icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
8. nov 2012

@mistisa urcite..a prave som si kychla,tak mam pravdu 😀

mistisa
8. nov 2012

@mia117 ja uz tu tiez pomenej chodievam. akosi neni kedy ked som stale v praci ☹ snazilkovanie nechavame na nahodu zatial do konca roka.a ked sa nepodari tak IVF uvidime no 🙂 dakujem zlatik musite na mna poriadno nakyhcat a aj na @mata_ba nech ideme vo vasich slapajach a aj ostatne snazilky samozrejme 🙂 mam sa tak pomalicky uieano akosi 🙂 ale da sa aspon nerozmyslam nad tym vsetkym 🙂

misha1986
8. nov 2012

@kikasi taký ranný sexík je fajnový 😉 a čo, tak prídeš do práce neskôr 😀 alebo cez víkendy, či aj vtedy robkáš?

mistisa
8. nov 2012

@fifitko25 no veru micik ty to mas tiez zapar 🙂 🙂 to uz ani neni pravda ved teraz si tu davala testik 🙂 🙂 uz nech mas babenko v rukach a len oddychujete 🙂 🙂 a citis sa ako? v pohodke? 🙂 😉

mia117
8. nov 2012

@mata_ba
@mistisa babulky tfuj tfuj tfuj 😉 dufam, sa coskoro postasti 🙂

mistisa
8. nov 2012

@mirkamirkaa nooo to pocujem tiez prvy krat.hej hej bolo to tu spomenute ale to som este nepocula 🙂 😕 😅 😅 😅

mistisa
8. nov 2012

@mia117 dakujeeemeeeee 😀 😀 😀 chytaaaaam idem na balkon 😉 😉 😉 😉 😉

misha1986
8. nov 2012

@mirkamirkaa moja aj mna bolelei a pichali vaječníky po ovu a teraz nie, len sem tam ma zabolia- ale dnes som mala riadne krče v podbrušku, myslím že to bude tým že príde mrcha

spula22
8. nov 2012

@mistisa ahooj 🙂 ja sa mam ok 🙂,a ty ako ? pochval sa co noveho 🙂 uz nacase sa pridat k nam a konecne nebyt snazilka,ale buduca maminka 😀. poctivo pracujete na babajku? 🙂 ale ako vidim, tak uz tu faakt nikoho znameho nevidim 😒 akurat len nase 2 krasky
@mata_ba
@kikaneu ahojte lasinky 🙂 ako sa mi mate a co nove ? 🙂

mistisa
8. nov 2012

@spula22 no veru nikoho uz tu neni 🙂 vsetky uz ste tehulky 🙂 🙂 nooo my ideme na radu teraz 🙂 🙂 tehulky porodia a my ostaneme tehulky 🙂 🙂 😀 😀 a mam sa tak fajn stale v praci a ked nie v praci tak kade tade pobehujeme s mm 🙂 🙂 tiez sem pomenej chodievam uz 🙂 my snazilkujeme tak ze uvidime ci sa podari. ked nie tak v januari zacneme riesit IVF 🙂 🙂 a ty ako? co nove? 😉

spula22
8. nov 2012

@mistisa ved toto, ze ste uz narade aj vy ostatne nase partacky 🙂juuj dufam, ze sa to podari prirodzenou cestou a uz budes mat pod stromcekom darcek na testiku 😀 ako aj ja minuly rok 🙂 my nove ani nic 🙂 chalani su zlati,ten väcsi pomaha s malym adkom a staaale dookola 🙂 ale radost mi robia ,aj ked patko ma teraz obdobie vzdoru,takze to nieje stale ruzove a obcas ho chytaju take stavy, ze by som ho najradsej vybila 🙂

svintekova
8. nov 2012

@mistisa mojka ja ani neviem, ze som tehotna 🙂. Ziadne nevolnosti, len som viac ospala to je vsetko.

mistisa
8. nov 2012

@svintekova to je super mojka dufam ze ti to ostane cele tehulstvo 🙂 🙂 tak spinkaj stale 🙂 🙂 😉 😉 😉

svintekova
8. nov 2012

@mia117 dakujem pekne moja, snad je vsetko v poriadku. Podam vam hlasenie toho 19.11. ci je drobcek v poriadku. Aj ty sa drz- uz to mas za par 😉

mistisa
8. nov 2012

@spula22 tak to mas vesele co? 🙂 ale tak tie deti to maju 🙂 🙂 kolko uz malinky? 🙂 🙂veru nacase uz ved uz aj mm je nervozny s toho uz by bol najradsej keby to bolo. kamarat s priatelkou nam teraz oznamili ze je kamoska v 14 tt tak ostavame uz len my s celej partie a kamoska jedna este 🙂 takze musime ist za tym napevno 🙂 😉 😉 😉

