Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dobrú dievčatá, idem do postele 😉 😉 😉
dobrú dievčatá 🙂
@purina12345 krasne ciarocky 😀
dobru nocku dievcata 🙂
@natalinda88 ako prvé zadaj do kalendáriku ms, keď klikneš na dátum otvorí sa ti tabuľka a stačí keď tam vyplníš iba krvácanie aké si mala silné, teplotu ani ostatné nemusíš, potom si zadaj teplotu ak si si už merala ak nie zajtra si klikni na dátum a do prázdneho okienka zadaj teplotu a oddeš ju čiarku alebo bodkou, keby niečo píš IP 😉
@purina12345 krasnucke ciarocky a veru dost skoro ti take jasne vyskocili 😉 co som citala,tak baby pisali,ze tak 5 dni meskania a vtedy si robili...inak aky test pouzivas?
je mozne, aby som podla tohto grafu mala ovulku uz tak skoro po menzese ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Simona.D/gra...
@micak ja mám pocit,že tá ovulka prichádza čím ďalej,tým skôr,ja som 11DC a podľa všetkých príznakov by mala byť ovulka už tu...sa čudujem,že sa nedarilo otehotnieť,keď som si len podľa cyklu rátala,že v polovici býva ovu a to už bolo hádam aj dávno po 😀 takže uvidíme,čo tento mesiac,či zamiesime na malého muffiniaka alebo muffinku 😠
@micak myslis kolko dnove mam,pravidelnost a tak? no po vysadeni ATK pred rokom v oktobri som mala kazdy mesiac 31dnove,potom klesli na 29 a uz sa to tak striedalo,ale medzi tymi 28-31 dnami sa to pohybuje...inak,prosim ta,co je PCO,mierne sa tu v tych skratkach este neorientujem,aj ked tu uz nejaky ten den som 😀 nejako som fora neriesila,no uz aj na mna prislo 😀
ahojte, dnes bola moja teplota ráno zas 36,7 C ako včera, som 11 DC.... zbehlejšie dievčatá - je to OK? včera som si robila ovu test a bola len jedna čiarka 😒
dobre rano dnes volno a potpm robime vkuse asi do 2. januara ☹
tento mesiac mam fakt skakavy graf 😀 😝 zazracny http://www.fertilityfriend.com/home/38a231
ahojte...baby ako sem dám graf z fertilityfriend?....aby sa to tu zobrazilo?díky 😉
@vardzikova aj ja si take prosim 😉
Dobre ranko babenky
@mattuliatko30 cauko, napravo hore na stranke fertilitifriend mas Sharing, potom kliknes na Get code a vyhodi ti link na tvoj graf
@azzura dobre ranko 😉
Čaute lasky 😀

@kikaneu aj som si myslela, ale pre istotu som sa spýtala 😀 😀 😀 ale už je v sprche
@gelinka75 myslíš, že by sme mali ďalšiu tehu? @kikaneu ktorý DC si?