icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

ywettka1
31. okt 2011

@anlady ahoj a robila si si test?? 🙂

purina12345
31. okt 2011

@delideli tak v podstate máš pravidelný, ináč to isté je aj u mňa, už nemávam taký kvalitný hlien odkedy sa snažíme, dokonca som objavovala aj spojivku ale spejmošky vedia prežiť aj v krémovom hliene
pri meraní sa dá len určiť kedy bola ovu 😖 preto je najlepšie v plodnom období mať pravidelne keksík každé 2-3 dni no a prvý deň cyklu sa určuje až keď sa spustí krvácanie, špinenie sa neráta do nového cyklu

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 no micka a pozri co sa dnes stalo...
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
ze huuuups ....

purina12345
31. okt 2011

@nativanativa no prosím a je to tu 😀 😀 😀 😀

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 co myslis ?? 😨 😕

gelinka75
31. okt 2011

znamena to, ze ak native stupla teplota dnes, tak vcera bola ovulka? 😅

ywettka1
31. okt 2011

@nativanativa ahoj a ako dlho sa szanite?

purina12345
31. okt 2011

@nativanativa progesteron spôsobuje zvýšenie teploty a ten sa tvorí: na mieste kde bolo uvolnené vajíčko sa tvorí žlté teliesko a začne sa tvoriť progesteron , takže tak nejak, už niesi v pivnici, idem teraz preč ale večer som zasa tu čauko zatim

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 hm , takze zase nist , asi buduci mesiac

nativanativa
31. okt 2011

@ywettka1 no prosim pekne 8 mesiacov

purina12345
31. okt 2011

@nativanativa práveže naopak!!!!!!!!!!!

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 ale nieeeeee ........ ver tomu , ze u mna klope cervena , sice neviem kedy , ale pride 😝 😝

delideli
31. okt 2011

@purina12345 : dakujem (esteze ta tu mame 🙂 ), idem si opravit graf,lebo ja som ako prvy den znacila uz od toho spinenia (a potom som sa divila ,ze mi ho nechce zobrat, tak som tam dala light.. 🙂 )

purina12345
31. okt 2011

@nativanativa ja si len myslím že si práve mala ovu a do mrchy ak má prísť máš ešte čas 😝

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 no podla toho , co tu hovorite , by som mala asi vcera ovu .... cize cervena by mala prist 14 novembra , to je ale pekne dlhy cyklus ....mozno pride aj skor 😉 😉 😉

purina12345
31. okt 2011

@nativanativa uvidíš, môže byť že budeš mať 12 dňovú lutálku, uvidíš ako bude alebo 9 mesačný cylus 😎

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 ja to vidim na cervenu .... , neverim nicomu ..... 😝 😝 😔

nativanativa
31. okt 2011

@purina12345 a dokonca dnes rano som si merala az s 2 teplomermi , pouzila som prvy digitalny a nechcelo sa mi verit , tak som pouzila aj ten klasicky ortutovy a vsade to bolo rovnake 😲

delideli
31. okt 2011

baby, co ste pouzivali ovu testy, neviete co znamena,ak sa mi na pruzku na 4.den testovania objavila aj druha ale iba slvetlucka ciarka?v navode pisu,ze je test stale negat.,ale mohlo by to znamenat,ze sa ovu blizi,alebo je to len nahoda?

jorgie
31. okt 2011

Ahojte snazilky 🙂 ja som tu par dni nebola a veru budem mat co robit kym si vas tu docitam 😀
ja som dnes 9DC .....takze najblisich 10 -12 dni sa budeme poctivo snazilkovat 😝 😀
@maybe Gratulujem!!!! prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie.

kikaneu
31. okt 2011

@purina12345 určite, dnes som nakoniec bola len v tej lekárni čo minule, tak som len kúpila ďalšiu krabičku vitamínu E a teplomer som ani nepýtala....možno objednám z netu a nemusím behať po lekárňach....normálne sa prvýkrát po dlhom čase teším na tú mrchu 🙂 ak teda príde 😉 lebo snažili sme sa poctivo 😝

gelinka75
31. okt 2011

no my sa budeme snazit aj dnes, lebo 2 dni sucho a pred hodinou sa zo mna zacalo liat :D to nechapem...rano si meriam teplotku

gelinka75
31. okt 2011

@kikaneu a ten vitamin E je kvoli comu dobry? ja som zacala prave brat len kyselinu listovu

kikaneu
31. okt 2011

@gelinka75 Je dôležitý pre prevenciu samovoľných potratov, má účinok na plodnosť a potenciu. Podporuje činnosť pohlavných žliaz....to som našla na googli, ale čítala som v nejakej diskusii, že dosť veľa žien po jeho užívaní otehotnelo-no ktovie či to má ozaj účinok alebo je to len taký placebo efekt 🙂....a však je to len vitamín 🙂 uškodiť nemôže 🙂 aj ja už papám kys. listovú 🙂

gelinka75
31. okt 2011

@barushkaaam @kikaneu dakujem kocky, uz som si to vygooglila...noo asi vykupim najblizsie lekaren 😀

kikaneu
31. okt 2011

@gelinka75 🙂 my to papáme s manželom obaja 🙂 takže sa nám rýchlo míňa 🙂 to Ečko 🙂

gelinka75
31. okt 2011

@kikaneu aha vidiis, to bude aj pre draheho 😀 to ma nenapadlo 😎

kikaneu
31. okt 2011

@gelinka75 no, vraj je veľmi dobrý na životaschopnosť tých malých bojovníkov 😀 čítaj ak chceš: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

gelinka75
31. okt 2011

@kikaneu no len ci mi to ecko nebude zbytocne 😅 jem vsetky polozky co su tam 😀 len mlieko pomenej