icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
28. dec 2011

@kikaneu aj som si myslela, ale pre istotu som sa spýtala 😀 😀 😀 ale už je v sprche
@gelinka75 myslíš, že by sme mali ďalšiu tehu? @kikaneu ktorý DC si?

kikaneu
28. dec 2011

@lucecita som síce už 20DC ale ovu bola asi len na 18DC....to je ešte skoro na zahniezďovanie, či?

lucecita
28. dec 2011

@kikaneu no podľa mňa áno...no ale čo my vieme? môže to aj byť tak 😉 😉

kikaneu
28. dec 2011

@lucecita 🙂 no uvidíme časom 🙂

lucecita
28. dec 2011

dobrú dievčatá, idem do postele 😉 😉 😉

kikaneu
28. dec 2011

@lucecita dobrú aj tebe 🙂

kikaneu
28. dec 2011

dobrú dievčatá 🙂

lucecita
28. dec 2011

@kikaneu dobrú mojka 😉

spula22
28. dec 2011

@purina12345 krasne ciarocky 😀

spula22
28. dec 2011

dobru nocku dievcata 🙂

purina12345
28. dec 2011

@natalinda88 ako prvé zadaj do kalendáriku ms, keď klikneš na dátum otvorí sa ti tabuľka a stačí keď tam vyplníš iba krvácanie aké si mala silné, teplotu ani ostatné nemusíš, potom si zadaj teplotu ak si si už merala ak nie zajtra si klikni na dátum a do prázdneho okienka zadaj teplotu a oddeš ju čiarku alebo bodkou, keby niečo píš IP 😉

vavenecka
28. dec 2011

@purina12345 krasnucke ciarocky a veru dost skoro ti take jasne vyskocili 😉 co som citala,tak baby pisali,ze tak 5 dni meskania a vtedy si robili...inak aky test pouzivas?

micak
28. dec 2011

je mozne, aby som podla tohto grafu mala ovulku uz tak skoro po menzese ?
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Simona.D/gra...

vavenecka
28. dec 2011

@micak ja mám pocit,že tá ovulka prichádza čím ďalej,tým skôr,ja som 11DC a podľa všetkých príznakov by mala byť ovulka už tu...sa čudujem,že sa nedarilo otehotnieť,keď som si len podľa cyklu rátala,že v polovici býva ovu a to už bolo hádam aj dávno po 😀 takže uvidíme,čo tento mesiac,či zamiesime na malého muffiniaka alebo muffinku 😠

micak
28. dec 2011

@vavenecka a ako si na tom celkovo s cyklami ? ja mam este k tomu PCO, takze sa snazim liecit a snazit zaroven..

inak / hlavne, ze zistis ci a kedy mas ovulku, zrejme je jedno kedy. aspon uz budes vediet, kedy sa treba snazit 😉

vavenecka
28. dec 2011

@micak myslis kolko dnove mam,pravidelnost a tak? no po vysadeni ATK pred rokom v oktobri som mala kazdy mesiac 31dnove,potom klesli na 29 a uz sa to tak striedalo,ale medzi tymi 28-31 dnami sa to pohybuje...inak,prosim ta,co je PCO,mierne sa tu v tych skratkach este neorientujem,aj ked tu uz nejaky ten den som 😀 nejako som fora neriesila,no uz aj na mna prislo 😀

micak
28. dec 2011

@vavenecka super, hlavne, ze menzes bol...postupne si ho len upraces.
je to syndrom polycystickych vajecnikov - vajecniky maju hrube steny a nepraskaju mi foliky...
ja tiez uz som teraz celkom dost na forach. vela veci som sa dozvedela 🙂

vavenecka
28. dec 2011

@micak jj,veru,hlavne ze je,aj ked by som bola rada,keby uz neprisiel 🙂 juj,tak to mas veru este o to stazene,ale zas zastavam nazor,ze treba mysliet pozitivne a vsetko sa podari 😉 je to tu fajn na tych forach,od kociek sa clovek vselico dozvie...inak kolko uz snazilkujete?

fifitko25
29. dec 2011

ahojte, dnes bola moja teplota ráno zas 36,7 C ako včera, som 11 DC.... zbehlejšie dievčatá - je to OK? včera som si robila ovu test a bola len jedna čiarka 😒

gelinka75
29. dec 2011

@fifitko25 ahoj, hej je to ok, take podobne teploty mavam pred ovu 🙂 ale väcsina bab uz po ovu, ale na 11DC je nepravdepodobne ak mas dlhsi cyklus

eri28
29. dec 2011

dobre rano dnes volno a potpm robime vkuse asi do 2. januara ☹

gelinka75
29. dec 2011

tento mesiac mam fakt skakavy graf 😀 😝 zazracny http://www.fertilityfriend.com/home/38a231

mattuliatko30
29. dec 2011

ahojte...baby ako sem dám graf z fertilityfriend?....aby sa to tu zobrazilo?díky 😉

azzura
29. dec 2011

@vardzikova aj ja si take prosim 😉

azzura
29. dec 2011

Dobre ranko babenky

gelinka75
29. dec 2011

@mattuliatko30 cauko, napravo hore na stranke fertilitifriend mas Sharing, potom kliknes na Get code a vyhodi ti link na tvoj graf

fifitko25
29. dec 2011

@gelinka75 mávam 29dňové cykly, takže ovulka by mohla byť tento víkend, no podľa testu nič.... zajtra idem k dokimu na folikulometriu, tak snáď budem múdrejšia 😉

vardzikova
29. dec 2011

@azzura dobre ranko 😉

vardzikova
29. dec 2011

Čaute lasky 😀

gelinka75
29. dec 2011

@azzura cauko ty si uz v praci? ja prave idem 😀 😠