icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 no to mam pit vraj ked mi zacne mmska az do ovulacii preto ma vraj pomoct...ci?

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 ano ano uz so pochopila ze aj ty si tak pila..

fifitko25
28. aug 2012

@milagrosss20 no však tak som napísala - od prvého dňa cyklu po ovuláciu 😉 alchemilka podporuje činnosť vaječníkov 😉

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 a to hned na prvy krat sa podarilo?a dlho ste sa snazili?

fifitko25
28. aug 2012

@milagrosss20 žiaľ nie na prvýkrát 😅 😅 my sme bojovali takmer rok, posledné 4 mesiace už aj s pomocou hormónov a meraním folikov u lekára, striehli sme na ovuláciu ako lev na korisť 😅 😅

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 e hormony?a ten caj si potom kedy zacala pit?

fifitko25
28. aug 2012

@milagrosss20 čaj som pila stále 😉 hormóny - lieky, lebo sme zistili, že mi nedorastajú folíky a nemala som ovuláciu... takže som dostala lieky, na 12 DC som bola na meraní, či narástli a aké sú veľké a keď boli zrelé, dostala som injekciu pregnylu - látka, ktorá vyvolá prasknutie vajka a ovuláciu 😉 takto sa to podarilo na 4tý mesiac 😅

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 waaaaaw ak to je ale...fuuu dufam ze u mna to tak nebude zlozite fuuu..a manzel bral nieco ci?nevim ci nieco je pre lepsie spermie pr mojho..sice neviem ci su o lebo nechce ist na spermiogram ☹

fifitko25
28. aug 2012

@milagrosss20 môj bol na spermiograme a vyšli nám slabé výsledky, tak bral vitamíny: najlepší je E, potom zinok, koenzym Q10, B-komplex a tiež som mu niekedy uvarila alchemilku 😉 všetky vitamíny bral naraz, niečo ráno a niečo večer, asi mesiac v kuse mal takúto kúru a asi to tiež pomohlo 😉 😉

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 no moj neberie nic akurat tak berie spektrum na imunitu...hmm... inak ked ten caj vypijem ma boli trisku brucho ako na hnacku a dole ma to boli ako nammsku moze uz ucinkovat?

fifitko25
28. aug 2012

@milagrosss20 ani môj nič nebral, ale po výsledkoch zo spg začal 😀
hm mňa po tom čaji nič nebolelo, práve naopak, pomohol mi keď som mala mršku, že nebolela tak a nebola taká silná

milagrosss20
28. aug 2012

@fifitko25 hmmm...tak neviem preco mne tak robi...no uvidime dufam ze mi pomoze,,,

sylvia2012
28. aug 2012

@milagrosss20 no ja neviem my sa snazime viac ale teraz som mrchu mala minuly tyzden ale len tak dva dni co bolo tiez cudne 😨 ale ja ju viac ako 4 dni nemavam nikdy tak zase skusame ale nemeram si teplotu lebo si myslim ze to neni az take kriticke aby som to robila naposledy ked sa nam podarilo a to bolo pred rokom ale zial tehotenstvo nepokracovalo tak to bolo na dhy pokus a teraz je ten druhy mesiac tak uvidim ak de si myslim ze koli takej malej mrche si spravim kontrolny cajik lebo mam zvlasne pocity ale prsia ma nebolia len tak pre moj klud mozno ma nieco prekvapiiiiii ale ved dam vam vediet dnes je to sedem dni od prveho dna mrchy tento mesiac 🙂

milagrosss20
28. aug 2012

@sylvia2012 a test si si robila?lebo vraj to moze byt uhniezdovanie ked je taka slaba a ak je tam spinenie...tak neviem teda....

sylvia2012
28. aug 2012

@milagrosss20 robila hned ako mi prisla taka slaba a nic ale ved uvidim dnes si spravim len tak pre klud duse 🙂

milagrosss20
28. aug 2012

@sylvia2012 no a kedy si mala tu mmsku?tak skor o 5 dni baby hovorili ze by sa malo robit...ale neviem ti viac poradit lebo ja sama ist veci neviem..a ten cajik si zacala teraz pit od mmsky prvy krat?

