icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
23. aug 2012

@mattuliatko30 moja..vzdy som byvala vysoko..toto su u mna o nicom teploty..

@kikaneu hm..nevymyslime nic..

@melisaaa ajoj.veru myslim ☹

inviav
23. aug 2012

@sylvia2012 Ahoj, my sme sice nieco podobne nezazili, lebo sme sa zacali snazit iba v od tohto cyklu...ale poznam to sklamanie...mavala som cyklus pravidelny 28 dni a ked mi v maji mrcha neprisla, tak som dufala...ale na 17 den meskania sa dostavila...samozrejme den potom ako som si urobila tehu test a bol negativny...asi som tak velmi chcela, aby sa stala "nehoda"...ze som si mrchu takto zablokovala... potom sa mi to stalo este 2x ale uz nie s takym dlhym meskanim....to ta psychika...vy sa ako dlho snazite o dietatko?

petrusska
23. aug 2012

@mistisa ďakujeeem 🙂 dnes je 8tt 6d, či ako sa to píše 😀 aj fotečku už mám takú mini 😵
písala som kamoške, to miesto sa hľadá namiesto nej, len je to zastupovanie počas materskej ale v BA. Potom som písala eče jednej kamoške do TN, či niečo nemajú tak skôr to by bolo pre Teba ako cestovať do BA...dám Ti vedieť.
Inak ako už je lepšejšie?

sylvia2012
23. aug 2012

@inviav No my sme sa snazili minuly rok po par mesiacoch som zostala tehotna bola som skoro v 11tt ked som spontane potratila a po tom vzhladom na tom ze som mala problemy som si mala davat pozor a nemali sme sa o nic snazit urobil mi lekar vsetky vysetrenia ale to aj vzhladom na to ze to bol 2 potrar spontany za niekolko rokov tak sme vzhladom na to cakali na vysledky s endoklinologie hematologie a aj krv co mi robil a tak vsetko sa dalo dokopy a mohlo sa zacat snazit na zaciatok jari len potom moja lekarka alergie ja mam velku alergiu neoporucala aby sme sa zacali snazit na jar koli alergiam a koli tomu ze beriem Rupafin na alergiu aj ine podla toho ako mi zabera tak sme sa dohodli ze ok juna jula zvolne ale tento mesiac sme az az az a nic tak som s toho velmi smutna ale ved pride dalsi mesiac a a ked testik ukaze negatiivne je to strasne mam okolo seba asi 4 kamosky co si povedali ideme do toho a nasli mesiac uz boli tehotne tak to mi dodava energiu a su aj starsie ako ja tak myslim ze len vydrzat mat pozitivnu energiu a verit tak asi tak
🙂

anait
23. aug 2012

Baby poviete mi prosím vás aká by mala byť ideálna dĺžka luteálnej fázy? A čo si myslíte o mojom grafe? Lebo podľa mňa mám úplne normálny PMS, podbruško ma bolí, prsia ma bolia, klasika...
http://www.fertilityfriend.com/home/3a3666

mata_ba
23. aug 2012

@anait ahoj.lutealka byva zhruba medzi 10-16 dnami..je to individualne....

anait
23. aug 2012

@mata_ba no ja mávam krátke cykly, snáď tých 10-11 by to bolo reálne...to som rada, že stačí 🙂

mata_ba
23. aug 2012

@anait tak ideal je 13-14 dni...ale vela bab ma aj kratsie..ja som mavala 14 a od potratu tych 11.. 😒

anait
23. aug 2012

@mata_ba ideál je ideál a ja som ja 😝 no nič, prvý mesiac s clostilom označujem za neúspešný...zajtra pôjde teplota isto dole, to úplne cítim, že som pred mrchou

mata_ba
23. aug 2012

@anait btw..aj ja som sa v marci citila na mrchu a uz neprisla..teda do 12tt ☹

mattuliatko30
23. aug 2012

@hanya1 aháá...no tak ale keď ti ukazuje ako 1deň testovania..tak ti až vtedy by nemala prísť mrcha nie??..mne to tak robí... 😕

mattuliatko30
23. aug 2012

@mata_ba nemyslím moja....nemusíš mať exttra vysoké teploty...sú tu grafy tehu..aj s nízkymi...pomaly pri čiare

anait
23. aug 2012

@mata_ba áno, ja viem, sledujem to tu...ale raz to vyjde... 🙂

hanya1
23. aug 2012

@mattuliatko30 no hej normalne ano ale kedze to je len moj prvy graf tak musi byt 18 dni po ovulacii min aspon tak mi to tam pise.inak matus prave som dostala taky ruzovy vytok myslis ze to moze byt uhniezdovanie lebo podla mna to mrcha nie je ta sa mi inac spusta a ked je to uhniezdovanie je to mozne ze az dneska na 29 dc?

