icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

natalinda88
13. dec 2011

@lucecita ďakujem a podobne prajem, nech to čoskoro vyjde. 🙂

natalinda88
13. dec 2011

@vardzikova a za chvíľu sa aj my pridáme k tehuľkám 🙂

lyfuska
13. dec 2011

baby robila som si rano test a druha ciarka bola taka slabuucka, dost som sa potesla ale teraz sa mi zda ze sa mi spustaju kramy, je to mozne ?

madzik
13. dec 2011

Moze mat v zaciatkoch tehotenstva boliet v podbrusku?

vardzikova
13. dec 2011

@purina12345 takže tak do pol ôsmej, no ale bude sa to dať zjesť že? 😖

vardzikova
13. dec 2011

@natalinda88 no tak to maš jasne moja 😀 😀 😀

momamo
13. dec 2011

@lyfuska ahoj je to krv alebo len hnedy vytok ...??

lyfuska
13. dec 2011

@momamo ahoj, no je to zatial nieco take mezi :(

bubacik5
13. dec 2011

@vardzikova ahojky, kolky DC si? tu sa pise o 106, ze nestiham vsetko citat 😅 😅 😅

lyfuska
13. dec 2011

@momamo a test vyzeral ako n tvojej 3tej fotke co mas album testiky 🙂

gelinka75
13. dec 2011

babyyyy zas ste tu kolko popisali 😀 dnes som sa dozvedela nejaku novinku na nete, neviem uz kde to bolo, ale tam pisali, ze vela zien je najviac plodnych v prvy den vzostupu teploty, takze sup sup, nato, snazilkovat aj den po ovu 😀

momamo
13. dec 2011

@lyfuska a aky test si si robila ...?? Mozem byt v klude tehu a ten vytok znamena uhniezdovanie ...

lyfuska
13. dec 2011

ufff to uz ani neviem ale bol to taky isty pasik ktory sa len namosl do mocu ak tam as aj ty. takze ste menusim zufat?
@momamo

momamo
13. dec 2011

🙂 @lyfuska podla mna nezufaj ... a skor si myslim ze si tehu a kedy si si ho robila ..?? Lebo najblizsie by som odporucila mamatest s citilivostou 10 ..Velmi drzim palce a daj vediet ako si dopadla .. Neda sa ti aj teraz niekde kupit??

vardzikova
13. dec 2011

@bubacik5 dnes som 29 DC 😀 a ty?

vardzikova
13. dec 2011

@momamo ahoj mojka 😀

momamo
13. dec 2011

@vardzikova ahoj draha nhoo ako co nove..??? Testovala si ..?? Ja som zase dnes kukni v albume, sa vytesujem🙂

bubacik5
13. dec 2011

@vardzikova ja som 22 DC zatial. a ako to s tebou vyzera? kedy mavas mrchu?

vardzikova
13. dec 2011

@momamo 😉 🙂 nove ešte nič, včera mala prisť mrcha ale zatiaľ neprišla 😀 😀 😀 😀 ešte som netestovala pre istotu , ale na tvoj testik idem pozrieť 🙂 aky si dnes mala dnik?

fifitko25
13. dec 2011

Ahojte, mám v sebe 2 punče a dva chleba s cibuľou 🙂 kúpila som manžovi darček a pekne popoludnie je za nami 😀 Vidím, že tu máme nove tvare, vitajte 😉

vardzikova
13. dec 2011

@bubacik5 tak mrcha mala prisť už včera 😖 ale ešte neprišla tak čakam 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

momamo
13. dec 2011

@vardzikova tak to ma tesi ze neprisla a ako sa citits..??? Kedy sa chystas testnut??? Tak cudny cely den sa mi chcelo spat a miestami som bola naladova ale celkom fajn a co ty ..???

vardzikova
13. dec 2011

@lyfuska držim pršteky aby ti to vyšlo 😉 🙂

bubacik5
13. dec 2011

@vardzikova radsej necakaj az tak za 9 mesiacov 😀 😀 😀

vardzikova
13. dec 2011

@momamo tak aj mna teši že neprišla včera som ešte vypila dve pohare červeného vina že už ked to ma prisť tak nech to príde ale zatiaľ nič 😀 😀 😀 niekedy mam pocit že už to namna lezie a inokedy ani náznak, neviem kedy mam testovať .. ked testovala som v nedelu ale vyšiel negativny tak sa nechcem stresovať počkam ešte do piatku a ak nepride tak potom testnem .. 😎 tak maminky naladove byvaju veľmi často mojka 🙂 musiš si nato pomaličky zvykať ,, no a čo už ste to povedali vašim? ja sa mam celkom v pohodke, momentalne pozeram telku a manželik akosi zaspal, takže mam veeeľa času na dopisovačky 😀

vardzikova
13. dec 2011

@bubacik5 jooooj tak to by som veľmi rada ,,, a ty čo mysliš že to tentokrát vyšlo? 😉

vardzikova
13. dec 2011

Baby tie ľanové semienka niesú až také zlé čakala som niečo oveľa horšie len nechapem kôli čomu si ich predtým musime namočiť do vody aby zmekli? 😀

delideli
13. dec 2011

@natalinda88 : ahoj, tiez pekne vitam a mrzi ma ,ci mste presli..dufam,ze vas uz cakaju len same radostne udalosti a najlepsie cim skor 🙂

delideli
13. dec 2011

@vardzikova : ked som dobre pochopila,tak sa namacaju, aby sa uvolnil ten slizzzzz 😝 😝 😝 🙂 🙂

kikaneu
13. dec 2011

ahojte, vítam nové členky klubu 🙂 a tým (ne)čakajúcim na mrchu prajem, nech nechodí 🙂 mne sa močia semiačka a už som dnes merala teplotu, aha: http://www.fertilityfriend.com/home/389913