Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica no podla mna zajtra rano je to tam 🙂
@tanickaskorokubikova Ty si zlata, ale mne je ozaj na figu, asi mam aj teplotu, ja si myslim, ze ked som chora, tak sa neujalo ale tak vies co tanicka? Rano ked vstanem tak si ho hned urobim a pisem sem... 😉 Mam tie 10citlive rapid tak vyskusam, za skusku nic nedam.
@moonica presne tak a ja ti budem prva gratulovat ak nezaspiiim 😀
@klaudia2425 no tak daj vediet ako dopadnes zajtra🙂...budem drzat palce...my uz s mm rozmyslame ze ked pojde na pracovnu cestu v dnoch mojej ovu tak pojdem s nim na vyletik - hihi🙂..
no ale verim a drzim ti palceky a zajtra rano sa tesim na tvoje dve ciarocky🙂
@moonica no ja som mala jemnu teplotu a bolo mi vselijak ako keby isla na mna chripacinka
@sylvia2012 tak ja sa citim podobne ,uz ma cele telo boli a ked pridem domov z prace zmeriam si teplotu.. Uz citim krize, boky, nohy, hlavu, vsetko... cista chripka. Az nato , ze ma aj hrdlo dost boli.. O par dni budem mudrejsia i ked rano testnem pre istotu 😒
@mistisa dakujem ti velmi pekne velmi ti o zelam aj aby sa zadarilo tiez viem ze to nieje lahke to cakanie a dalsi novy ciklus a clovek pada a musi nejak zvladat aj normalny zivot ale pevne verim ze sa zadarit musi inu moznost neprimam to aj t si povedz hlava dokaze vela aj ked niekedy si ju vlacime po zemi ale ved vies zena zvladne vsetk 🙂 a ja ti verim a posielam ti vela vela energie
@mistisa ajoj jooj no citim sa celkom dobre az na to ze vela papam trosku sa mi zvacsili prsia a uz mi vykuka aj brusko mi nic ine nieje az neverim sme traja surodenci a mama mala problemy s vracanim pri kazdom z nas uplne od zacitku tehu takze hmm som rada ze ja ten problem nemam a da sa povedat ze si tehu zatial uzivam 🙂nebojkaj pride ten pravy cas len treba verit 🙂
@jalaura dobre ránko ,, este dneska nemam 2 ciarocky este som netestovala ja sa nejako nechcem sklamat 😒 ale mrcha neprisla a rano sa mi mi hlava dost tocila neviem no ak nedostanem tak poobede idem do lekarne a zajtra rano robim test 🙂
@lenn1101
@tanickaskorokubikova bre ranko. Nic ☹ snehobiely pasik... Ziadny naznak... Ziadny dusik.
Tak som sa prave rozhodla,ze uz nejdem testovat a pockam ci dostanem nankojci tyzdna. Z tohto som len smutna... ☹ lenn ty ako??? 🙂

@tanickaskorokubikova po ovulke? nejakych 10-11 problizne, teda aspon si myslim. som 25 DC, mavam tak 28,30 dnovy naposledy som mala 31 DC