Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@milagrosss20 no jasne treba cakat snazit sa a tak ale ja som sa citila strasne zvasne tak preto som si to robila a nemala som ani mmsku taku ako vzdy bola len par dni a skoro nic preto som si ho robila
@mata_ba no ja som dnes 6 dc...takze opat snazilkovat 😀 ja som zacala pit alchimelkovy caj od ruheho dna kazdy den 1 pohar si dam...tak som zvedava ci pomoze....
@milagrosss20 urcite 🙂 ja som zacala chodit do fitka...kaslem na to..som cim dalej tym nestastnejsia,ze sa nedari zase...a vraj po potrate to je raz-dva...hmmm asi nie...ale skusila som teraz tu fytosoju,tak uvidim...
@mata_ba co je to fytosoja?ale ni nemozes to tak brat...ma prist ked bude mat prist...
@luszia ahoj 🙂 prepac, ze vstupujem do debaty Teba a domi1988, ale nedá mi - úplne na vlas som to mala teraz ako Ty. Uzivala som clostilbegyt, bola som u dr ked mal folik 18mm a kazal mi nasledujuci vecer pichnut pregnyl. Az na to, ze duphaston mi nekazal. Tak ale kazdopadnesi mi velmi velmi velku nadej dala! 🙂
este sa spytam, ak mozem- aky si mala problem? ja pcos..
@micak Ahoj, v pohode že sa pripajas, ved na to sme tu aby sme si vymenili nazory a skusenosti, no ja som vždy mavala nepravidelnu MS, tak najprv som mala antikoncepciu, potom dlho dlho nic, a ked som nechcela antikoncepciu, doktor mi dal duphaston od 11DC-25DC, ale co bola chyba, lebo to my sice menstruaciu vyvolalo, ale ovuláciu blokovalo,,, a tak sme sa dohodli, ze skusime clostil, pregnyl, + duphaston 🙂 a táto kombinácia bola úspesná na prvy pokus 🙂
Ale je pravda, ze som skusala v tom cykle aj alchemilku, lanove semienka, grepovy dzus, ananas, a samozrejme planovany sex 🙂
Tak držim palce aby to aj Vám vyslo, a ked nemas duphaston , skus papat cerstvy ananas, to je na uhniezdovanie, teda ak to este stihas, malo by sa to hned po ovulacii papat 🙂
Ahoj Mata pytala si sa preco do Martina no bola som včera na druhe KAT uvidim o dva tyzdne či sa babo udrži
@luszia dakujeme velmi pekne 🙂
takze ty si ovulaciu mavala, len nepravidelne cykly, no u mna to je trochen tazsie. Ale verim, velmi! No momentalne som 4dpo, takze uz to asi nestiham 🙂 musim len verit, ze co sa ma stat, stane sa. A keby nevyslo, buduci cyklus pridam ananas.
Gratulujem ti z celeho srdca, ja si ani len neviem predstavit tu radost pri zisteni, ze si tehu..ale tesim sa na to 🙂
ahojte, ste by som sa spytala...kedy sa zacnu blázniť chute? v 4 tt mi prestal mi smrdi gulas a nechutila pizza.
a kedy zacnu nevolnosti? buduci tyzden ideme na dovolenku - poznávačku , takze budem dlho v buse a aj dost chodit... na cosa mam pripravit?
@micak Práveže som nemala ovulaciu, lebo sme sa snazili asi 1,5roka a stale nic, aj ked som mala cykly 29 dnove, cize chyba bola urcite v ovulacii, ale podstatne je, ze som to riesila s doktorom a nasli sme úspesne riesenie, 🙂
Pozerala som tvoj graf v inej teme, a ja som tiez mala ovulku na 17DC, čize je to dobre znamenieeeeeee 🙂
Ten pocit , ked zistis , že si tehulka je krasny, ale este si to neuvedomujes, prvy krat som si to tak naozaj uvedomila , že som tehulka, ked som bola na sone a malinke sa pekne hybalo a kopkalo nozickami, to bol krasny pocit, a prajem to kazdej snazilke 🙂
pripajam moj prvy a uspesny graf na porovnanie http://www.fertilityfriend.com/home/3d7849
...........viem že to asi vyznie hlupo..........ale ja stale hnačkujem.........tak striedavo, každy druhy den.........je možné že sú to príznaky............bolesti v podbrušku už nemá tie som mala min.tyz...........mrchu mam dostať az o 6 dní.......ale neviem už vydržať........tak dúfam...................................
@mistisa ajoj normalne si mi chxbala..teda tie tvoje pozitiva 😉 ako obyvacka?? ja este kuchyna nic zatim...nejak sa neviem rozbehnut ale aspon pre radost som si kupila skrinku do chodby 😀 😀 😉
Ahojte, aj ja sa k Vám pripájam uz od septembra chceme s priatelom snažilkovat o dietatko, dufam, ze sa nam to podari co najskor. 🙂
@mirkamirkaa ahoj,vítam ťa tu🙂ja sa tiež intenzívne snažím a od septembra teda naaajviac🙂držím palčeky nech sa zadarí🙂
@lubenka96 aj tebe nech to vyjde cim skor 😉 dufam,že do konca roka sa budeme tešit z // na testiku
ale ale 🙂 nejak nám to tu chytá druhý dych 🙂 vitajte baby 🙂 nové snažilky 🙂 prajem vám, aby vám to vyšlo a úspešne čo najskôr 🙂 nech sa nemusíte trápiť 😉

@mistisa ajoj..juj,takze to tam uz budete mat krasne 🙂 no o tehulke viem len o miamoja2012...ine neviem ako...
a ako sa mas?ja som zacala s mm chodit do posilky 🙂 a snazim sa na vsetko vyprdnut..hoci,tento cyklus som skusila fytosoju,tak uvidim,ci to daco spravi s ovulkou...
@miamoja2012 tak to ti v dobrom zavidim...si usetrena od vela slziciek a nervov 🙂 teraz hlavne oddychuj,nenamahaj sa,nic tazke nezdvihaj,proste sa setri a davaj na seba pozor...ku dr,odporucam ist az ozaj najskor v 6tt,to by uz malo byt srdiecko,tak sa vyhnes stresom,ci tam je babo a co srdiecko atd...ms bolesti podbruska su uplne normalne a bezne 🙂 a aj ked ta potom bude popichavat,je to kvoli rastucej maternici...korcule urcite vyluc,staci zly pad a mozes o babo prist..bicykel snad bude ok,ale radsej sa spytaj dokora...a kys.listovu si kup aku chces..ja beriem folic acid od firmy jamieson..je lacna,je tam 100 tabliet a obsahovo az 1000 🙂 ale je to na tebe..niektore papaju femibion,tam su aj ine vitaminy,len je to drahsie...a alchemilka sa uz v tehu nesmie pit!to sa pije na zaciatku cyklu,aby vajecniky dobre makali..to ty uz neries 😉
@zelenybalonik ahojky...vitaj 🙂 no rada by som poradila,ale toto ti povedat neviem..skus sa spytat verejne alebo sa obrat na gynekologa 🙂