adka11
28. aug 2012

@inviav Dufam, že nám to všetkym čoskoro vyde 🙂 Dneska dosla mrcha, sice iba prvá nežiadaná, ale tiež moc nepotešila :(

sylvia2012
28. aug 2012

@milagrosss20 no pijem to ako si spomeniem ale jem asi rok v kuse co som mala ten spontany potrat kyselinu listovu asi mesiac mozno par tyzdov nie viac aleod tejto mrchy tak kazdy den ako ked som si robila kavu rano teraz cajik ale ved dam vediet co ten kontrolny testiik ok ?? idem uz s prace pisem vecer pa pa

milagrosss20
28. aug 2012

@sylvia2012 tak som zvedava ze co a ako a velmi...

milagrosss20
28. aug 2012

@adka11 aj ty sa snazilkujes?

inviav
28. aug 2012

@adka11 Dakujem, no neviem neviem, ci to vyslo...podbrusko ma pobolievai uz 4 den v kuse a v sobotu ma prist mrcha...tak uvidime ci pride a ked nie tak skusim urobit test...no ale dufat zatial mozem 😉 to ma mrzi, snad vam to vyjde v septembri

domi1988
28. aug 2012

ahojte baby podarilo sa niektorej z vas otehotniet po prvom pichnuti pregnylu?

sylvia2012
29. aug 2012

@milagrosss20 ahojky tak robila som si kontrolny test a je negativny takze som mala len cudne pocity a mrska bola tak kratko tiez neviem preco a strasne slaba inak sa snazime o sto sest lebo by som si priala ze tato mrska co bolo by bola posledna to by som si velmi zelala aj vsetkym co sme tu

lucecita
29. aug 2012

@kikaneu mne sa podarilo vypnúť a to vážne, fakt neviem kedy mám či nemám dostať...aj keď som šla na gyndu pred týždňom, tak som v čakárni s kalendárom v mobile počítala, kedy bola posledná 😀 ako bolo v práci? 😉

kikaneu
29. aug 2012

@lucecita heh, sranda 🙂 dúfam, že sa to aj mne potom podarí 🙂 zatiaľ fajn 🙂 tak dúfam, že to tak aj ostane 😉

mistisa
29. aug 2012

Ahojkajte kocky.ako sa mi tu mate? Veeelmi malinko sem chodim lebo prerabame konecne tu obyvku tak notebook mam odlozeny a len nakuknem cez mobil 😉 co mate nove? Je nejaka tehulka nova?

milagrosss20
30. aug 2012

@sylvia2012 a po kolkych dnoch si si robila??????od mmsky,,,,ja by som skor pockala do buducej mmsky ci bude meskakt a potom skusit si ho urobit...hmm?????

miamoja2012
30. aug 2012

@mata_ba
dik za povzbudenie. vyslo to na 1x, aspon podla testu 🙂) no šok...🙂

miamoja2012
30. aug 2012

@miamoja2012 a teraz potrebujem poradit...🙂 podla nejakeho tehu kalendara som 4 T a 3 dni... takze k DR pojdeme az v 6.tyzdni, vsak? utorok som si robila test, a od utorka mam aj taku miernu bolest v podbrusku, akoby som mala dostat.
som aj unavena, uz 3x som zaspala vecer pri TV, co sa mi nestavalo.
Chcem sa spytat, citala som ze sa mam šetriť, možem sa napr. bicyklovat, korculavat?
Jaj a mam zacat brat tu kyselinu listovu, vsak? viete mi odporucit aku znacku? aj tu alchimiku mam kupit?
Dik za rady

zelenybalonik
30. aug 2012

Ahojte. Len dnes som sa zaregistrovala, takze som tu novacik 🙂
Poradite mi.. Chceme si dat spravit s priatelom testy plodnosti, kde to robia prosim vas? Diky 🙂