icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

gelinka75
16. dec 2011

@katuska54 drzim palce a oni vam nacasovali ovu? ci ako

spula22
16. dec 2011
katuska54
16. dec 2011

zatial ma len sledovala sonom a dala termin kedy mame sexikovat.tak sme sa toho drzali a zatial ta mrcha neprisla. sice ja mam nepravidelny ciklus,ale za posledne tri mesiace som mala 31dc. a teraz to je 3 dni co akoze meska.tak cakam co bude

eri28
17. dec 2011

caute baby uz sa mi pomaly spusta, to asi tou antikoncepciou, jak v lete na saniach, ta mrcha, rozmyslam, ze uz si ju na dalsi mesiac nenasadim, asi zavolam dokimu, ze aky ma nazor 😉 , inac jupi do robotky aj ked nakapata 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
17. dec 2011

@katuska54 a na ktory DC ste sa mali snazilkovat? mozno si ozaj tehotna 🙂

gelinka75
17. dec 2011

@eri28 radsej si ju nechaj mozno ti to tam dole ukludni a uz nebude problem 🙂

kikaneu
17. dec 2011

@gelinka75 ahoj, tak čo? už sa tá ovu blíži či stále nič?

purina12345
17. dec 2011

@gelinka75 ahoj, a povedali ti niečo že kedy bude ovula?

bubacik5
17. dec 2011

Dobre ranko babenky, moj graf je http://www.fertilityfriend.com/home/393359
este stale mi program nezvyraznil ovu 😠 😠 😠

lucecita
17. dec 2011

dobré ránko, tak ja som to večer neprehnala s pitím, mala som len dva pohárky vínka a asi tri štyri vodky 😀 😀 😀 náladu mi vylepšil manžel, ktorý mi zavolal, že mu volal kamarát, ktorého mama pracuje na patológii, kde mi vyšetrovali vzorky z prsníka a som v PORIADKU, je to nezhubné, len nejaké uzlinky, čiže som happy a s dievčatami sme to patrične aj oslávili 😀 😀 😀 😀 😀 dnes ráno vyzerá môj graf takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 , takže mrcha je očakávaná, len sa ešte neprejavila ani len špinením...čiže Vianoce budú pravdepodobne bez snažilkovania 😠 😠

aknedz
17. dec 2011

@vardzikova aha, ja som si to zle precitala 😀 prepac...mozes byt kludna urcite sa coskoro zadari 😉 my sme uvazovali nad menami uz davnejsie aj s manzelom, ked by bol chlapcek tak asi Daniel a ked dievca, tak Marianna...ale to je este len v takej rovine uvazovania predosleho, vsetko sa este moze zmenit 😀

lucecita
17. dec 2011

a už aj špiním...tak ešte nie je stratené prvé podstromčekovo vianočné snažilkovanie 😀 😀 😀 tak rýchlo mrchaňa, skonči už 😅 😅 😅

maja367
17. dec 2011

@anlady ahoj my sa teraz tiez začiname snazit ... drzim prsty 🙂

nikinka1111
17. dec 2011

@lucecita takže sa pekne cez sviatky budete snažiť. romantika 🙂 🙂 🙂 🙂

gelinka75
17. dec 2011

@purina12345
@kikaneu hej blizi sa ovu, ale presne na tej strane praskne vajce kde nemam vajcovod ☹ takze tento mesiac zas nic, no co vam poviem je to bieda

lucecita
17. dec 2011

@gelinka75 mojka, ako vieš, že práve na tej strane ti to praskne?

