icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

nativanativa
30. okt 2011

@purina12345 neviem micka , nechavam to na nahodu ....

purina12345
30. okt 2011

@nativanativa no čo ty vieš možno sa už rodí zázrak 😵 easy easy

nativanativa
30. okt 2011

@purina12345 fuuuha , otvorime champagne 😵 😵 😵

purina12345
30. okt 2011

@nativanativa no jasnééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
aj ty máš niekedy taký pocit že ten cykus trvá niekedy nekonečne kým sa človek dozvie verdikt?

nativanativa
30. okt 2011

@purina12345 micka , pri mojom stasti........., uvidis ze cervena mi zaklope na dvierka 😀 😀 😀

purina12345
30. okt 2011

@nativanativa no počkaj bude poľadovica, šmykne sa, padne a ostane v garáde do leta 😀

nufficek
30. okt 2011

caute 🙂) my tiez teraz na zimu zaciname 🙂) tak uvidime ako sa zadari... ktory mesiac bude ten vyvoleny 😀D

nativanativa
30. okt 2011

@nufficek no to som teda zvedava , kto bude tento mesiac bodovat 😉

nufficek
30. okt 2011

veru aj ja.... v utorok uvidime, ci sa aj tento mesiac nezadarilo... lebo nieco sa "smyklo" 😀 mno nemyslim si, neviem, stale mam taku nejaku predstavu, ye az take jednoduche to nebude... kiez by ale bolo...

mima1983
31. okt 2011

@kate27 dakujem velmi pekne a budem ti drzat palceky! mne tiez tyzden pred mrchou zacali boliet prsia ale u mna to bolo nezvycajne, pretoze mna nikdy predtym pred mrchou ani pocas nej prsia neboleli.... tak to uz som zacala maalinko tušit 🙂

savinka1
31. okt 2011

Ahojte prvosnažilky 🙂. Rada by som sa k Vám pridala, keďže sa druhý mesiac snažíme o baby. Momentálne som na malých vážkach...23.10 som mala ovulku a mrchá má prísť 7.11. Už niekolko dní pociťujem tlak na podbrušku a bolesti pŕs ( skôr to pociťujem ako vnútorný tlak), pred dvomi dňami sa k tomu pridali aj bolesti krížov. Meriam si aj BT, pričom ked prišla ovulka zvýšila sa mi na 36,9 a včera mi vyskočila na 37,2, dnes 37,0. Čo vy na to? Mohla by som byť tehula? Alebo už dávam konšpiračnú teóriu 😝 (Kedy by malo zmysel robiť test? )

mima1983
31. okt 2011

@savinka1 podla mna na test mas este cas..... ja neviem kedy som mala ovulku, ale prvy test som si robila na 30DC, pricom cyklus som mala 27-29 ....

savinka1
31. okt 2011

@mima1983 čiže až ked sa nedostavila mrcha 😉 Asi to bude najideálnejší stav, aby som nebola sklamaná...týžden vydržím. Btw. blahoželám Ti 🙂

lucecita
31. okt 2011

bre ranko z prace 😀 ja mam asi od rana ovulku, pretože mám bielkový výtok...som v práci, máme inventúru, čiže domov sa dostanem až okolo siedmej večer, hádam to stihneme 😀 😀 😀

gelinka75
31. okt 2011

ja si nebudem robit ziadny test, iba ak by som citila nieco fakt nezvycajne a bude mi to meskat...naco sa zbytocne stresovat pri negativnom teste? 😀 ako to vnimate vy baby

meyby
31. okt 2011

ahojte baby, preco kazda kalkulacka porodu mi vyhodi iny termin porodu, nerozumiem, pocita sa to podla poslednej menstruacie? 🙂

meyby
31. okt 2011

@gelinka75 ja som to tento mesiac presne tak urobila, necitili sa vobec ziadne priznaky tehotenstva, meskala mi mrcha 2 tyzdne....🙂 az ked mi prislo po 2 tyzdnoch meskania mrchy zle, a bolel ma zaludok, spravila som si test a tam dve krasne ciarky, ale prvy priznak prisiel az po 2 tyzdnovom meskani...a pokial som ani ja nic necitila tak som si povedala ze test nerobim...

gelinka75
31. okt 2011

@meyby ze vraj niektore zeny necitia vobec nic, neviem preco to je tak... ja som si ista, zeby som citila, ale ja vzdy nieco citim aj teraz ma picha pravy vajecnik a vcera lavy, to je ako na striedacku :D len aby ma hlava nebolela, lebo som strasne citliva, ozaj a na zaciatku sa nemozu ziadne lieky proti bolesti vsak?

