Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@ckatka ok....potom nas informuj....ale nenechaj sa odbyt hlupostami....moju kolegynu natahovat s tym ze ma vodavu cystu rok jej dr.......raz sa jej zmensovala potom sa zas zvecsila az to doslo k tomu ze musi ist von a ze ta cysta je endometricka......niektori doktori maju velmi lahostajny pristup.....dufam ze tebe sa to nestane a hned budes vediet nacom si.....drzim palcky 😉
@acerka11 haha, no, robi si teraz srandu, ze "kuchtil" a ze je sefkuchar... aach jo 😀 😀 No jo, tvoj graf, ano, trosku si klesla, ale stale sa drzis vyssie, ako v prvej polovici,tak ziadne strachy. BT kolisat moze, nemusi to byt rovna ciara 🙂 Ano, vsimla som si aj ja rano, ze mi isla BT hore a k tomu mam dnes krasny hlien!! ale je mi to na dve veci, ked mam muza do nedele na sluzobke v cechach a este k tomu s uvarenymi detmi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Hehehehe. Mno, v kazdom pripade sa sledujeme. Mne keby zostane BT hore, tak pojdem aspon na sono na buduci stvrtok, ze ci vidno zlte teliesko aspon 🙂 no som zvedavaaaa...toto je lepsie ako adventny kalendar, kde cakas, co za dobrotu bude za okienkom 😅 😅
@11miuska11 vies coto meranie sa mi celkom pozdava.....niesom v tako strese....ked vidim tu teplotu tak velke sance si nedavam....a tym padom to akosi aj rozdychavam jednoduchsie ze to asi nebude to prave orechove tento cyklus....jasne sleduj sa sledu a v pripade priaznivej teploty chod na to sono
@acerka11 presne toto si aj ja hovorim. Clovek vie, na com je pocas celeho cyklu a nedava si nadeje, ked to vyzrea vselijako a moze to len prekvapit 🙂
@11miuska11 predpokladam ze zajtra to bude podla telpoty jasnejsie......ak by klesla je to jasne ale ak stupne jemne zas budem nechapavo pozerata cakat na sobotu 😅
@mistisa jeeeej supeeer sa tesiiim teda s tebou..uplna paraada ze vam to schvalili a teda ze nemusite cakat dalsi mesiac..paraada...no hej psych. je psych. pokial to nebude v poriadku tak je toto snazenie zbytocnee...byvanie do augusta urcite nevybavime..chceme stavat domcek ale nevieme sa zhodnut kde to bude..aj to ma dost vycerpava...tak nie to ze este musime byvat tu so svokrovccami...
@acerka11 no praveze nehovorila nejakych uspesnnostiach pretoze je to len velmi kratko na trhu je to taka novinka....ale tak za vyskusanie nic nedam ...sme sa inak dohodli na ze pockame este do augusta...citim to tak hlavne ja inak by ma poslala na test ci mam priechodne vaj. a keby ani tam nebol problem tak by bola dalsia alter. ze môj organ. zabija kmanzelikove spermie ale to dufam je zbytocnee robit taky test ..ze to nie je pravda...tak teraz cakame do toho augusta co bude....ja sa teraz chcem sustredit hlavne na to nase spolocne byvanie aby sme co najskôr uz odisli tuto od svokrovcov..bo mi to na psych . velmi nepomaha
@veeeron myslim ze rozmyslas spravne.....aj co sa tyka liecby a aj toho odchodu od svokrovcov......to robi urcite vela......ja som si tym presla tiez....byvali sme 4 dospeli v dvojizbovom byte a z toho bol jeden psych chory......po rokusme museli prec lebo by sme psych. chori boli vsetci......velmiti rozumiem a dufam ze sa do svojho dostanete cim skor
@veeeron no to ano to su nervy tomu verim my nastastie byvame sami aj ked iba v 2+KK ale staci a bude stacit aj ked bude babatko a ked tak potom poriesime nieco vacsie.ale hlavne ze sme sami 🙂 neboj podari sa mozno date doporiadku byvanie a nastahujete sa a šup prvy mesia ze aha ja som tehu 🙂 🙂 no som stastna aj ja uvidime co povie zajtra 🙂 🙂
@acerka11 ked stupne, alebo zostane tak, ako je, stale je to ok. Tieto vykyvy su uplne normalne, neboj 🙂 juuuj, bodaj by ti to vyslo tento mesiac 🙂
@acerka11
@11miuska11
suhlasim baby s vami,aj mna chytilo to meranie 🙂 a vlastne najlepsie na tom je presne ako hovorite,ze clovek viacmenej vie na com je priebezne a nerobi si MEGA nadeje a potom zrazu MS alebo negativny testik :(
mne BT sice klesla :( ale tak uvidime no.idem aspon zajtra na krv Dr a zaujima ma specialne progesteron..
vy este mate sance obe! A mius musi najprv dockat tej ovulky ze ano 🙂
@zuzuzu30 No ved toto, ze mius este na ovulku musi pockat 😀 😀 😀 ale vyskocila mi dne BT na 36,7 , tak dufam, ze to ovu nie je. Mohla by prist tak o tyzden 😉 ako keby som si vyberat mohla. heh 🙂 ale uprimne, uspokojila by som sa aj s anovulacnym cyklom pre tentoraz, keby pride MS do tyzdna 😀 Ukaz nam svoj grafik, ja osobne som veeelmi zvedava 😉 acerkin graf pozorujem kazde rano ako prvy, lebo je na najlepsej ceste 😅
@11miuska11 no naprd co vam poviem..