gelinka75
17. dec 2011

@lucecita pozerali mi to na ovu, ukazovala tam folikul, ze ma 2,2 cm ☹ takze tento cyklus zas nic, ale beriem to zatial sportovo, ved v januari su dalsie vysetrenia a potom navrhnu ako to ideme riesit, tak snad coskoro a medzitym sa budeme snazit, len ma stve, ze ovulujem do prazdna 😠

gelinka75
17. dec 2011

@lucecita som rada, ze tvoje vysetrenie je v poriadku, takze vidis, budes mat pekne vianoce, len este aby ta mrchana naprisla 😝

lucecita
17. dec 2011

@gelinka75 to áno, to je škoda...vy ste boli v tom car, že? a ako to tam dopadlo, som to nezachytila...ja práveže cítím vždy cez ovu ten pokazený vaječník, teraz som tak trošku cítila aj ten pravý, ktorý je v poriadku, ale aj tak z toho nič nie je....no nevadí, nejdem sa obesiť 😀 😀 😀 pokračujeme ďalej, ja viem, že u mňa je to "beh" na dlhšej trati, tak som s tým zmierená, len vždy je tu mierne sklamanie, keď dôjde mrchaňa...ale aspoň budeme mať krásny Štedrý večer...prvý spoločný, prvý manželský a možno v tomto cykle aj prvý snažilkovací 😵 😵

gelinka75
17. dec 2011

@lucecita dopadlo to fajn, zatial nic neviem, lebo v januari musim ist na krv a muzovi spravia spermiogram az potom budeme vediet co s nami spravia, ale jedno je iste, idu mi poriesit tu cystu a priechodnost, podla toho sa potom uvidi asi aky postup budeme mat, dnes na mna dolahla nejaka depka ☹

lucecita
17. dec 2011

@gelinka75 nedepkuj moja...o týždeň sú Vianoce, hlavu hore, oki? všetko bude v poriadku...takže ti spravia laparku a potom prefuky či ako sa tomu hovorí?

gelinka75
17. dec 2011

@lucecita este neviem, najradsej by som bola keby to spravili len pod ultrazvukom a nie laparku, ale dr. rozhodne, tak uvidime, dnes ma vsetko stve, aj vianoce 😠 😀

katuska54
17. dec 2011

@gelinka75 som sklamana,mrcha dnes prisla. Tak zacneme znova snazilkovat na vianoce.

lucecita
17. dec 2011

@gelinka75 ahaaa a ešte ja ti ich aj pripomeniem 😀 😀 😀 tak opravujem : mojaaa, nedepkuj, som tu predsa ja 😀 😀 😀 😀
držím palčeky, nech to dopadne dobre, budem na teba myslieť 😉 😉 mňa po Novom roku tiež dačo také čaká..

kikaneu
17. dec 2011

@gelinka75 och, tak to máš smolu tento mesiac, no neboj nič, hlavne, že to už idú lekári nejak riešiť....aj nás to čaká v januári 😉

gelinka75
17. dec 2011

@lucecita
@kikaneu baby dakujem za podporu, hej ved ja som rada, ze to uz riesime, len este bude treba dlhsie cakat 😖 aj to ma stve, ze sa mi nechce upratovat a musim 😀 😀 najradsej by som si lahla spat, no co vam poviem 😝

lucecita
17. dec 2011

@gelinka75 @kikaneu ...je to super, ako si tu navzájom všetky pomáhame a povzbudzujeme sa, mne to veľmi pomáha a každú voľnú chvíľku som tu 😉 😉 😉 o tom upratovaní ani nehovor, ja som bola s mangelkom na spovedi a teraz ma čaká niekoľko okien...tak idem na to, až to mám čím skôr za sebou a môžem sem znova nakuknúť 😉 😉 😉

kikaneu
17. dec 2011

@gelinka75 no, mne neprišiel študent na doučovanie, tak sa vytešujem a upratať mi treba už len kúpeľnu a schodisko 🙂 pohodička, to spravím večer, lebo o hodinku ideme na spoveď, tak sa mi už nechce začínať 🙂

kikaneu
17. dec 2011

@lucecita nech ti tie okná rýchlo ubúdajú 🙂

gelinka75
17. dec 2011

@lucecita aj mna caka velke dvojokno a balkonove dvere plus kopec upratovania 😠 potrebujem upratovacku a to vazne 😀 😀