inviav
23. aug 2012

@sylvia2012 toto naozaj obdivujem, ze aj napriek tomu, co vsetko si si prezila, ti davaju tie tehulky v okoli pozitivnu energiu..ja by som bola asi este smutnejsia...vobec nie som taka silna ako tu niektore pisu...drzim ti palce, nech sa uz tento cyklus vydari a tehotenstvo dotiahnes do uspesneho konca 😉 moc to prajem vsetkym, co po babatku tuzia... v mojom okoli su nanestiastie aj take mamicky, ktore otehotneli v okoli 18 a dieta nechceli... potom sa od samopase pocas tehotenstva opijali a teraz sa pytaju preco ich deticky maju zdravotne problemy... a zase je to opacne ako v tvojom pripade, ze by si strasne chcela a aj na to dbas, aby bolo v poriadku a stane sa toto... velka nespravodlivost ☹

silva317
23. aug 2012

@inviav Chvilku som bola mimo, ty co tak skoro pises, o kolkej vstavas? Dnes som v robote, ale mam akysi klud, az mi je to divne 😲 Len aby to vydrzalo co najdlhsie!
Dnes sa citim na nic, bolest v podbrusku, sem-tam krize, najradsej by som si lahla spat.

sylvia2012
23. aug 2012

@inviav jasne ze su aj take mamicky co mali deti tak strasne skoro a neuzivali si to ale ja som bola strasne dlho mimo SK a nemala som ani s kym a ani nejak ma to vtedy nechytilo a odkedy ma to chytilo prisiel jeden spontany potrat potom druhy a teraz cakam co bude aj ja strasne chcem aby tento cyklus bol bol ten pozitivny uz negativnych veci bolo az az ja sa s kazdeho dna snazim tesit som dost pozitivny clovek a asi preto sem tereaa budem pisat ked ma tu niekto vydrzite mesiac lebo v mojom okoli ja som ta co sa nestacuje a nenarieka ale mam strach ale len taky vnutorny uz viem ze mam vela rokov a trosku pokecat s ludmi co prezivaju nieco podobne co ja nechem tahat smutne veci do zivota statnych ludi a radsej sa budem tesit s nimi dakujem za odpoved si zlata a aj ja drzim vsetkym palce a dufam ze takto za par mesiacou sa budeme pisat a ty uz tehu a ja s bozou pomocou tiez xixi ale hlavne pozitivne .... 🙂

klaudia001
23. aug 2012

ja ja som mala nedávno 35 a snažíme sa otehotniet 🙂

melisaaa
23. aug 2012

@sylvia2012 @klaudia001 držím palce kočky a prajem skore tehu 🙂

sylvia2012
23. aug 2012

@klaudia001 a ano a tiez prve a ako dlho?? potrebujem taku vurtualnu kamku na tieto veci lebo ludia okolo mna bud sa im to podariloho hned alebo uz maju deti a nechcem sa ich velice vsetko pytat lebo ani neni co nechapu tie veci ale dufam ze aspon tu sa o tom da

inviav
23. aug 2012

@silva317 vstavam kazdy den 4:20...moj manzel cestuje 60 km do prace kazdy den a skoro zacinaju, tak v ramci setrenia chodim rano s nim...chceme totizto detsku izbu na rok urobit, tak odkladame co sa da 🙂 tak to mas dobre, dufam, ze ti ten klud vydrzi... ten som ti asi ja poslala, lebo vedla kancelarii mi otvorili novu bageteriu a tak nahlas tam pustaju hudbu, ze sa nemozem na nic sustredit ani na pracu...budem musiet nieco s tym urobit...nastastie mam dnes dovolenku, tak oddychujem 😉 tiez sa citim podobne, boli ma cely clovek a tiez by som len spala...a tak preco nie? asi si aj zdriemnem...aj krize ta bolia? ze by to nieco znamenalo? 😵 😵 😵

klaudia001
23. aug 2012

@sylvia2012 áno snažíme sa o prvé babo, snažíme sa vyše mesiaca, teda vlastne sa nám to podarilo na prvý šup, ale bohužial v 4 týždní som začala krvacat, a bol to samovolný potrat, nemusela som podstupovat žiadne čistenie, po prezretí lekára som v poriadku, uvidím po pár mesiacoch, ked sa nezadarí, tak potom to začneme riešit ovela viacej, užívam kys. listovu a nič viac a pijem alchemilku už 5 den, že vraj to je dobré na maternicu .