timmulienka
8. nov 2012

@veronikaborova ahoj a aj viete prečo je nepravidelná? nejaké vyšetrenia? ja sa s týmto tiež trápim ... počkám do dalšej preventívky .... pri snažení je nepravidelná MS to naväčšie peklo ... len samé čakanie :(

kikaneu
8. nov 2012

@spula22 čaaau mamina 🙂 ako detičky? poslúchajú? pozerám, že malý rastie ako z vody 🙂 veľa zdravia prajem aj naďalej 🙂 ja všetko postarom 🙂 žiadne novoty 😉

vavenecka
8. nov 2012

@mistisa neboj micka,aj keď tu moc nie sme,tak ťa sledujeme vo fotoblogu 😉 ja som inak nejaká lenivá na fóra,aj v januárovkách čo som,tak moc tam nechodím 😅 kukám fotoblogy a bazárik 😀

veronikaborova
8. nov 2012

@timmulienka je to hormonalna porucha da sa to liecit aj antikoncepciou len ja ju nemozem brat lebo mam busdenie srdca a ptoom je ot horsie

timmulienka
8. nov 2012

@veronikaborova a to ti asi robili aj nejaký hormonálny profil, že? ja ešte strašne dúfam, že toto sú len dozvuky antikoncepcie ...ale už je to vyše 6 mesiacov a stále ju nemám nejako moc pravidelnú :(

mistisa
8. nov 2012

@vavenecka no pekne 😀 😀 vies no chvilkami mi to tu zachyba tak preto 🙂 🙂 🙂 teda aby som sa opravila vy mi zachybate 🙂 a ako sa mi mas ty? 🙂

spula22
8. nov 2012

@mistisa tak trosku je to veselsie,ked ma "svoje dni " 😀 ale inak je zlatusik.malinky rastie ako z vody 🙂 ved len teraz sme prisli z porodnice a uz mame 2 mesiace.🙂
@kikaneu ajoj kraska 🙂 deticky su zlate,len Patko trochu hneva.mame teraz obdobie vzdoru 🙂 a ty ako? pekne snazilkujete? 🙂

vavenecka
8. nov 2012

@mistisa no veru,to boli časy,sme tu iné litánie písali 😀 😀 😀 ja sa mám tak kopancovo,malá sa vystrkuje,krúti,pretáča,no sranda 😠 🙂 a tak pomaly to odsýpa,riešim kočík,tento mesiac chcem dokúpiť posledné vecičky a to,čo potrebujeme a potom už len poperiem všetko,pochystám a môžem ísť rodiť 😀 takže tak 🙂 už nech aj ty máš čo najskôr takéto starostičky 😉

mata_ba
8. nov 2012

@spula22 ajoj.mam novy test,ale ten si videla 😀 a klasicky sa mm nechce 😠 on ma talent povedat ee pocas ovu 😀 malinky je kraaaasny...dobre ste popracovali 😉

@mia117 dakujeeeem

mata_ba
8. nov 2012

@vavenecka ty si kde zobrala 33tt?? 😀 waaaaw..

kikaneu
8. nov 2012

@spula22 jááj, no to obdobie poznám, to je fakt na nervy byť s takým dieťaťom vkuse (to ja som bola len pár hodín) 🙂 no, poviem to tak, že už si nedávame pozor 😉 nechávame tomu voľný priebeh 🙂

kikaneu
8. nov 2012

@mata_ba nemyslíš vážne? to zase vymýšľa? tttssssss, nemám slov

vavenecka
8. nov 2012

@mata_ba 😀 😀 moja,ani nevrav 😀 akosi som sa doňho pregúľala 😀 ti poviem,fakt som si nemyslela,ako rýchlo to uteká,ale fakt že áno,ani pravda to už nie je,že som pred chvíľou riešila ovu testy a BT a o chvíľu už budem rodiť 😠

spula22
8. nov 2012

@mata_ba ano videla,a len cakam na ten druhy🙂juuj tak mm treba dako precvicit. to co je toto, ze nee pocas ovulky? 🙂 juuj dakujeme sme sa snazili 🙂
@kikaneu no tak super 🙂 dufam, ze sa podari 🙂 pod stromcekom mat taky testik krasny ako ja minule vianoce :- 😀 no mi hovoor ked ma stavy,tak aj mm straca trpezlivost 😀

kikaneu
8. nov 2012

@spula22 no uvidíme 🙂 ale každopádne ďakujem 😉 ale neboj, ono to zas prejde a bude z neho dobrý chlapec 😉