Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova a za chvíľu sa aj my pridáme k tehuľkám 🙂
baby robila som si rano test a druha ciarka bola taka slabuucka, dost som sa potesla ale teraz sa mi zda ze sa mi spustaju kramy, je to mozne ?
Moze mat v zaciatkoch tehotenstva boliet v podbrusku?
@purina12345 takže tak do pol ôsmej, no ale bude sa to dať zjesť že? 😖
@natalinda88 no tak to maš jasne moja 😀 😀 😀
@vardzikova ahojky, kolky DC si? tu sa pise o 106, ze nestiham vsetko citat 😅 😅 😅
babyyyy zas ste tu kolko popisali 😀 dnes som sa dozvedela nejaku novinku na nete, neviem uz kde to bolo, ale tam pisali, ze vela zien je najviac plodnych v prvy den vzostupu teploty, takze sup sup, nato, snazilkovat aj den po ovu 😀
@bubacik5 dnes som 29 DC 😀 a ty?
@momamo ahoj mojka 😀
@vardzikova ahoj draha nhoo ako co nove..??? Testovala si ..?? Ja som zase dnes kukni v albume, sa vytesujem🙂
@vardzikova ja som 22 DC zatial. a ako to s tebou vyzera? kedy mavas mrchu?
@momamo 😉 🙂 nove ešte nič, včera mala prisť mrcha ale zatiaľ neprišla 😀 😀 😀 😀 ešte som netestovala pre istotu , ale na tvoj testik idem pozrieť 🙂 aky si dnes mala dnik?
Ahojte, mám v sebe 2 punče a dva chleba s cibuľou 🙂 kúpila som manžovi darček a pekne popoludnie je za nami 😀 Vidím, že tu máme nove tvare, vitajte 😉
@bubacik5 tak mrcha mala prisť už včera 😖 ale ešte neprišla tak čakam 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@vardzikova tak to ma tesi ze neprisla a ako sa citits..??? Kedy sa chystas testnut??? Tak cudny cely den sa mi chcelo spat a miestami som bola naladova ale celkom fajn a co ty ..???
@lyfuska držim pršteky aby ti to vyšlo 😉 🙂
@vardzikova radsej necakaj az tak za 9 mesiacov 😀 😀 😀
@momamo tak aj mna teši že neprišla včera som ešte vypila dve pohare červeného vina že už ked to ma prisť tak nech to príde ale zatiaľ nič 😀 😀 😀 niekedy mam pocit že už to namna lezie a inokedy ani náznak, neviem kedy mam testovať .. ked testovala som v nedelu ale vyšiel negativny tak sa nechcem stresovať počkam ešte do piatku a ak nepride tak potom testnem .. 😎 tak maminky naladove byvaju veľmi často mojka 🙂 musiš si nato pomaličky zvykať ,, no a čo už ste to povedali vašim? ja sa mam celkom v pohodke, momentalne pozeram telku a manželik akosi zaspal, takže mam veeeľa času na dopisovačky 😀
@bubacik5 jooooj tak to by som veľmi rada ,,, a ty čo mysliš že to tentokrát vyšlo? 😉
Baby tie ľanové semienka niesú až také zlé čakala som niečo oveľa horšie len nechapem kôli čomu si ich predtým musime namočiť do vody aby zmekli? 😀
@natalinda88 : ahoj, tiez pekne vitam a mrzi ma ,ci mste presli..dufam,ze vas uz cakaju len same radostne udalosti a najlepsie cim skor 🙂
@vardzikova : ked som dobre pochopila,tak sa namacaju, aby sa uvolnil ten slizzzzz 😝 😝 😝 🙂 🙂
ahojte, vítam nové členky klubu 🙂 a tým (ne)čakajúcim na mrchu prajem, nech nechodí 🙂 mne sa močia semiačka a už som dnes merala teplotu, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

@lucecita ďakujem a podobne prajem, nech to čoskoro vyjde. 🙂