meyby
31. okt 2011

@gelinka75 ja viem ze pocas cele tehu sa nesmu ziadne lieky....mna bolela hlava v sobotu a predychala som to, prestala sama boliet ...ja napriklad v tento mesiac som vobec nedufala zeby som mohla byt tehotna, skor iny mesiac ked som nebola, aj viac priznakov som mala, aj inak som sa citila, a predsa prislo to ked som to najmenej cakala... 😀

gelinka75
31. okt 2011

@meyby to je super, ale casto sa ze vraj stava co tu citam, ze ked najmenej cakas vtedy to pride, asi je lepsie necakat a nestresovat sa... 🙂 v dobrom zavidim a prajem ti to... ja si nemienim davat ziadne lieky, ale mavam niekedy migreny..tak keby k tomu prislo tak sa poradim s lekarom, dovtedy neriesim 😝

barushkaaam
31. okt 2011

@meyby a pred tym 2 tyzdnovym meskanim si si test nerobila? mne totiz menzes meska teraz tyzden, od minuleho piatka som mala priznaky prichadzajucej mrchy, ale aj tie uz presli a teraz nic tak neviem.. ☹

meyby
31. okt 2011

@barushkaaam nerobila som si test predtym, az kym mi meskala 2 tyzdne a zacal ma boliet rano zaludok, tak sla som do lekarne a kupila si test...a presne tak ako ty v case ked som mala dostat menstruaciu som sa citila akokeby som ju mala , myslim bolesti, ale menstruacia neprisla...aj to mi bolo divne, len som tomu nejak nejavila pozornost 🙂

kikaneu
31. okt 2011

@purina12345 bré ráno....tá moja teplota dnes klesla, ja už neviem ☹ pozri: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
a práve dnes som si uvedomila, že ten teplomer s dvomi desatinnými miestami je fakt potrebný, o chvíľu idem do mesta, tak ho skúsim zohnať

meyby
31. okt 2011

@gelinka75 aj ja som sa tu dost vela takych prispevkov docitala , a je to presne tak ako kocky pisu, ked to najmenej cakas vtedy to pride, a podla mna je to zo vsetkym tak nielen s tehotenstvom, ked sa na nieco just sustredis, tak ako naschval nie a nie dojst 🙂

gelinka75
31. okt 2011

@barushkaaam a citis nieco? prsia a tak?

barushkaaam
31. okt 2011

@meyby tak ja uz neviem....bud som ja blba, ale so mnou daco je ☹ dneska som 34 DC, test som si robila minuly stvrtok a nic na nom nebolo. Ako som vravela od minuleho piatka mam priznaky mrchy (najskor krce v podbrusku, potom za par dni akoby take ostre bodanie, ako keby mi niekto noz do brucha zapichol) a tento stvrtok, co bol som isla rano v buse a normalne sa mi tak zle z nicoho nic urobilo od zaludka, ze som myslela, ze vodicovi poviem nech zastavi...v auguste som bola na preventivnej prehliadke, vraj je vsetko ok, len mam vraj trosku zvetseny pravy vajecnik...nepovedal o kolko....moze byt meskanie sposobene tym? inak ako vravim nic ine nezistil....

barushkaaam
31. okt 2011

@gelinka75 hej, hej prsia mam od minuleho tyzdna bolestive a naliate...lenze mne sa vzdy zvacsia, ked mam dost mrchu, a potom splasnu 😀 u mna su velke prsia pred mrchou normalne.....ale teraz ked som si na ne siahla, tak ma stale bolia....aj uz fakt neviem ☹

gelinka75
31. okt 2011

@barushkaaam noo mas dost vela priznakov, co moze byt, ale aj nemusi...nie si prechladnuta? 😅 neviem, asi by som skusila dalsi test, ved uz mas odvtedy skoro tyzden

kikaneu
31. okt 2011

@barushkaaam ja by som na tvojom mieste urobila znova test a potom sa objednala k lekárovi.... 😉

barushkaaam
31. okt 2011

@gelinka75 nie, nie som chora....tymto to urcite nebude, lebo som naposledy bola chora tento rok v january 😎 ja sa skor bojim, ze test bude opat negativny a mrcha stale nedojde....a ked pojdem k dr, tak mi nieco zisti, preco cyklus mam taky rozhadzany aky mam ☹