Baby co si o tom myslite? http://m.womenzone.cz/uzivatelka/astridrauda
@mon777 no tak to vyzera nadejne 🙂 ja som len 22 DC http://www.fertilityfriend.com/home/42ee92 ... skus testnut zajtra 🙂
@zuzuzu30
@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@veeeron
@lucianellamartin
Ahojte babule. Vcera vecer som sa vam neozvala, nechcelo sa mi vsetko rozpisovat, ale SOM NAZIVE 😉 a po operacii. Take neprijemne, chodim po byte zohnuta, obmedzeny pohyb. Dnes mam naordinovanu lahku stravu este, vecer uz konecne si dam masko na stave a zemiakove pyre, tak sa tesim velmi. Aj take comoladky som jedla konecne vcera, lebo ja bez sladkosti som tie dva dnit trpela. 😉 .pozrite si kazda postu 😉 , idem vam napist ...
A vy babuleco mate nove? ako postupujete? 🙂
@lenkaa33 Leňulka tak mi uvidíme či nepríde v nedelu hnusoba...V noci som sa zobudila na bolesť krížov čo u mňa nie je normálne. Mám príznaky už 4 dni, ako keby mám hnusobu a nič taký tlak mám na spodu. Priateľ tvrdí, že prsia sa mi zväčšili a vraj som v tom ale čakám a dosť sa bojím čo bude. Oddychujem čo to najviac ide a len spím a spím. Hororové sny mám ako nikdy ani scenarista by také niečo nevymyslel 😀 uvidim ale modlim sa nech neprííííííde 🙂
@lucianellamartin woooow, ja si myslim, ze si teho a nepride MS!!! postupne tu vsetky budememat babatka, a ty mozno to nacnes a predas stafetu a budemesi ju podavat postupne, vsetko sa pekne vyvija u vsetkych, postupujeme kroky k baabtku, takze len otazka casu. Ja mam ozaj tusaka, ze tento mesiac tu budu na fore // od niekoho a mam tusaka, zesi to ty .... a mozno este niekto hmed za tebou tento mesiac alebo druhy cyklus ... fakt ..... Som rada, drzim palce, nech ta len bolia krize, to vraj bolieva, bud rada zbolesti 😀
@lucianellamartin luciii...to znie viac, nez dobre. Drzim palec silno!!!! Prelom to tu cele a posli tehu virusiky 😀
@lenkaa33 Ahoj lenka, no ja nemam nove nic, som 30DC podla BT uz 2 krat pokus o ovulku, ale sono nepotvrdilo a ani nasledna BT nakoniec nie, tak stale cakam na ovulku 🙂 Uz len 15 dni a ak sa zopakuje minulomesacny scenar, tak bude ovulka na 45DC a prvy raz budeme mat cukrovanie cez ovulku!!! tak som zvedava, ze ci sa nam postasti 🙂 Inak, potesila by som sa aj anovulacnemu cyklu, keby bol kratsi ako 60 dni..hmm. Ved uvidime.
@lenkaa33 Moje som rada ja vytrpím aj celé noci hore v bolestiach len nech to je dobre a nech je všetko ako má byť. Škoda, že do toho svojho tela nevidíme...Po minulom mesiaci nič nepodceňujem a snažím sa čo najviac oddychovať. Takže kľudne nech aj celý človek bolí ak to má bábatku pomôcť. A verím, že máš pravdu a MS nepríííííde!!!! 🙂 Ak by vám to kočenky moje pomohlo veľmi naozaj veľmi rada to tu prelomííííííím ale to už zostáva len na drobčekovi či sa zabýva 🙂
@11miuska11 Moja veľmi rada to tu prelomím a pošlem neeeeekonečne veľa tehu vííírusikov ak to víde 🙂 Ďakujem veľmi pekneeeeeeeee 🙂

@veeeron ahoj.....no uz som otom nieco pocula ale netusim ci to zabera......dufam ze to nieje len marketingovy tah......povedala ti aj dr. o nejakych statistykach uspesnosti?......drzim ti velmi palceky aby ti to pomohlo a kazdej ktora to uziva......ved mozno aj ja razk tomu dojdem