty kedy ides? V nedelu? Dovolenkujete???

lilli251
13. júl 2012

@ivnik ako podla krvi mojko?

mata_ba
13. júl 2012

@kikaneu verim..skor som si to vypocula zo zvedavosti..ale bejak ma to dostalo..a mm sa sombou od vecera nebavi,tak idem spat..

@mistisa oki..ale uz sa aj tesim domkov..ale tkzajtra nakupim darceky,v nedelu nachytam posledne luce a bude 🙂

iwi9
13. júl 2012

@mata_ba joj no pekne ste si pokazili dovcu ☹ sup sup sa udobrit!!! no a tu vestkynu uplne odignoruj...chapem zvedavost a chapem aj to ze si z toho bez nalady. ale je to blbost a dokaze sa ti to hned ako zistis, ze si tehotna a urcite to nebude o tolko mesiacov. a toto aj dalsie tehotenstva urcite dotiahnes do konca. a ze ti to niekto nedopraje? to uz aka je len vestba? vzdy sa najde niekto, kto ti zavidi.. VZDY... a kriza? pre pana jana, ved to je tiez uzasna predpoved...mna ked taketo nieco napada, hned to aj hodim za hlavu, lebo su to nezmysly... prave kvoli takymto vestbam by som nikdy na vestenie nesla... bala by som sa ako ma to ovplyvni ( nie ze sa to stane preto, ze to vraj mam predurcene, ale ze sa tak zacnem spravat). ked ma napadaju velmi zle myslienky, alebo sa niecoho bojim, hned sa pomodlim a spim ako batola. a to nie som bohviekaka veriaca. do kostola nechodim, ale ked ma nieco trapi, alebo sa mi nieco dolezite podari, hodim s Bohom 'pokec'. a pomaha to, to mi ver...