sylvia2012
23. aug 2012

@klaudia001no akurat som to tu docitala ze aj alchemilka je dobra tu som este nepila ale zacnem mne sa mrcha skonci a hned na to ideme tak aj vam drzim palceky a je mi to velmi luta ale tiez je dobre ze ti nemuseli robit kyretaz ja som uz bola viac a bolo to dva krat a na operacnom stole lezat je uplne cele- zle a potom noc v nemocnici s mamickami co boli na rizikovom a ty po kyrete to bola dost sila to nezelam nikomu ale teraz menim cip a idem n a to pozityvne

klaudia001
23. aug 2012

@sylvia2012 áno pozitívne 😉 , a výraz celé zle používam aj ja, to len tak na odlahčenie 🙂 ,píše sa tu o všelijakých tabletkách, vitamínoch, teraz som dočitala že maca prášok, tabletky, keby človek mal všetko jest, tak by ani stravu nepotreboval 😀 , je mi luto, čím si si musela prejst, ja som si poriadne poplakala aj ked som začala krvacat, bolo to tento mesiac 13 , takže je to 10 dní a ja mám ovuláciu asi 😉 , tak ja neviem či sa pustíme do toho 😀

bebe2013
23. aug 2012

Caute dievcata, pridavam sa k vam , snazime sa od juna a dnes sa zase ako na potvoru objavili kramiky. 😢 ale od kedy sa snazime, mam stale napuchnute prsia a skratil sa mi o tri dni cyklus. Mate s tym skusenosti?

sylvia2012
23. aug 2012

@klaudia001 to mi je luto ja mam 14teho narodky ale neboj a vhuru do toohoooo nech sa to len a len dari a budem moc drzat palceky no ha hned na vikedn sa dame dotoho teda len tak precvicime svaly a tak ... 🙂 a treba sa aj pred ovulaciou udrzovat v cviku nie??
a aj ja mam vyraz na odlahcenie a mas pravdu vsetko co pisu to sa neda ja si myslim ze zdrava vyziva a hlavne pozitivna hlava je zaklad ty si v praci ?? ja uz finisujem som v office a kolegyne dnes zasnu ako sa uzasne zasivam 😀

klaudia001
23. aug 2012

@sylvia2012 hej hej v práci som aj ja v office 🙂 , ja som tu sama a šefka zasa nebola dneska tuna, takže klud a pohodička, lebo ked tu je, tak mám ofuky, vždy mi navalí práce veeeeela, ale inak je dobrá to žienka 😀 , anoooo treba svaly precvičit, aby dobre fungovali, s tou pozitivnou hlavou suhlasím !!!!! to je nado všetky prášky, mace atd......

silva317
23. aug 2012

@inviav Tak to my nemozeme chodit spolu, ten moj je vzdy inde, on si je sam sebe panom 😀 A diky za klud, len keby si vedela posla aj inych ludi, aby mi tu moje nervy netocili do vysokych obratok 😀 Ale hadam vikend bude kludny, mam volno. Tisko zavidim spanok, aj ked uz som na tom trochu lepsie, no este taham min. do desiatej.
Krize ako tak presli, len tie tlaky nie, ale nechcem si davat nadeje po minulomesacnom nezdare, tiez to takto zacalo tlakmi a aj nevolnosti boli, tak aby som zasa nebola smutko ☹ Ale dnes je pekny den a vikend ma byt este krajsi, tak si ho musime uzit. Boli ste niekde na dovci?

inviav
23. aug 2012

@silva317 nakoniec som ani nespala...len som si lahla...no spat sa mi nedalo...nemozes mat vsetko aj klud aj inych ludi, treba si vybrat 😀 😀 robievas aj cez vikendy? nechcela by som..nastastie som taku pracu este nikdy nemala, ale clovek nikdy nevie este co bude v zivote robit...tesim sa, ze ti je uz lepsie...mne este nie 😒 no ale ved vydrzim...tiez si zatial nerobim nadeje...lebo takto mi byva kazdy mesiac uz dlhsiu dobu a parkrat som aj vytesovala...no nakoniec z toho nic nebolo...uz len musime vydrzat tych par dni a uvidime...prajem teda krasny vikend 🙂 na dovolenke sme este neboli a dokonca este ani na svadobnej ceste...vzdy ked nieco odlozime, tak to vrazame zatial do domu...ale raz sa hadam aj ta dovca podari 🙂 a vy ste boli niekde?

ivett86
23. aug 2012

Ahoj kocky,stala sa mi taka cudna vec,ze mi zabehol caj aja sama neviem co to bolo,ale asi som sa pomocila,tieklo zo mna pekne,manzel stal vedla mna a obidvaja sme sa zlakli,moze sa stat ze sa pomocim len tak?som v 24tyzdni,ze mi neodtiekla plodova voda?volala som aj doktorovi,lenze ma vypnuty tel.dakujem za odpovede